Fete: Veronica, 24 ani


veronica

Veronica are 24 de ani, vine din Bucuresti, este in zodia balantei si este studenta la facultatea de Relatii Publice.

Ii place sa citeasca, sa se distreze si are o pasiune pentru psihologie si parapsihologie.

Veronica a fost managerul unui restaurant cu specific italienesc si a jucat intr-un film alaturi de actori italieni faimosi.

126 comentarii la “Fete: Veronica, 24 ani”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    viviana Says:

    Vero te sustin ,esti si ramai cea mai superba fata din casa,esti deasupra tuturor si asta supara pe toti.Te iubesc si sper sa castigi acest concurs.

  2. 59
    viviana Says:

    Veronica este si ramane cea mai frumoasa,desteapta si spontana fata din concurs o sustin si o iubesc sincer.

  3. 58
    ioana Says:

    Plina de scenarii interioare, teatru ieftin, rol infim…Pacat, un individ care se crede inteligent are o comportare pe masura,pe cand tu….vrei sa-l faci gelos pe iubitul pentru care ai sarit gardul, doar ca el, cunoscandu-te anterior, a ramas impasibil….
    Sa vedem spre cine ti-ai atintit privirea sa-l nimicesti…. Nu esti nici pe departe ceea ce crezi despre tine. La inceput ai “jucat” bine, pe zi ce trece insa iti atragi antipatii. Si in casa si dincolo de gardul escaladat. Ce titlu ai fi dat “filmului”? – cel mult …”Fugara din neant”….

  4. 57
    TELESPECTATOR Says:

    DACA ESTI SUPER TALENTATA SI JOCI IN NU STIU CE FILME, CE CAUTI ACOLO?! ESTI LIPSITA DE CARACTER!!! POTI REUSI IN VIATA SI FARA SA CALCI PESTE CADAVRE, BEACH!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 56
    iacob andreea laura Says:

    esti o scorpie…nu stiu pt ce ai venit in casa…pt ce?…atat poti,atat arati…!

  6. 55
    aaaaa Says:

    veronica…o fata frumoasa,dar km atat!!!este prea ambitoasa si prea egoista!!!!stau si ma gandesc dc nu a fost si ea sanctionata at knd a sarit gardu????este cumva preferata d realiratoriii emisiunii(kre sunt turci)?????sper sa nu…:)…

  7. 54
    Miky Says:

    e o arivista…si e ofticata ca acel arab(sau ce este el)o trateaza ca pe o carpa

  8. 53
    Roxana Says:

    bai fata .. :) ))) cam 8-| .. ai fost preferata mea atunci cu mihai ca tineai cu el si atunci muream dupa tine acum .. nush ce e cu tine .. pot sa zic ca te detest :) )) .. oricum esti dragutsa .. da enervanta hai te pup.

  9. 52
    gabriellla Says:

    VERONICA E PREFERATA MEA,,,,,SPUNE LUCRURILOR PE FATA SI CRED CA E SINGURA CARE ARE TUPEU SA SPUNA ORICE SI ARE REPLICA PT ORICE……tine-o tot asa Vero!!!si afara o sa iti gasesti cu siguranta un barbat care sa te merite…..te pup

  10. 51
    florentina Says:

    veronica este o femeie frumoasa dar cam p…….de gura.se da mare dar nu stiu de ce,iar in lipsa de altceva critica pe altii.de ce nu se vede pe ea.a intrat in casa ptr.vedetism nu ptr a-si gasi jumatatea.te crezi desteapta dar nu esti,in schimb ai multe fite in cap.vezi ti de viata ta si lasa i pe ceilalti in pace

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free