Fete: Elena, 21 ani


elena

Elena are 21 de ani, vine din Caracal si este studenta la Psihologie.

Premiza ei in viata este: ” Si de aceasta data voi reusi cu brio”.

Elena nu are incredere in oameni, dar este o persoana deschisa, sincera, o prezenta placuta si sustine ca oamenii ar trebui sa se bazeze pe ea.

102 comentarii la “Fete: Elena, 21 ani”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    anda deltov Says:

    Poate ca asa este precum spui, Ada. Dar sunt siderata cum de poti vorbi la modul acesta. Poti sa aduci stiri despre un om si cu altfel de descriere. Putem sa renuntam la o relatie de prietenie daca omul respectiv are apucaturi proaste si urate dar nu trebuie sa ne coboram atat de jos pentru a-i pune viata la judecata publica.

  2. 29
    IERMINA Says:

    DUPA FATA SE VEDE C E PAN*RAMA

  3. 28
    anonima Says:

    este o mare pan*rama in caracal…nu stiu km d a avut tupeul sa vina la aceasta emisiune…doamneee si o mai face si pe importanta … bogdan sa nu ai incredere in ea ca nu stii cu cine te incurci…

  4. 27
    Sabauroby Says:

    nu-mi placi draga dute acasa esti urata esti varza ,,,prafffff

  5. 26
    cosmina Says:

    ce fata naspa ai

  6. 25
    catalina Says:

    nu-mi place….

  7. 24
    anda deltov Says:

    Hai Diana , nici chiar asa! Este o fata draguta insa cam plina de ea.
    Daca nu are incredere in oameni de ce afirma ca altii sa se bazeze pe ea. Cand va termina facultatea si va cunoaste oamenii in profunzimea lor va sti ce perla a scos cand a spus ca nu are incredere in ei.

  8. 23
    diana Says:

    asta frumoasa si desteapta?! nici pe departe!!! are fata de prostituata!

  9. 22
    IULIANA Says:

    elena esti cea mai tare…se vade k unele fete din casa sunt invidioase pe tine.. dar u esti mai desteapta decat ele… tine’o tot asa..mi ar placea sa formezi un cuplu cu bogdan…in plus esti si frumoasa:D

  10. 21
    ada Says:

    Imi vine sa rad cand te vad la tv.Nu pot sa cred ca o c*rva ca tine a ajuns la npm.Esti o prefacuta si esti akolo numai pentru bani si pentru a-ti gasi un baiat pt ca toti te cunosc si stiu ce sugatoare de p*la esti……Esti o m*ista si nu esti in stare decat sa furi prietenii prietenelor tale.De asta nu are nimeni incredere in tine si nu ai nici un/o prieten/a.Poate vrei sa povestesti romanilor cum te f*teai cu alex ionescu si te-a prins prietena lui, care culmea era una din cele mai bune prietene ale tale.Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui razvan….i l-ai furat geaninei.Te f*teai cu el intr-o camera in timp ce ea era in cealalta.Si geanina a fost una din cele mai bune prietene ale tale.Sa-ti fie rusine m*isto….si cate alte lucruri perverse nu ai mai facut.Esti o prefacuta.Toti din caracal te cunoastem.

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free