Fete: Veronica, 24 ani


veronica

Veronica are 24 de ani, vine din Bucuresti, este in zodia balantei si este studenta la facultatea de Relatii Publice.

Ii place sa citeasca, sa se distreze si are o pasiune pentru psihologie si parapsihologie.

Veronica a fost managerul unui restaurant cu specific italienesc si a jucat intr-un film alaturi de actori italieni faimosi.

126 comentarii la “Fete: Veronica, 24 ani”

  1. 1
    nicoleta Says:

    ITI UREZ MULT NOROC IN CONCURS SI SPER SA ITI GASESTI JUMATATEA

  2. 2
    cosmina Says:

    esti frumoasa si inteligenta bafta

  3. 3
    elena sibiu Says:

    Am impresia ca acestei d-soare ii cam place sa iese in evidenta , asta sa nu spun ca se “lauda”. Cel putin de vreo 5 ori am auzit-o cand isi dadea ochii peste cap si spunea c-a jucat intr-un film italian cu o vedeta internationala. Ma gandeam…super…uite o fata si talentata…cand colo ,la o intrebare a unui membru din grupa de preselectie de la casting, ce rol a avut ea in film….raspunsul a fost:” eram pe un aeroport, faceam reclama la un produs ,iar rolul meu era din 2 cuvinte…….”. Aooolllleeeuuuu….atunci ,ma lasi duduie…..erai figuranta….asta numesti tu ca ai jucat intr-un film???….eu o numesc LAUDAROSENIE!!!

  4. 4
    mirela Says:

    mi se pare cea mai desteapta si frumoasa dintre toate concuremtele.bafta.sper sa castigi

  5. 5
    andrei Says:

    asa fete frumoase! daca as fi stiut m-as fi inscris si eu pentru a intra in concurs

  6. 6
    erika Says:

    ESTI FOARTE DRAGUTA SI FINUTA, SPER SA GASESTI CE CAUTI, MULT NOROC!

  7. 7
    Bijbi Says:

    iubita mea esti cea mai buna pt mine si vei fi!
    iti doresc tot binele din lume si inca ceva:ceea ce vrei tu!
    te pup si te iubesc
    esti favorita mea in viata,ce sa mai vorbim de casa!
    esti de necomparat . O data pt ca esti unica si inca o data si cel mai important pt ca ai un suflet poate prea bun. ei! Asta cu un suflet prea bun nu exista,stim toti,dar tu tinzi oricum catre perfectiune!
    lov u,miss u

  8. 8
    ada Says:

    Esti o fata dragutsa,cu un zambet fin,prietenos!:)Sper sa iti gasesti jumatatea!MUL SUCCES!

  9. 9
    tinna Says:

    mi se pare ca e o vipera… pregatita sa muste …..sper sa iasa prima din casa sis a nu mai intre

  10. 10
    anda deltov Says:

    Frumoasa fata! Ar fi bine daca s-ar orienta catre o cariera artistica. Pentru inceput e bine si figurant. Poate este o trambulina spre cariera. Deocamdata, succes in concurs. Sper sa ai ci caracterul la fel de frumos.

  11. 11
    rossy Says:

    Parapsihologia reprezintă unul din domeniile psihologiei de cunoaştere a unor fenomene pe care percepţia noastră uzuală nu le poate explica imediat şi care se derulează într-un alt plan decât cel al universului newtonian. Descrierea şi definirea acestor fenomene stau la baza parapsihologiei………NICIO ‘CONOTATIE SEXUALA ‘ASA CUM AI SPUS TU CAND AI FOST INTREBATA CE PE PARAPSIHOLOGIA.

  12. 12
    catalina Says:

    mi se pare o prefacuta…tot timpul joaca teatru….si nu te mai lauda atat ca ai jucat intr-un film …ce mai rol….ha ha si ca ai fost manager de restaurant …macar stii ce e aia?
    si daca tot spui ca esti pasionata de parapsihologie ar trebui macar sa stii ce inseamna …e usor sa afli..da un search pe google

  13. 13
    ALINA Says:

    e o fta frumoasa si desteapta.Dar, ca de obicei, cei bine crescuti si calculati nu sunt priviti cu ochi buni de o parte a societatii, pentru care asfel de lucruri nu sunt importante.Eu o plac foarte mult.

  14. 14
    silvia Says:

    Sunt deacord cu bijbi iubita si stii de ce?

