B.M., Lavinia si Camelia au parasit competitia Nora pentru mama 4


eliminariFinala Saptamanii din 16 octombrie 2009, a fost una foarte surprinzatoare pentru toti concurentii Nora pentru mama 4, pentru ca s-a anuntat a fi prima Seara a eliminarilor.

Mamele au fost nevoite sa nominalizeze 3 fete pe care nu le mai doresc in casa. In unanimitate, mamele le-au votat pe: Brandusa-Mihaela, Lavinia si Camelia, motivand dorinta acestora de a pleca din casa.

Cele 3 fete ar fi putut primi sansa de a ramane in casa, doar daca unul dintre baieti ar fi recunoscut macar o singura fata, ceea ce de altfel nu s-a intamplat.

Pentru ca nu s-au aflat printre protejatele publicului, Brandusa-Mihaela, Lavinia si Camelia au fost eliminate din casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de plecarea celor 3 fete? Care dintre ele credeti ca nu ar fi meritat sa paraseasca competitia atat de curand?

13 comentarii la “B.M., Lavinia si Camelia au parasit competitia Nora pentru mama 4”

  1. 1
    ada Says:

    Lavinia a meritata sa fie eliminata..B.M. nu a meritata sa fie eliminata,insa si-a dorit acest lucru si ma buqr pt ea.De Camelia chiar imi pare rau!:(

  2. 2
    aura Says:

    imi pare rau de camelia si lavinia ca au parasit competitia.as fi preferat sa iasa cristina si brandusa sau alina.de ele nu imi place deloc.

  3. 3
    mimi Says:

    imi pare rau de BM de lavinia nu ,credeam ca e ceva dde capu ei dar mam inselat

  4. 4
    anda deltov Says:

    Jocul care se face la sfarsitul fiecarei saptamani mi se pare aiurea si necorect. Baietii au vazut prea putin fetele, unii nici nu tin minte cum le cheama pe toate dar sa le poata recunoaste dupa vederea unei maini , pipairea parului si alte stupizenii pe care le-am privit. Oricum sansele fetelor nu au fost egale. Trebuia sa-i lase pe toti sa se cunoasca mai bine si abia dupa aceea sa purceada la eliminari. Nu am inteles de ce atata graba cand se sta de regula 8 luni acolo in casa. Doar daca vor incepe iar cu mascarada de la n.p.m.3 cand ies si iar intra fete care au fost eliminate. Nu este deloc atractiv si asa mi se pare cam fara viata acest concurs. In loc sa vina cu idei mai vibrante, mai atractive , ei recurg la stupizenii. Cinstit imi pare rau pentru cele trei fete. Poate ca e mai bine pentru ele nu au inteles prea bine cum va fi in casa si acum cand au inteles realitatea si-au dorit sa iasa.

  5. 5
    loredana Says:

    camelia nu ar fi meritat sa iasa dar daca asta si-a dorit ma bucur pentru ea.

  6. 6
    anydas Says:

    Chiar au fost neinspirate eliminarile din sambata asta…initial dak ati observat gabriela a zis ca dak baiatul ghiceste numele unei fete din cele 3 e protejata acea fata, si vazand ulterior ca nu au suficiente indicii baietii sa ghiceasca fetele, a schimbat din mers regula jocului, spunand ca numele ce le-a iesit pe gura ala e protejat chiar dak nu se afla printre cele fete nominalizate de mame…e complet aiurea…plus ca a fost prea din scurt pentru baieti sa poata ghici fetele dupa pipaitul mainii sau al buzelor, cand ei abia dak invatasera cum le cheama. Si eu sper sa nu se reinceapa circoteca de la NPM3 cand era un dute-vino de fete eliminate si reintrate in casa! Sper ca imaginatia organizatorilor poate mai mult de atat pt a ne face placere sa privim. Acei doi mascarici din finala saptamanii nu-si au rostul, facand din acest concurs ceva penibil si ieftin apropiat cu circul. Imi pare rau ca a iesit camelia…Bafta fetelor, Hai DIANA!

  7. 7
    george Says:

    imi pare rau ca au plecat cami si lavinia erau niste foarte simpatice

  8. 8
    Ana Says:

    De ce a fost eliminata cu atata usurinta Camelia? Lavinia a fost pur si simplu umilita in acest concurs! Urma sa fie pusa la zid si sa se traga in ea! Ce rusinos si e mare pacat ca sunt tratate asa fetele! Chiar daca ar fi fost adevarat ce i s-a imputat,trebuia eliminata fara atata tam-tam! Nu merita! Care i-a fost vina? :P ca a iubit un baiat si ca acesta a dezamagit-o? :D BM nu si-a mai dorit sa stea in casa si sa fie tratata neomeneste de catre celelalte fete din casa! :D

  9. 9
    Ana Says:

    Baietii nu cunosc fetele in totalitate! Dupa ce s-ar fi cunoscut mai bine trebuia sa se treaca la eliminarea lor! Am vazut ca nici macar numele lor nu si le aminteau! Deci e clar ca habar nu au care si cum sunt! In rest nu mai stiu ce s-a intamplat fiindca astazi nu am reusit sa vad nimic din emisiune! Cat priveste sf de saptamana,ma refer la emisiunea de vineri,mi s-a parut cam trasa de par..cu alde varza, si care au reusit s-o faca varza! :P :D

  10. 10
    mona Says:

    Brandusa si Ionut sunt un cuplu super.Merita sa lupte pt fericirea lor

  11. 11
    lorredana Says:

    sper k veronica sa fie eliminata cat mai repede pt k in afara de faptul este foarte urata este si foarte mincinoasa si perversa,barfeste pe toata lumea dar nu se uita la ea, nu stiu cum a putut vlad sa se uite la ea bine k si-a dat seama la timp.Cred k dak ea nu ar mai fi in casa nu ar mai exista conflicte sau cel putin nu de asamenea amploare.

  12. 12
    elena Says:

    veronica e o proasta

  13. 13
    elena Says:

    veronica e prefecuta mincinoasa ea nu se uita la ea si vb de diana ca e falasa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free