Fete: Elena, 21 ani


elena

Elena are 21 de ani, vine din Caracal si este studenta la Psihologie.

Premiza ei in viata este: ” Si de aceasta data voi reusi cu brio”.

Elena nu are incredere in oameni, dar este o persoana deschisa, sincera, o prezenta placuta si sustine ca oamenii ar trebui sa se bazeze pe ea.

102 comentarii la “Fete: Elena, 21 ani”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    anonima Says:

    Nu se ascunde nimeni in spatele vorbelor … doar k stim care este adevarul despre ea…da avem parinti nu suntem orfane stai uh linistita,dar e o prefacuta.de ce ar mai spune toata lumea toate lucrucile astea despre ea daca nu ar fii nimik adevarat???

  2. 39
    skiness Says:

    sa va fie rusine ,va ascundeti in spatele acestor vorbe fara sa va pese ca faceti rau unor persoane pe care cu siguranta nu le cunoasteti ,fara sa ganditi ca aceste fete au parinti ,au familii ,si ca citind aceste randuri vor suferi .Voi aveti parinti? sau sunteti orfane? sincer daca a-ti fi copii mei mi-ar fi rusine cu voi.sunteti de cea mai joasa speta .rusine sa va fie .daca as putea nu v-as mai permite sa postati nimic pe acest site.

  3. 38
    Ana Says:

    Prea rapid s-a atasat de Bogdan si i-a sarit in gat la fel de repede! Oare vrea sa se marite sau joaca teatru? Nu-mi place de ea! Are ceva care nu-mi inspira incredere! :D :oops:

  4. 37
    george Says:

    elena e draguta si cred ca face un cuplu frumos cu bogdan .Efoarte important ca se intelege bine cu soacra care ar putea sa ii fie un aliat foarte bun

  5. 36
    Dorel Says:

    nu-mi place ,este putin prefacuta,desi a ales un baiat ,tanjeste dupa altul,care nu prea i-a dat sperante! coafura o dezavantajeaza ,ii face capul mare comparativ cu corpul(cap mare ,picioare scurte)sau ma insel?

  6. 35
    anda deltov Says:

    Daca ste precum spuneti se va comporta la fel si in acest concurs. Va incerca sa fure partenerul fetelor din casa. Asta in situatia in care nu va forma cuplu. Daca Bogdan o va prefera si va forma cuplu cu ea, are toate sansele sa castige. Se pare ca d-na Maria a venit bine pregatita in acumularea voturilor si mi se pare ( poate gresesc) dar cred ca si Gabriela o simpatizeaza.

  7. 34
    daniela ioncea Says:

    cum a fost elena cand te.a prins stefi cu prietenul ei alex?(stefi colega si prietena ta)?cat a mai suferit din cauza ta,cat rau i.ai putut face…dar u ca un om fara scrupule ai trecut si peste prietenie si peste tot..

  8. 33
    mateiioan Says:

    pt.anonima32:DACA O CUNOSTI ASA BINE SPUNE MAI MULTE DESPRE EA!!

  9. 32
    anonima Says:

    Asa este are dreptate ada in tot ceeea ce spune..sa dus la npm numai pt bani si pt k nik un baiat din caracal nu v.a sta nicodata cu ea pt k toti stiu ce fel de persoana este o mare par*suta … la toti le.ar fii rusine sa iasa cu una ca ea pe strada … e mare mare pan*rama fratilor nu stiu ce cauta la aceasta emisiune :-<

  10. 31
    Peprimuloc... Says:

    pfff ce fata naspa ai C*rvo…..Te dai desteapte da tu esti VARZA….Afara cu tine;) PROASTO

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free