  15. 15
    silvia Says:

    Sunt deacord cu bijbi iubita.Te iubesc cel mai mult.Pupik dulcik

  16. 16
    IERMINA Says:

    HMMM FRUMUSICA DAR ARE FATA DE TARANCA

  17. 17
    george Says:

    NU IMI PLACE VERONICA PARE CA SE PREFACE CAND VORBESTE FRUMOS CAND SARE LA BATAIE NU STIU CE SA CRED DE EA

  18. 18
    alexia Says:

    Este singura care numi place din fete vrea sa para ca e cuminte si cu capul pe umeri dar Elena se vede ca e mai educata si cu capul pe umeri

  19. 19
    GUSI Says:

    PE LANGA FRUMUSETEA FIZICA ARE F MULTE CALITATI IMI PLACE MULT .SUCCES

  20. 20
    aura Says:

    imi foarte draga!stii sa vb,sa te porti!esti desteapta…imi placi!bravo

  21. 21
    giulixa Says:

    doar knd o vad simt k mi se ridca parul in cap…iar knd incepe sa vorbeasca imi vine sa vomit…e o mare taranca,parvenita,nu o suport….astazi in emisiune spre sf unui material am auzit-o knd le-a spus la celelalte fete pe care le dirijeaza sa nu manance din tortul mihaelei…e o rautate..afara cu ea…!!!!!!!!1

  22. 22
    Radu Says:

    Una din cele mai dragute fete din casa . Seamana cu Nicole Kidman .

  23. 23
    anda deltov Says:

    Sper ca cererea scuzelor nu a fost formala si vei cauta sa te controlezi. Nu e bine sa aplici sintagma : “dinte pentru dinte , ochi pentru ochi”. Aplica metode mai inteligente pentru a te apara si sper ca nu o vei folosi pe Diana asa cum ai folosit-o pe Liliana pentru rautatile tale. Lasa-ma sa cred ca ea a fost cea care te-a influentat in mod negativ si acum odata cu plecarea ei te-ai eliberat de cele rele.

  24. 24
    Mihai Says:

    Esti prea teatrala pentru gustul meu. Si din pacate esti un actor de mana a 2-a.

  25. 25
    Oana Says:

    Liliana a iesit din concurs din cauza ta, nu din cauza mamelor. Sunt convinsa ca daca nu ar fi stat langa tine ar fi iesit la iveala si cealalta parte a caracterului ei, nu doar cea negativa (asa cum s-a intamplat).

  26. 26
    andreea Says:

    Veronik tinio tot asa esti super i_mi place taria ta te caracter nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare ca in ziua de azi lumea este rea si perversa Bafta in viata te admir mult ANDREEA_ITALIA TE PUP DULCE TE_AS RUGA SA PASTREZI LEGATURA SI CU LILI!!!!!!!11

  27. 27
    mariana Says:

    Veronica, locul tau nu e in aceast concurs.Nici o fata nu a vorbit si nu s-a comportat asa de urat ca tine, esti plina de rautate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. 28
    Anonim:> Says:

    Cea mai tareeeeeeeeeeeeeeeeee !! nu asculta de rautatile cerolaltzi tzine`o tot asa Vero :x esti o fata inteligenta si frumoasa !

  29. 29
    Mary Says:

    pe dr*cu seamana cu nicole kidman,ai iluzie optica.actorii de mana a 2a se numesc cabotini.ar vrea sa fie cineva dar dupa comportament nu are nicio sansa.auzi la ea,a fost tradata in dragoste de unul cu care a stat 5 ani,probabil kemal,ca tot timpul repete alah,alah,si acum vine sa faca teste pe cei din casa,pai vlad era cobaiul ei ,ar trebui sa-si faca operatie estetica,figura ei devine hidoasa cand debiteaza numai rautati,nu cred in scuzele ei din seara eliminarilor,este femeia care mie imi produce stres,sa multumeasca celor de la kanal d,e mana lor ,vor audienta,s-ar putea sa ca scada,nu tuturor le place mahalaua.

  30. 30
    george Says:

    mary sunt total de acord cu tineveronica e o mahalagioaica si o ingamfata si se crede superioara celorlalti acele scuze au fost doar ptr a creste in ochii telespectatorilor si de a primi cat mai multe voturi.

  31. 31
    ioana Says:

    VERO, ESTI PERSOANA CU CARE MA ASEAMAN CEL MAI MULT! IMI PLACE CUM GANDESTI SI CUM TE COMPORTI SI SUNT SIGURA CA DATORITA CARACTERULUI TAU PUTERNIC O SA REUSESTI SA TRECI PESTE TOATE RAUTATILE SI JIGNIRILE LA CARE ESTI SUPUSA IN CASA, DAR GANDESTE-TE CA PT CELELALTE FETE TU ESTI CONSIDERATA O AMENINTARE PT CA AI TOATE ATUU-RILE PE CARE O FEMEIE AR TREBUI SA LE AIBA, ATUU-RI PE CARE CELELALTE FETE NU LE AU…DE AICI SI INVIDIA SI URA PT TINE…ITI DORESC SA RAMAI TOT ASA! DIN PARTEA MEA: TOT RESPECTU’! TE PUP!

