Brandusa si Ionut sunt impreuna


ionut si brandusaDesi acum o saptamana, Ionut era singurul baiat nehotarat in privinta fetelor, se pare ca la Finala Saptamanii din 16 octombrie, el a dorit sa o protejeze pe Brandusa, apoi a ales-o pentru a-i fi partenera.

In emisiunea de azi dimineata, Brandusa a declarat ca ea si Ionut sunt impreuna, desi multi telespectatori nu ii vedeau pe cei doi formand un cuplu.

Se pare ca spusele Gabrielei Cristea in privinta celor doi se adeveresc, semn ca niciodata nu este bine sa spui niciodata.

Oare ce se va intampla cu doamna Mihaela si Brandusa? Vor reusi cele doua sa se accepte cu bune si cu rele, sau credeti ca doamna Mihaela va incerca sa destrame cuplul nou format?

41 comentarii la “Brandusa si Ionut sunt impreuna”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Ana Says:

    Inca un amanunt pe care vreau sa-l arat,nu e un sfat,dar ,Brenda,atunci cand vorbesti cu cineva,trebuie sa-l privesti in fata,nu-i vorbesti cu capul intors aiurea;mi se pare ceva de buna purtare si nici nu-si avea rostul aranjarea pernelor in timp ce-ti vorbea Ionut!! Esti chiar atat de sfioasa,timida in fata unui barbat? Pana la varsta asta,tu nu ai avut relatii cu baietii? sau ai ceva de ascuns? :P :D

  2. 29
    alexandra Says:

    Brandusa esti o fata super imi placi mult si te sustin .Ai grija de Ionut si lupta pentru el dar daca pina la urma el va fi baiatul mamei lasa-l.Esti o fata frumoasa si iti vei gasi fericirea!

  3. 28
    Ana Says:

    Si uite asa,din faptul ca nu-mi placea de ea,am ajuns sa o apar si sa o inteleg in felul ei de a fi! :P :D Dar asta trebuie sa faca mama baiatului,daca ii doreste fericirea! Mama nu-si cunoaste baiatul asa dupa cum tot o repeta! El a vrut ca ea sa vada, ce si-a dorit,iar ce simte el ,i-a ascuns cu desavarsire! :oops:

  4. 27
    CARMEN Says:

    mama lui ionut pare de o conditie materiala buna, este educata, eleganta, comunicativa, doreste pt, ionut o fata la fel de buna.
    B nu cred ca se ridica la aceste pretentii. nu rade ,nu glumeste , nu stiu daca are studii, nici situatie mat.sta toata ziua in pat, nu vb. cu mamele si parca mananca acrituri zilnic. imi pare rau , dar de la inceput am zis ca e rautacioasa/ la inceput parca o imita pe Roxana npm3, dar e departe,nu-i iese. nu da raspunsuri , nu vb. in fraze nici macar in propozitii! nu-mi place .nu stiu daca mai are ceva de aratat. nu se potrivesc
    ionut se potrivea cu fata din Oradea-camelia….cu diana deloc, el pare pirpiriu pe langa ea, ea e voinica dar diana e in limba dupa el si mai spera…..

  5. 26
    Ana Says:

    Ea,ca mama,ar terbui sa fie mai cu picioarele pe pamant ,mai calculata,mai rabdatoare! S-a aruncat asupra ei ca “surdu in toba! “,fara sa o studieze,analixzeze,sa o cunoasca mai pe indelete! Nici macar nu sta de vorba cu ea! Toata ziua e bot in bot cu draga de Diana! :P :D Brenda,e chioara,ea nu vede ce se intampla? de aici si felul cum se manifesta,fata! :P :D Dragoste cu sila nu poti face!

  6. 25
    Ana Says:

    Nu se da mare deloc! Este timida si hartuita acolo in casa! Ii este frica de dna Mihaela in primul rand care sta cu ochii pe ea ca pe o butelie! :oops: Lasata in pace eu cred ca ar sti ce are de facut! Mereu luata la intrebari in timpul emisiunii ..ba i se cere sa spuna si ce are de facut? pai stai frate ca aceste lucruri se rezolva in timp nu facandu-ti planuri,in direct,la televizor! Sunt treburi delicate,care trebuiesc analizate,cantarite si mai apoi sa actionezi! :P Grea misiune are Brenda de indeplinit! NU o va face si nu va intra in gratiile mamei in veci! Are o idee preconceputa si asa va ramane! :P :D Ati vazut ca nici nu cunoaste fata? Abia acum a descoperit ca are niste ochi superbi! maine o sa spuna ca are o gura frumoasa si asa este;poimane ,mai stiu eu ce mai constata,iar apoi va fi prea tarziu! :P :D

  7. 24
    ada Says:

    NU SE POTRIVESC!Da,FLORI…Sper ca “vrajitoarea” de doamna Mihaela sa-i desparta pentru ca cei doi nu se potrivesc sub nicio forma,nici fizic,nici sufleteste..sunt FOARTE DIFERITZI!!!! REPEEEEEEEEEEEEET: Ionut se potriveste cu MIHAELA..n-are nici in clin ,nici in maneca nimic cu Brandusha…fac o mare greseala!

  8. 23
    nelu Says:

    IoNUT trezeste-te tata! tu nu vezi ca nu e ptr tine aceasta femeie fara bun simt !e sub orice critica! vrea sa-i faca in necaz mamei tale!

  9. 22
    domy Says:

    da mie nu imi place de brindusa se da mare

  10. 21
    FLORI POIEST Says:

    vrajitoarea de Mihaela sigur o sa reuseasca sai desparta,dar daca dragostea lor o sa fie puternica o sa invinga si mias dori foarte mult. Brindusa este o fata timida si pregatita pentru asi intemeia o familie.le doresc mult noroc

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free