Fete: Elena, 21 ani


elena

Elena are 21 de ani, vine din Caracal si este studenta la Psihologie.

Premiza ei in viata este: ” Si de aceasta data voi reusi cu brio”.

Elena nu are incredere in oameni, dar este o persoana deschisa, sincera, o prezenta placuta si sustine ca oamenii ar trebui sa se bazeze pe ea.

102 comentarii la “Fete: Elena, 21 ani”

  1. 1
    andreea Says:

    cea mai simpatica…

  2. 2
    andreea Says:

    :P :P:P:P:Pfrumix

  3. 3
    anda deltov Says:

    O fata draguta.Nu e bine sa nu aiba incredere in oameni. Nu toti sunt rai.

  4. 4
    anda deltov Says:

    O fata draguta. Face psihologia. De ce nu are incredere in oameni?

  5. 5
    alin olaru Says:

    daca castigi , dai de baut

  6. 6
    Mikaina Says:

    O pan*rama…toti din Caracal stim ce palmares are la cei 21 de ani…ii place sa bea si sa se incurce cu oameni insurati.chiar nu ti-e rusine sa vii la aceasta emisiune si sa pozezi intr-o fetita cuminte?Nu iti este teama ca o sa spunem toti cei dinCaracal ce fel de fata esti?uite un videoclip cu tine de acum 2 ani….http://www.youtube.com/watch?v=rC7_hH3kYrg&feature=related

  7. 7
    andrei Says:

    foarte dragutza!

  8. 8
    ada Says:

    Sincer,dintre toate fetele din casa,tu esti cea mai atenta la propriul aspect si asta este foarte bine.Esti o brunetzik frumoasa!:)Sper doar ca n-ai venit la aceasta emisiune pt vedetism ci pt a-ti gasi jumatatea.Parerea mea este ca te-ai potrivi foarte bine cu Bogdan sau cu Ionut.Iti urez mult succes si sper ca nu ne vei dezamagi!

  9. 9
    fyb_4u Says:

    nu ti-e rusine sa vii la emisiune asta si nu te gandesti cati oameni iti cunosc trecutul?…ai spus k nu ai incredere in oameni si k esti o pers de incredere…..ar trebui ca geanina sa aiba incredere in u cand u ti-o trageai cu razvan in apartamentul in care era si ea?(razvan prietenul geaninei)esti o c*rva…si de alex ce mai ai de spus?furi prietenii prietenilor tale k sa iti dea m*ie si sa te f*ti si atat…..mai ai tupeu sa te si prefaci…arata-ti adev fata

  10. 10
    anonim Says:

    chiar ca e ea in videoclipul ala de pe you tube…are dreptate makaina

  11. 11
    anonim Says:

    chiar ca e ea in videoclipul ala de pe you tube…are dreptate makaina

  12. 12
    dulce amaruie Says:

    frumoasa elena s potiveste d minune cu bogdan…s vd k e o fata frumoasa ,,inteligenta care stye ce vrea.

  13. 13
    Sabauroby Says:

    HIDOASO DUTE ACASA NUMI PLACI DELOC LASA LOC LA ALTE CONCURENTE SA/L CUNOASCA PE BOGDAN

  14. 14
    nicoleta Says:

    forte frumoasa elene si se potriveste de minune cu baiatul lui doamna maria bogdan,este foarte inteligenta,foarte frumoasa si stie ce vrea

  15. 15
    RoCkSaNuTzZa Says:

    q toate k te dai u scoompa ji finutza..dar nu uita k loomea te cunoaste d knd erai la reducere:-p=))))))))))))LoL…

  16. 16
    miha Says:

    dragutza…te potrivesti cu bogdan!bafta:*

  17. 17
    danuta Says:

    Sincer Elena mi se pare mironosita(asta la prima vedere).Nu cred k se potriveste cu bogdan.

  18. 18
    anda deltov Says:

    O fata draguta, sensibila. Aduce putin cu d-na Maria, cred ca este un atu fata de restul fetelor. Baietii de regula, fara sa gandeasca acest lucru, aleg fete care seamana cu mama lor.