  32. 32
    vivi Says:

    veronikaaaaaaa demonika..ce sa zik d tn,,esti o rautate enorma.. ai norook.k nu ai intalnit in casa..o pers care sa te puna la punct ,dar p afara sunt destule kare vor sa-ti dea o lectie d buna purtare..asa ca te asteptam aksa

  33. 33
    emy Says:

    din toate fetele din casa de tn imi place cel mai mul ca spui lucrurilor pe nume le spui tuturor cea ce te teranjeaza in fata.tino tot asa

  34. 34
    ZUZU_2 Says:

    vero ejti cea mai frumoasa, desteapta…THE BEST…..lasa-le pe babornite si pe ,,dive,, (adica slute) sa vb pana nu mai pot..tu stii mai bn cum esti……te iubesc….imi place la nebunie de tine…mai ales pt ca stii sa le dai replica….poop:*:*:*

  35. 35
    just_a_girl Says:

    vero esti cea mai tare…..imi place comportamentul tau si ca sty sa raspunzi la intrebari…..nu ca brandusa care se balbaie si nu raspunde sau ca alte fete din casa,care daca nu stiu ce sa raspunda spun doar NU COMENTEZ:)):))……..tine-o tot asa si apropo te potriveai cu Vlad:X:X…….eu as vrea sa vad ce parere ar avea lumea daca tu te-ai apropia de brandusa….ar fy nice……asteptam sa vedem ce se intampla in continuare………pupici!!!!

  36. 36
    danielmarin Says:

    esti o scorpie si o prefacuta
    ce crezi k daca ai jucat in film te crezi tare?
    esti o manipulatoare si o vipera.

  37. 37
    Ligia Says:

    Vero:*esti preferata mea.Esti foarte frumoasa,inteligenta si spui lucrurilor pe nume.Chiar daca in filmul acela ai fost doar figuranta asa este la inceput.Lupta in continuare deoarece sunt sigura ca puclicul pe tine te place doar ca pe Elena o voteaza familia. Dupa saptamana in care ai fost tu pe primul loc, brusc a devenit din nou Elena nora sapatamanii cu un punctaj mare.Mi se pare absurd.Te sustin in continuare si sper sa ramai cat mai mult in casa. Te poop:*:x

  38. 38
    anays Says:

    vero esti cea mai tare,imi place foarte mult cum gandesti,cum te exprimi nu ca altele ca ma si enerveaza cand le auzi NU COMENTEZ ca doar atata pot s a scoata din gura lor…….esti o fata inteleigenta si nu te lasa calcata in picioare…ar trebui sa-l recastigi pe Vlad eu cred ca ati fost un cuplu perfect…..cum a declarat si el citez ASA FEMEIE (VERONICA)CU O ASA FEMEIE MI-AS DORI Sa MA TREZESC IN FIECARE DIMINEATA,ati fi un cuplu perfec……..si nu te lasa impresionata de absolut nimic.fii puternica si lupta pana la capat………te sustinem

  39. 39
    viviana Says:

    Esti cea mai minunata fata din concurs ,imi dorec sa ajungi cat mai departe ,si cred ca vei ajunge deoarece stii sa te porti,sa comunici,sa te descurci Chiar daca nu ai facut nici un cuplu nu se stie,timpul le va rezolva pe toate.VERONICA imi esti cea mai draga si te sustin .

  40. 40
    viviana Says:

    te iubesc Vero esti superba.

  41. 41
    AngelDracula Says:

    Veronica,esti preferata mea esti foarte inteligenta,frumoasa,obiectiva si datorita acestor lucruri si personalitati tale o sa ai de castigat in viata.Sper sa nu iesi din casa!

  42. 42
    tanya Says:

    eu cred k cea mai desteapta e veronik…e super ok..stie sa vb stie sa respecte mamele si fetele..VERO ESTI FF DESTEAPTA SI FRUMY…sper sa-ti gasesti jumatatea akolo in ksa…

  43. 43
    viviana Says:

    TE IUBESC VERONICA ESTI CEA MAI FRUMOASA FATA……

  44. 44
    viviana Says:

    Cum poti sa spui de o fata atat de frumoasa ca are fata de taranca? ce caracrerizare poate fi asta, voi nu va dati seama de ceea ce spuneti. Stiu ca este parerea voastra, dar inainte sa spuneti ceva urat trebuie sa va ganditi mai bine, pentru ca mie imi place mult Veronica si ii doresc BAFTA MULTA..

