Fete: Veronica, 24 ani


veronica

Veronica are 24 de ani, vine din Bucuresti, este in zodia balantei si este studenta la facultatea de Relatii Publice.

Ii place sa citeasca, sa se distreze si are o pasiune pentru psihologie si parapsihologie.

Veronica a fost managerul unui restaurant cu specific italienesc si a jucat intr-un film alaturi de actori italieni faimosi.

126 comentarii la “Fete: Veronica, 24 ani”

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 90
    Elena 24 Says:

    Chiar nu ma intereseaza daca este prefacuta pentru ca daca ar trebui sa facem o evaluare a fetelor ajungem la concluzia ca este cea mai dezgetata din casa…e si frumoasa si se vede ca are vocabular si cunostinte si din acest motiv o admir!

  2. 89
    viviana Says:

    Esti admirata de toata lumea pentru ca ai foarte multe calitati :esti desteapta ,frumoasa ,spontana,harnica si cam tu faci tot show-ul in emisiune esti de-a dreptul superba,iubita mea veronica.

  3. 88
    viviana Says:

    VERONICA ESTI CEA MAI FRUMOASA SI SUPER DESTEAPTA DIN CONCURS ESTI DEASUPRA TUTUROR SI AI FRATE COLOANA VERTEBRALA

  4. 87
    alina Says:

    o prefacuta foarte calculata,,eu cand pun capul pe perna ma gandasc la tot ce sa intamplat dea lungul zilei,,si fac planul de atac………

  5. 86
    jojo Says:

    imi place foarte mult de tine veronica si sa stii ca ai foarte multi admiratori afara nu asculta vorbele rele,lumea e rea si invidioasa nu are decat sa te vorbeasca de rau dar astea care se trezesc sa te jicneasca oare se uita la ele???tu aia care zici ca veronica a facut totul cu fundu…de unde stii,ai fost la fundul ei??bafta veronica si tineo tot asa!!!!

  6. 85
    Levi Says:

    Veronica esti o fata super!!Bafta in continoare!!!

  7. 84
    mircea Says:

    veronica si lacramioara este liber sub boiler,nu parcati deseara putin sub iel ?

  8. 83
    Daia Says:

    Bravo Veronica ! Frumoasa si desteapta + educata !

  9. 82
    crisey Says:

    ii dau dreptate lui mykymyky,dar poate intr o alta formula!! e foarte ciudata treaba cu veronica si lacramioara,cum se saruta ele pe gura,si se mangaie,petrece exagerat de mult timp impreuna!! imi e sila de ele si nu inteleg cum regulamentu concursului permite astfel de apropieri intre cele doua???? cum e posibil ? ceilalti concurenti ar trebui sa deschida gura in treaba asta si cea mai potrivita ar fi brandusa si am sa va spun si de ce!! ptr ca are un joker si orice ar face lacramioara sau veronica nu ar reusi sa os coata afara din casa !! asa ca daca cumva e posibil sa ajung sa vb in direct,am sa spun treaba asta!! sper sa reusesc !

  10. 81
    mykymyky Says:

    ai o figura de traseista. esti depasita total de societatea in care traiesti. tot ce ai obtinut e cu fundul 100% se vede bine ce prieteni ai in casa cei ce se aseamana se aduna.la felul cum arati parca ai 45 ani esti mai tarsita ca mamele.ai o figura de LESBIANA.

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free