  19. 19
    cosmina Says:

    nu-mi place elena se vede ca ii prefacuta sunt fete mult mai frumoase in casa,nu se potriveste cu bogdan.

  20. 20
    mirela Says:

    imi place k spui lucrurilor pe nume.esti si frumoasa si sper sa faci cuplu cu bogdan.bafta

  21. 21
    ada Says:

    Imi vine sa rad cand te vad la tv.Nu pot sa cred ca o c*rva ca tine a ajuns la npm.Esti o prefacuta si esti akolo numai pentru bani si pentru a-ti gasi un baiat pt ca toti te cunosc si stiu ce sugatoare de p*la esti……Esti o m*ista si nu esti in stare decat sa furi prietenii prietenelor tale.De asta nu are nimeni incredere in tine si nu ai nici un/o prieten/a.Poate vrei sa povestesti romanilor cum te f*teai cu alex ionescu si te-a prins prietena lui, care culmea era una din cele mai bune prietene ale tale.Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui razvan….i l-ai furat geaninei.Te f*teai cu el intr-o camera in timp ce ea era in cealalta.Si geanina a fost una din cele mai bune prietene ale tale.Sa-ti fie rusine m*isto….si cate alte lucruri perverse nu ai mai facut.Esti o prefacuta.Toti din caracal te cunoastem.

  22. 22
    IULIANA Says:

    elena esti cea mai tare…se vade k unele fete din casa sunt invidioase pe tine.. dar u esti mai desteapta decat ele… tine’o tot asa..mi ar placea sa formezi un cuplu cu bogdan…in plus esti si frumoasa:D

  23. 23
    diana Says:

    asta frumoasa si desteapta?! nici pe departe!!! are fata de prostituata!

  24. 24
    anda deltov Says:

    Hai Diana , nici chiar asa! Este o fata draguta insa cam plina de ea.
    Daca nu are incredere in oameni de ce afirma ca altii sa se bazeze pe ea. Cand va termina facultatea si va cunoaste oamenii in profunzimea lor va sti ce perla a scos cand a spus ca nu are incredere in ei.

  25. 25
    catalina Says:

    nu-mi place….

  26. 26
    cosmina Says:

    ce fata naspa ai

  27. 27
    Sabauroby Says:

    nu-mi placi draga dute acasa esti urata esti varza ,,,prafffff

  28. 28
    anonima Says:

    este o mare pan*rama in caracal…nu stiu km d a avut tupeul sa vina la aceasta emisiune…doamneee si o mai face si pe importanta … bogdan sa nu ai incredere in ea ca nu stii cu cine te incurci…

  29. 29
    IERMINA Says:

    DUPA FATA SE VEDE C E PAN*RAMA

  30. 30
    anda deltov Says:

    Poate ca asa este precum spui, Ada. Dar sunt siderata cum de poti vorbi la modul acesta. Poti sa aduci stiri despre un om si cu altfel de descriere. Putem sa renuntam la o relatie de prietenie daca omul respectiv are apucaturi proaste si urate dar nu trebuie sa ne coboram atat de jos pentru a-i pune viata la judecata publica.

  31. 31
    Peprimuloc... Says:

    pfff ce fata naspa ai C*rvo…..Te dai desteapte da tu esti VARZA….Afara cu tine;) PROASTO

  32. 32
    anonima Says:

    Asa este are dreptate ada in tot ceeea ce spune..sa dus la npm numai pt bani si pt k nik un baiat din caracal nu v.a sta nicodata cu ea pt k toti stiu ce fel de persoana este o mare par*suta … la toti le.ar fii rusine sa iasa cu una ca ea pe strada … e mare mare pan*rama fratilor nu stiu ce cauta la aceasta emisiune :-<

  33. 33
    mateiioan Says:

    pt.anonima32:DACA O CUNOSTI ASA BINE SPUNE MAI MULTE DESPRE EA!!