  45. 45
    rori Says:

    veronica esti cea mai superba fata, esti ca o stea ce straluceste…

  46. 46
    Adriana Says:

    Esti o fata draguta dar nu te baga in relatia celorlalti si nu le intra pe sub piele mamelor! Esti foarte falsa Veronica! se cunoaste ca ai jucat intr`un film. Joci prea mult teatru! Tie iti trebuie un barbat care sa stie sa te conduca ,baietii din casa sunt mult prea finuti pentru tine! Scuze daca nu e asa cum cred dar la tv chiar asa se vede. Succes si tie in concurs si in viata!

  47. 47
    Reny Says:

    Veronica esti o fata foarte draguta si inteligenta.Imi place ca esti directa si nu te ascunzi de nimeni.Sper ca te vei impaca cu Vlad si as vrea tare mult sa castigi.

  48. 48
    maryo Says:

    VERO tino tot asa esti cea mai superba din ksa bafta multa

  49. 49
    Silvia Says:

    Vero ..: x
    Esti superba ..
    Si imi pare bine intr’un fel ca te’ai despartit de Vlad..
    Vlad nu este pentru tine ..este cam uratel…pana sa vina in casa… mama lui spunea k este cel mai frumos dintre baieti ..Ei bine nu este asa..parerea mea ..sunt baieti in casa mult mai frumosi decat VLAD ! si pe deasupra este si mincinos..spune de altii k nu stiu ce vor de la viata ..si el de fapt ..este indecis ce vrea …
    Sper ca un alt baiat care cu siguranta te va vedea sj se va indragostii de tine..Si acel baiat sa fie superb asa ca tine ..:*
    Te pup dulce si sper sa nu mai faci greseli cum ai facut cu VLAD !
    NU ESTE PENTRU TINE !

  50. 50
    Monica Says:

    veronica e o prefacuta nu vedeti ce privire de nebuna are?e geloasa si invidioasa pe toti care se iubesc ,,bleah,,,sa plece dr*cu afara ,,sa-l caute pe turcaletul eiu

  51. 51
    florentina Says:

    veronica este o femeie frumoasa dar cam p…….de gura.se da mare dar nu stiu de ce,iar in lipsa de altceva critica pe altii.de ce nu se vede pe ea.a intrat in casa ptr.vedetism nu ptr a-si gasi jumatatea.te crezi desteapta dar nu esti,in schimb ai multe fite in cap.vezi ti de viata ta si lasa i pe ceilalti in pace

  52. 52
    gabriellla Says:

    VERONICA E PREFERATA MEA,,,,,SPUNE LUCRURILOR PE FATA SI CRED CA E SINGURA CARE ARE TUPEU SA SPUNA ORICE SI ARE REPLICA PT ORICE……tine-o tot asa Vero!!!si afara o sa iti gasesti cu siguranta un barbat care sa te merite…..te pup

  53. 53
    Roxana Says:

    bai fata .. :) ))) cam 8-| .. ai fost preferata mea atunci cu mihai ca tineai cu el si atunci muream dupa tine acum .. nush ce e cu tine .. pot sa zic ca te detest :) )) .. oricum esti dragutsa .. da enervanta hai te pup.

  54. 54
    Miky Says:

    e o arivista…si e ofticata ca acel arab(sau ce este el)o trateaza ca pe o carpa

  55. 55
    aaaaa Says:

    veronica…o fata frumoasa,dar km atat!!!este prea ambitoasa si prea egoista!!!!stau si ma gandesc dc nu a fost si ea sanctionata at knd a sarit gardu????este cumva preferata d realiratoriii emisiunii(kre sunt turci)?????sper sa nu…:)…

  56. 56
    iacob andreea laura Says:

    esti o scorpie…nu stiu pt ce ai venit in casa…pt ce?…atat poti,atat arati…!

  57. 57
    TELESPECTATOR Says:

    DACA ESTI SUPER TALENTATA SI JOCI IN NU STIU CE FILME, CE CAUTI ACOLO?! ESTI LIPSITA DE CARACTER!!! POTI REUSI IN VIATA SI FARA SA CALCI PESTE CADAVRE, BEACH!!!!!!!!!!!!!!!

