Brandusa si Ionut sunt impreuna


ionut si brandusaDesi acum o saptamana, Ionut era singurul baiat nehotarat in privinta fetelor, se pare ca la Finala Saptamanii din 16 octombrie, el a dorit sa o protejeze pe Brandusa, apoi a ales-o pentru a-i fi partenera.

In emisiunea de azi dimineata, Brandusa a declarat ca ea si Ionut sunt impreuna, desi multi telespectatori nu ii vedeau pe cei doi formand un cuplu.

Se pare ca spusele Gabrielei Cristea in privinta celor doi se adeveresc, semn ca niciodata nu este bine sa spui niciodata.

Oare ce se va intampla cu doamna Mihaela si Brandusa? Vor reusi cele doua sa se accepte cu bune si cu rele, sau credeti ca doamna Mihaela va incerca sa destrame cuplul nou format?

41 comentarii la “Brandusa si Ionut sunt impreuna”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ramo Says:

    Se potrivesc si sper ca dna Mihaiela sa isi schimbe comportamentul ,iei ii place de Diana ca seamana mult cu fata dansei de aceia nu o place pe Brandusa ca a jignito pe Diana dar nu cred ca a facuto cu intentie rea ca ea este mai timida de aceie se comporta asa imi place mult de ia si cred ca se potriveste cu Ionut bine de tot VA PUP

  2. 19
    ramo Says:

    se potrivesc si sper ca dna Mihaiela sa isi schimbe comportamentul ,iei ii place de Diana ca seamana mult cu fata dansei de aceia nu o place pe Brandusa ca a jignito pe Diana dar nu cred ca a facuto cu intentie rea ca ea este mai timida de aceie se comporta asa implace mult de ia si crede ca se potriveste cu ionut bine de tot

  3. 18
    Ana Says:

    Eu sper ca lui Ionut sa-i vina mintea cea de pe urma si sa se redictioneze,fiindca ,are spre cine! Cat de tare il va prinde Brenda in mrejele ei si cum se va descurca din paienjenisul ce i se tese in juru-i vom trai si vom vedea! Poate ca mahnirea,nemultumirea mamei il va face sa reflecteze mai mult asupra a ceeace face si sa-si revina ! :P :D Si mama este uluita de ce se intampla cu el s iparca nici nu-l recunoaste! :P :D Eu o inteleg ,perfect,prin ce trece, dar trebuie sa aiba rabdare fiindca sunt convinsa ca totul se va rezolva!

  4. 17
    Ana Says:

    Buna dimineata! si eu consider nepotrivita relatia lor! Cand am spus de crestere am facut-o in gluma ,dar am uitat ghilimelele de rigoare! Ai perfecta dreptate,dar ea vrea sa ne sugereze cu totul altceva! Din acest motiv am cerut ,daca se poate,mai multe filmari cu ea,pentru a ne da seama de felul ei de a fi! Pentru mine e o nebuloasa ca sa folosesc expresia dnei Mihaela!

  5. 16
    anda deltov Says:

    Ai cam exagerat cu crescutul, Ana, ce sa cresti la o fata de 24 de ani aproape 25. Si el , daca nu ma insel tot cam aceeasi varsta are. Daca te uiti bine la ei vei observa ca el are o figura mai de copil iar ea este o fata destul de matura. Tot ce face aceasta fata (asta este parerea mea) o face foarte bine gandit. Ea si-a insusit destule din scoala vietii iar aici a intalnit fete care nu au avut prea mult timp sa cunoasca viata cum e in realitate si care sunt chiar naive din acest punct de vedere. D-na Mihaela nu degeaba este nemultumita. Intuitia unei mame nu insala niciodata.. Dar in acest moment a fost alegerea lui si spera sa-si dea seama si sa incerce sa se apropie de o alta fata. Eu personal cred ca deja a picat in latul Brandusei si nu el va fi acela care va pune punct relatiei ci ea. La ea se vede clar ca nu e incantata de el dar fiind singurul ramas a considerat ca mai bine sa faca cuplu decat sa fie in vizorul mamelor la urmatoarele eliminari.

  6. 15
    Ana Says:

    Domnisoarelor,pe unde sunteti,de ce nu comentati pe acest site? Va place la gramada? la balacareala? Indrazniti! :P Adela ,esti cea pe care o cunosc! Bine ai venit! :P

  7. 14
    Ana Says:

    Dupa cum se manifesta ai impresia ca este la prima legatura cu un baiat!;iar asta nu poate fi adevarat! :D :oops: E prea pudica asa vrea sa lase impresia! :P Dar ceva se ascunde in spatele acestui comportament! :P

  8. 13
    Ana Says:

    Am dori mai multe filmari cu ea pentru a ne da seama ce fel de om este cu adevarat1 Pare enigmatica,cumintica,stangace cum am mai spus! :P Dar asa o fi,oare? :P

  9. 12
    Ana Says:

    Eu o apreciez doar pentru faptul ca spune lucrurile franc,chiar daca mai deranjeaza pe undeva! Este directa! Pacat ca nu stie si cum sa faca acest lucru pentru a nu-si atrage oprobiul celor din jur! :P Se pare ca, desi a lucrat unde a lucrat , este lipita de o anumita experienta de viata ! :P :D Nu se intampla nici o tragedie daca saruta baiatul,fiindca era un joc! Nu cred ca a facut-o cu intentia de a-l incita, sau cine stie ce alt calcul..ci, ca , asa este ea nu stie cum sa iasa din incurcatura!

  10. 11
    Ana Says:

    Nu cred ca relatia lor va fi de durata! Am vazut cat de timida si stangace este in anumite situatii! :P Doar sa o ia de crescut baiatul si sa o slefuiasca! Mama este tare mahnita si nemultumita de alegerea facuta de baiat! Toate astea vor duce la destramarea cuplului si el sunt convinsa ca o va alege pe Diana! Baiatul nu este atat de frumusel ca Laurentiu sau Vlad,se poate lipi si de o alta fata ramasa fara baiat! dar nu de Cristina!

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free