  34. 34
    daniela ioncea Says:

    cum a fost elena cand te.a prins stefi cu prietenul ei alex?(stefi colega si prietena ta)?cat a mai suferit din cauza ta,cat rau i.ai putut face…dar u ca un om fara scrupule ai trecut si peste prietenie si peste tot..

  35. 35
    anda deltov Says:

    Daca ste precum spuneti se va comporta la fel si in acest concurs. Va incerca sa fure partenerul fetelor din casa. Asta in situatia in care nu va forma cuplu. Daca Bogdan o va prefera si va forma cuplu cu ea, are toate sansele sa castige. Se pare ca d-na Maria a venit bine pregatita in acumularea voturilor si mi se pare ( poate gresesc) dar cred ca si Gabriela o simpatizeaza.

  36. 36
    Dorel Says:

    nu-mi place ,este putin prefacuta,desi a ales un baiat ,tanjeste dupa altul,care nu prea i-a dat sperante! coafura o dezavantajeaza ,ii face capul mare comparativ cu corpul(cap mare ,picioare scurte)sau ma insel?

  37. 37
    george Says:

    elena e draguta si cred ca face un cuplu frumos cu bogdan .Efoarte important ca se intelege bine cu soacra care ar putea sa ii fie un aliat foarte bun

  38. 38
    Ana Says:

    Prea rapid s-a atasat de Bogdan si i-a sarit in gat la fel de repede! Oare vrea sa se marite sau joaca teatru? Nu-mi place de ea! Are ceva care nu-mi inspira incredere! :D :oops:

  39. 39
    skiness Says:

    sa va fie rusine ,va ascundeti in spatele acestor vorbe fara sa va pese ca faceti rau unor persoane pe care cu siguranta nu le cunoasteti ,fara sa ganditi ca aceste fete au parinti ,au familii ,si ca citind aceste randuri vor suferi .Voi aveti parinti? sau sunteti orfane? sincer daca a-ti fi copii mei mi-ar fi rusine cu voi.sunteti de cea mai joasa speta .rusine sa va fie .daca as putea nu v-as mai permite sa postati nimic pe acest site.

  40. 40
    anonima Says:

    Nu se ascunde nimeni in spatele vorbelor … doar k stim care este adevarul despre ea…da avem parinti nu suntem orfane stai uh linistita,dar e o prefacuta.de ce ar mai spune toata lumea toate lucrucile astea despre ea daca nu ar fii nimik adevarat???

  41. 41
    andreea Says:

    Mie mi se par toti concurenti ok. Chiar daca au facut cupluri foarte repede. Imi place f mult Diana, Elena.

  42. 42
    andreea Says:

    Vreau sa le spun concurentilor sa aiba mai multa rabdare unul cu altul sa nu se mai certe. Stiu cum este ptr voi ca nu sunteti langa parinti ca si eu sunt in afara tari(in Franta-Paris) si stiu cum este sa nui ai pe cei dragi langa tine.

  43. 43
    alexia Says:

    Imi place mult de ea si de Bogdan sper sa fie fericiti impreuna si sa ramina impreuna si afara.

  44. 44
    bianca Says:

    Imi place foarte mult,mult,mult de Elena si de Bogdan sper sa ramana impreuna si in primul rand de doamna Maria

  45. 45
    bianca Says:

    imi place foarte mult de Elena si de Bogdan si din partea mea multa bafta in continuare si tu Elena nu te mai baga in conflicte

  46. 46
    Dora Popovici Says:

    Imi [place mult de Elena si Bogdan. Ma bucur ca si doamna Maria o apreciaza! Eu ii vad potiviti pe cei doi. Nu stiu de ce cativa corespondenti de pe forum o vad o “pan*rama”, eu cred ca este o fata buna, sincera, linistita, dar cine stie?

  47. 47
    Oana Says:

    Apreciez ca stai departe de conflicte. Tot asa!!