  58. 58
    ioana Says:

    Plina de scenarii interioare, teatru ieftin, rol infim…Pacat, un individ care se crede inteligent are o comportare pe masura,pe cand tu….vrei sa-l faci gelos pe iubitul pentru care ai sarit gardul, doar ca el, cunoscandu-te anterior, a ramas impasibil….
    Sa vedem spre cine ti-ai atintit privirea sa-l nimicesti…. Nu esti nici pe departe ceea ce crezi despre tine. La inceput ai “jucat” bine, pe zi ce trece insa iti atragi antipatii. Si in casa si dincolo de gardul escaladat. Ce titlu ai fi dat “filmului”? – cel mult …”Fugara din neant”….

  59. 59
    viviana Says:

    Veronica este si ramane cea mai frumoasa,desteapta si spontana fata din concurs o sustin si o iubesc sincer.

  60. 60
    viviana Says:

    Vero te sustin ,esti si ramai cea mai superba fata din casa,esti deasupra tuturor si asta supara pe toti.Te iubesc si sper sa castigi acest concurs.

  61. 61
    minda Says:

    VERONICA ATEAPTA EA PE CINEVADE AFARA SA O SCOATA DIN CONCURS CU CEVA INEL PE DEGET.PERSOANA SE LASA ASTEPTATA SI DIN LIPSA DE OCUPATIE FACE CUPLU DE COMPLEZENTA CU LACRAMIOARA LA BARFA SI MAHALA.

  62. 62
    VIVIANA Says:

    VERONICA ESTI SI RAMAI CEA MAI FRUMOASA FATA DIN CONCURS ,AI NOTA 20 DE LA MINE SI COLEGII MEI .TE IUBIM MULT.BAFTA MULTA.

  63. 63
    VIVIANA Says:

    ESTI SUPERBA VEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  64. 64
    mili Says:

    acum s-a mai linistit fata asta, dar dupa cum a declarat ea ca a jucat teatru la scoala si ma rog in film(e) in italia??? egal, parerea mea este ca ea tot la scoala se crede si face un teatru de 2 LEI acolo, si rolul ei principal in acest film este de cea mai mare perversa. O fi fost ea manager si ce, asta nu da dovada de omenie. Pentru a spune lucrurilor pe nume trebuie sa fi diplomat si destept nu sa lovesti in oameni si sa jignesti. Ea urmareste cu siguranta lozul cel mare sau cat de mare se poate, daca se considera desteapta se putea realiza fara sa se faca remarcabila in fata televiziunii, deci ii lipseste totusi ceva. E draguta dar asta nu e totul de a fi om ci: RESPECTA PENTRU A FI RESPECTAT

  65. 65
    Adi Says:

    Vero din acest concurs esti singura fata cu piceoarele pe pamant,nu pot sa spun si despre celelalte la fel,uneori esti criticata pentru calitatile pe care le ai, dar poate va intra un baiat asa cum iti doresti tu.EU ITI DORESC MULTA BAFTA DEOARECE ESTI FRUMOASA RAU.

  66. 66
    diana Says:

    Vronica esti ok nu am nimic de comentaat dar ai grija de prieteni pe care tii faci sau pe care ti alegei pt ca sar pute sa ti-o ,,traga” pe la spate

  67. 67
    tanya Says:

    ESTI CEA MAI DESTEAPTA vero..TINE-O TOT ASA..MI-AR PLACE DAK TE-AI IMPAK DIN NOU KU vlad….SUNTETI FF FRUMOSI IMPREUNA…

  68. 68
    Amy Says:

    Cea mai frumoasa ! + Cea mai desteapta ! :x tine`o tot asa Vero:X Te pup :*

  69. 69
    mirela Says:

    vero imi place de tine esti frumoasa desteapta si spui toate adevarurile din casa .te pup si nu te mai certa cu diana

  70. 70
    RoOcS Says:

    Veronica:X
    ESti fff frumoasha sh desteapta!
    Ash vrea sa te apropi mai mult de Alina.

  71. 71
    mihai Says:

    TE IUBESC VERONICA ESTI UNA DINTRE CELE MAI REUSITE FETE .

  72. 72
    ALEXANDRA Says:

    TE IUBESC VERO SI TE SUSTIN.

  73. 73
    Lacrima Says:

    CEA MAI TARE FATA DIN CONCURS…SIGUR VA CASTIGA.FRUMOASA,INTELIGENTA,S U P E R B A…

  74. 74
    Crina Says:

    mi-ar placea ca Veronica sa castige acest concurs alaturi de Vlad 8->

  75. 75
    roxanika Says:

    Vero este o fata super de treaba de nota 20!!este preferata mea! din tot concursul ea este cea mai frumoasa si desteapta fata………..este super de treaba !!!!!!!!

