Fete: Veronica, 24 ani


veronica

Veronica are 24 de ani, vine din Bucuresti, este in zodia balantei si este studenta la facultatea de Relatii Publice.

Ii place sa citeasca, sa se distreze si are o pasiune pentru psihologie si parapsihologie.

Veronica a fost managerul unui restaurant cu specific italienesc si a jucat intr-un film alaturi de actori italieni faimosi.

126 comentarii la “Fete: Veronica, 24 ani”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    george Says:

    mary sunt total de acord cu tineveronica e o mahalagioaica si o ingamfata si se crede superioara celorlalti acele scuze au fost doar ptr a creste in ochii telespectatorilor si de a primi cat mai multe voturi.

  2. 29
    Mary Says:

    pe dr*cu seamana cu nicole kidman,ai iluzie optica.actorii de mana a 2a se numesc cabotini.ar vrea sa fie cineva dar dupa comportament nu are nicio sansa.auzi la ea,a fost tradata in dragoste de unul cu care a stat 5 ani,probabil kemal,ca tot timpul repete alah,alah,si acum vine sa faca teste pe cei din casa,pai vlad era cobaiul ei ,ar trebui sa-si faca operatie estetica,figura ei devine hidoasa cand debiteaza numai rautati,nu cred in scuzele ei din seara eliminarilor,este femeia care mie imi produce stres,sa multumeasca celor de la kanal d,e mana lor ,vor audienta,s-ar putea sa ca scada,nu tuturor le place mahalaua.

  3. 28
    Anonim:> Says:

    Cea mai tareeeeeeeeeeeeeeeeee !! nu asculta de rautatile cerolaltzi tzine`o tot asa Vero :x esti o fata inteligenta si frumoasa !

  4. 27
    mariana Says:

    Veronica, locul tau nu e in aceast concurs.Nici o fata nu a vorbit si nu s-a comportat asa de urat ca tine, esti plina de rautate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 26
    andreea Says:

    Veronik tinio tot asa esti super i_mi place taria ta te caracter nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare ca in ziua de azi lumea este rea si perversa Bafta in viata te admir mult ANDREEA_ITALIA TE PUP DULCE TE_AS RUGA SA PASTREZI LEGATURA SI CU LILI!!!!!!!11

  6. 25
    Oana Says:

    Liliana a iesit din concurs din cauza ta, nu din cauza mamelor. Sunt convinsa ca daca nu ar fi stat langa tine ar fi iesit la iveala si cealalta parte a caracterului ei, nu doar cea negativa (asa cum s-a intamplat).

  7. 24
    Mihai Says:

    Esti prea teatrala pentru gustul meu. Si din pacate esti un actor de mana a 2-a.

  8. 23
    anda deltov Says:

    Sper ca cererea scuzelor nu a fost formala si vei cauta sa te controlezi. Nu e bine sa aplici sintagma : “dinte pentru dinte , ochi pentru ochi”. Aplica metode mai inteligente pentru a te apara si sper ca nu o vei folosi pe Diana asa cum ai folosit-o pe Liliana pentru rautatile tale. Lasa-ma sa cred ca ea a fost cea care te-a influentat in mod negativ si acum odata cu plecarea ei te-ai eliberat de cele rele.

  9. 22
    Radu Says:

    Una din cele mai dragute fete din casa . Seamana cu Nicole Kidman .

  10. 21
    giulixa Says:

    doar knd o vad simt k mi se ridca parul in cap…iar knd incepe sa vorbeasca imi vine sa vomit…e o mare taranca,parvenita,nu o suport….astazi in emisiune spre sf unui material am auzit-o knd le-a spus la celelalte fete pe care le dirijeaza sa nu manance din tortul mihaelei…e o rautate..afara cu ea…!!!!!!!!1

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free