  76. 76
    myrelush Says:

    singura fata din casa care spune adevarul…cea mai frumoasa si cea mai desteapta…spune adevarului pe nume si nu suporta intrigile de acolo.ceilalti concurenti sunt constienti ca este o persoana puternica si de aceea s-au aliat impotriva ei.
    multa bafta vero…esti cea mai tare ….om cu caracter…specie pe cale de disparitie…
    mi-ar placea sa am o prietena ca tine si sa fiu inconjurata de oamenia atat de inteigenti si sensibii.

  77. 77
    Anda Says:

    Veronica este o persoana extraordinara. Mult prea deosebita pentru a-si gasi perechea in cadrul unui concurs matrimonial. Felicitari parintilor care te-au crescut si educat!

  78. 78
    slavi Says:

    cea mai faina fata din casa, nu se compara cu celelalte bine le zice tot adevaru .bravo veronica sa crape lumea de ciuda tine-o tot asa.te pup

  79. 79
    anda Says:

    Veronica este o persoana deosebita. Nu cred ca isi va gasi un partener prin intermediul unui concurs matrimonial. Brandusa si Cristina sunt lipsite de educatie, obraznice. Conform proverbului “cine se aseamana, se aduna”, cele doua s-au gasit si s-au imprietenit, dar comportamentul si vocabularul lor lasa de dorit.

  80. 80
    anda Says:

    Veronica este o persoana deosebita. Brandusa si Cristina sunt lipsite de educatie, obraznice. Conform proverbului “cine se aseamana, se aduna”, cele doua s-au gasit si s-au imprietenit, dar comportamentul si vocabularul lor lasa de dorit.

  81. 81
    mykymyky Says:

    ai o figura de traseista. esti depasita total de societatea in care traiesti. tot ce ai obtinut e cu fundul 100% se vede bine ce prieteni ai in casa cei ce se aseamana se aduna.la felul cum arati parca ai 45 ani esti mai tarsita ca mamele.ai o figura de LESBIANA.

  82. 82
    crisey Says:

    ii dau dreptate lui mykymyky,dar poate intr o alta formula!! e foarte ciudata treaba cu veronica si lacramioara,cum se saruta ele pe gura,si se mangaie,petrece exagerat de mult timp impreuna!! imi e sila de ele si nu inteleg cum regulamentu concursului permite astfel de apropieri intre cele doua???? cum e posibil ? ceilalti concurenti ar trebui sa deschida gura in treaba asta si cea mai potrivita ar fi brandusa si am sa va spun si de ce!! ptr ca are un joker si orice ar face lacramioara sau veronica nu ar reusi sa os coata afara din casa !! asa ca daca cumva e posibil sa ajung sa vb in direct,am sa spun treaba asta!! sper sa reusesc !

  83. 83
    Daia Says:

    Bravo Veronica ! Frumoasa si desteapta + educata !

  84. 84
    mircea Says:

    veronica si lacramioara este liber sub boiler,nu parcati deseara putin sub iel ?

  85. 85
    Levi Says:

    Veronica esti o fata super!!Bafta in continoare!!!

  86. 86
    jojo Says:

    imi place foarte mult de tine veronica si sa stii ca ai foarte multi admiratori afara nu asculta vorbele rele,lumea e rea si invidioasa nu are decat sa te vorbeasca de rau dar astea care se trezesc sa te jicneasca oare se uita la ele???tu aia care zici ca veronica a facut totul cu fundu…de unde stii,ai fost la fundul ei??bafta veronica si tineo tot asa!!!!

  87. 87
    alina Says:

    o prefacuta foarte calculata,,eu cand pun capul pe perna ma gandasc la tot ce sa intamplat dea lungul zilei,,si fac planul de atac………

  88. 88
    viviana Says:

    VERONICA ESTI CEA MAI FRUMOASA SI SUPER DESTEAPTA DIN CONCURS ESTI DEASUPRA TUTUROR SI AI FRATE COLOANA VERTEBRALA

  89. 89
    viviana Says:

    Esti admirata de toata lumea pentru ca ai foarte multe calitati :esti desteapta ,frumoasa ,spontana,harnica si cam tu faci tot show-ul in emisiune esti de-a dreptul superba,iubita mea veronica.

  90. 90
    Elena 24 Says:

    Chiar nu ma intereseaza daca este prefacuta pentru ca daca ar trebui sa facem o evaluare a fetelor ajungem la concluzia ca este cea mai dezgetata din casa…e si frumoasa si se vede ca are vocabular si cunostinte si din acest motiv o admir!

  91. 91
    aliss Says:

    veronica esti preferata mea .se vede ca esti o fata inteligenta ,frumoasa,cu un vocabular dezvoltat si o educatie buna(,spre deosebire de unele concurente ai cei 7 ani de acasa )
    Esti directa si spui in fata ceea ce gandesti si asta e un lucru foarte bun >
    tine o tot asa
    drum bun in viata !

  92. 92
    VERONIK & SUPERBA Says:

    Vero esti o fata fuarte frumoasa si dasteapta tino tot asa si sper sa castig concursu te pwp multa bafta :-D

  93. 93
    VERONIK & SUPERBA Says:

    Te ador Vero pwpici pufosi :-D

  94. 94
    VERONIK & SUPERBA Says:

    Vero vino aksa k ne plictisim in emisiuni nu osa mai avem ce vedea

  95. 95
    viviana Says:

    Veronica ,emisiunea fara tine nu are nici un farmec esti concurentul cel mai pretios din acest concurs tu faci tot show-ul acestei emisiuni,tu atragi atentia multor persoane ,tu esti cea mai inteligenta ,tu aduci zambetul pe buzele multor persoane,tu esti cea mai superba intr-un cuvant.Esti preferata mea si am sa te sustin pana in finala fiindca esti deosebita.

  96. 96
    viviana Says:

    Veronica esti cea mai superba fata din acest concurs.

  97. 97
    viviana Says:

    Veronica azi te-am vazut in emisiune fiindca ti-am simtit lipsa,esti de-a dreptul cea mai superba.

  98. 98
    diana radu Says:

    ESTI O FATA SUPER

  99. 99
    oana Says:

    Te rog sa fii rationala pina la sfirsit,nu te lasa provocata,deja Brindusa ne-a facut de rusine.Tu poti sa cistigi si trebuie s-o faci.Ardelenii te vor vota ,eu am stat 3 ani acolo si sa stii ca si ei apreciaza pe linga frumusete si desteptaciunea(Diana este ardeleanca,dar este putin limitata si nici nu-l respecta pe Vali)

  100. 100
    GULIA Says:

    ESTI O FATA >:p

  101. 101
    alina Says:

    o prefacuta

  102. 102
    eliza Says:

    periculoasa fata

  103. 103
    eliza Says:

    joaca teatru pt bani

  104. 104
    eliza Says:

    ea cu vlad cred ca se cunosc de pe net si au venit aici cu un plan bine regizat

  105. 105
    luiza Says:

    veroooo esti cea mai tare,,,,,,ofricoaselor guraaaa mik

  106. 106
    loredana Says:

    am si eu o remarca foarte importanta de facut.am incercat sa intru in direct da se pare k nu prea ma avut succes.daca cititi in acest moment acest mesaj ar fi foarte bine, de deschis aces subiect in aceasta emisiune.urmaresc aceasta emisiune..si intr-una din emisiuni vlad a zis cu referire la alexa k samana foarte mult cu fosta lui prietena de caresa despatit si pe care a iubito ffff mult,si despre care tot a discutat vlad in emisiuni.as fi foarte curioasa sa il intrebati daca vrea sa inceapa o relatie cu alexa doar pt ca vrea sa si descopere foste prietena in ersoana ei…si pe alexa daca si ar dori o relatie cu un baiat care incepe o relatie cu ea doar pt ca seamana cu fosta lui iubita.si daca ar accepta ca vlad sa incerce sa si descopere fost iubita in persoana ei.daca poate sa uibeasca un baiat care nu o iubeste pe ea pt ceea ce este.

  107. 107
    lala Says:

    veronica joaca teatru

  108. 108
    lala Says:

    pentru premiu joaca teatru asa de bine si sigur va reusi

  109. 109
    gabriela Says:

    fatuca asta este paranoica s-a vazut cum reactioneaza la nervi a speculat tot ce aauzit de la concurenti nu este corecta de loc nu mai spunem de jignirile dintre ea si brindusa pacat ca gabriela o lasa sa taca cand vrea ea sau sa se bage intre toate cuplurile

  110. 110
    Ada Says:

    Veronica este o fata foarte prost educata,nu stiu cum poate sa-si permita sa vb asa cu o mama si aveand in vedere studiile care le are si la cum se tine ea acum a dat cu bota in palta.Esti josnica si ce ai facut in dimineata asta in emisiune a fost comportament de mahala si de fata prost educata.Te potrivesti de minune cu Cristina.V-ati aliat si calcati pe toata lumea in picioare….ia mai vedeti-va lungul nasului si concursu asta nui facut sa va dati voi in spectacol sau sa va aratati voi cat de prost crescute sunteti.Eu stiu ca acest concurs are cu totul o alta tema. Daca suferiti de popularitate atunci iesiti afara si cautati scandal in alta parte.

  111. 111
    ANKI Says:

    VERO ESTI CEA MAI TAREEEEEEEEEEEE OFTICA-LE PE ASTEA CA DIANA, ALCHOOL ,PARDON LACRAMIOARA,ETC DA-LE CLASA SI STIL!BAFTA!

  112. 112
    lorena Says:

    Veronico , toate rautatile astea se vor intoarce impotriva ta ca un “bumerang”.
    Cuvintele rostite de tine sunt ireversibile si vei regreta amarnic ….Nimeni nu e
    perfect ,fii mai toleranta cu cei din jur .

  113. 113
    flori Says:

    de/ai iesi desearo din concurs!

  114. 114
    andreea Says:

    esti cea mai rea din concurs…te crezi cea mai desteapta dar nu e deloc asa

  115. 115
    lily Says:

    Si-a dat arama pe fata..este o pan*rama..o c*rva cu fete…

  116. 116
    PUSI Says:

    AFARA CU INTELIGENTA CARE VORBESTE SI SE COMPORTA CA IN MAHALA SI LA USA CORTULUI.RUSINE VERONICA SI KANAL D.MERITA DESCALIFICATA CA PREA MULTE AERE DE SUPERIORITATE ISI DA.SA II URMEZE PE ELENA SI BOGDAN PE CARE IA TERORIZAT PANA AU FOST DATI AFARA.LE MANIPULEAZA SI PE MATELE ALEA TREI CARE NU REALIZEAZA CA VERONICA LE ADUCE EXACT UNDE VREA .VOR URMA SA FIE TERORIZATI DIANA SI VALI CA SA RAMANA IN CONCURS COALITIA CELOR 4.

  117. 117
    viviana Says:

    Nu este nici falsa nici cum o caracterizati unii dintre voi ea este Veronica ,daca cineva o supara nu poate fi toleranta ca nici voi cei care comentati nu ati fi mai buni la tot ce se intampla in casa,cum poate d-na L acramioara si fiul ei sa-si bata joc de toate fetele nu cred ca este posibil asa ceva si daca nici unul dintre concurenti nu a spus ce se intampla uite ca Veronica a luat cuvantul pentru ca spune lucrurilor pe nume voi o face-ti albie de porci ,gresiti,fata asta este ffff inteligenta dar a ajuns sa nu mai reziste si a recurs la acest scandal sa nu fiti impresionati de comportamentul d-nei Lacramioara fiindca este fals voi nu stiti cat poate aceasta femeie voi o vedeti pe Veronica care spune lucrurilor pe nume si normal ca jigneste pe d-na Lacramioara fiindca in totalitate merita pe deplin!!!!!!!!!!!!

  118. 118
    lili Says:

    afara cu ea rusine kanal d ptr. specimenele pe care le-ati selectat.

  119. 119
    lili Says:

    afara cu ea rusine kanal d ptr. specimenele pe care le-ati selectat.

  120. 120
    virginia din Galati Says:

    esti o vipera,privesti oamenii pe care ai ciuda tot ca o vpera.Trezeste-te,nu joci in nici un film sau in vreo piesa de teatru.Nu te mai juca cu Lacramioara ci joaca-te cu mama ta care ti-a dat asa o educatie.Pacat ca ai aratat asa cum esti dar niciodata nu-i tirziu.Daca mai ai in tine o picatura de bun simt cera-ti cu adevarat eliminarea si grabeste-te la un psihiatru pina nu este prea tirziu.Grabeste-teeeeeeee

  121. 121
    marina Says:

    doar tu ai impresia ca esti destepta insa esti cea mai agramata

  122. 122
    nicoleta Says:

    imi pare rau k vacontrazic dar voi stiti sa va dati cu parerea si sa criticati omul altceva nu stiti cred k daca ati fi in locul ei acelasi lucru ati face va-ti apara de acelasi lucri face si vero oricum eu o sutin si imi place fff mult de ea ……

  123. 123
    ioana Says:

    O fiinta care va urla daca va fi scoasa din concurs. O fiinta execrabila psihic, cu umor macabru – daca asta se cheama intelighentie…. Un om inteligent se comporta cu totul altfel, in asta ar sta decenta unei tinere

  124. 124
    mariana Says:

    ce se mai stie de Veronica , hei fanii ei ce mai stiti de ea?

  125. 125
    Cristi Says:

    Vero ne lipsesi foarte mult! Mai da si tu un semn de vieata ca ne este foarte dor de frumusetea ta.

  126. 126
    "Stiti voi cine" Says:

    O fata trendi!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free