  48. 48
    andreea Says:

    ELENA este ok la fel si partenerul ei .I_mi place ca nu ia parte la conflicte poate si de aceia a iesit iar nora saptamanii…..este rezervata in a fce comentarii !!!! pupici!!! elena

  49. 49
    andreea Says:

    ELENA este ok la fel si partenerul ei .I_mi place ca nu ia parte la conflicte poate si de aceia a iesit iar nora saptamanii…..este rezervata in a fce comentarii !!!! pupici!!! elena

  50. 50
    mariana Says:

    esti foarte ok din toate punctele de vedere si rusine sa le fie celor care vorbesc urat de persoanele pe care nu le cunosc.

  51. 51
    Anonim:> Says:

    imi place pierce`u tau : x

  52. 52
    Piss:x Says:

    esti dragutza

  53. 53
    Mary Says:

    elena imi placi, sa sti filmuletul cu dansul a fost foarte decent,doar ca zgrituroaica de liliana,de oftica a spus cea a spus,fii calma in continuare,comunica atat cat se poate cu toata lumea si totul va fi ok.bafta

  54. 54
    bianca Says:

    ELana esti o frumoasa :)

  55. 55
    vivi Says:

    elena…o fata frumoasa curata shi cu bun gust in vestimentatie ..imi place d tine esti exact cum ar trebuii sa fie o fata ..

  56. 56
    danielmarin Says:

    ma daca stiti astea despre elena de ce aveti tupeu sa sunati in direct sau sa trimiteti o scrisoare la redactie?
    ca am fii curiosi sa vedem cum reactioneaza
    si dati-mi si mie adresa unde pot vedea si eu filmulete cu ea.

  57. 57
    ana:X Says:

    unde se gaseste filmuletul d care zice liliana …vreau sa il vad si eu …

  58. 58
    Florina Says:

    Nu inteleg cine o voteaya si de ce? Mediocra, din toate punctele de vedere.

  59. 59
    AlInA Says:

    Elena preferata mea!!!Bravo tie esti o fata foarte frumoasa cu bun simt ata cat se poate in casa ..imi place foarte mult stilul tau vestimentar si coafura ta ..pt mne esti cea mai frumoasa fata .Pana sa intre in conflicte “elena e cea ami tare ” dar cand a intrat si ea gta e prefacuta ..haideti sa nu mai comentam dak nu snt in masura ..toti putem sa criticam;)

  60. 60
    Ioana Says:

    fata asta e draqutza merita votata…preferata mea:x

  61. 61
    bianca Says:

    sunt bianca din rosiori de vede si elena este preferata mea…este cea mai frumoasa fata din competitie, si cea mai de treaba…sa ai grija de tine akolo in casa…noi suntem alaturi de tine….hai elena….fi puternica….te pupam….si te iubim…..bafta elena….imi place si de bogdan, fac o pereche de nota 10….bafta elena…

  62. 62
    Adriana Says:

    Foarte frumoasa! dar uneori ai cam multe fite! mai lasa`le deoparte ca esti mult mai draguta fara! soacra ta e cam o scorpiuta dar stiu ca te vei descurca,pentru ca ai un caracter puternic si vei reusi sa te intelegi cu ea! sa nu te desparti de Bogdan pentru ca va potriviti de minune! mult succes in competitie!

  63. 63
    sorina Says:

    ma fetelor eu sunt din acelasi oras cu ea…este cea mai mare pan*rama…..abia astept sa iasa din casa daca o sa castige sa vedeti ce scandal o sa iasa cand o sa afle bogdan cine este ea de fapt….ar fi mai bine sa ma interesati si voi putin de viata ei din Caracal Olt…si cate persoane a imbolnavit….Asta este..nu stiu ce cauta ea aici ca tot orasul rade de ea…

  64. 64
    mya Says:

    esty f mumoasa j te iubesc sunt o mare fana dea ta.pwp dulce.ai grij ade tine

  65. 65
    maria Says:

    ar trebui sa fii si tu un pic mai respectuoasa cu dna Maria…din cauza ei Bogdanel exista..

  66. 66
    Reny Says:

    Elena ce sa iti spun mie imi place de tine dar un pic as zice sa fii mai respectoasa cu doamna Maria si sa nu bagi in seama toate prostiile pe care le spune ea.Succes in continuare

  67. 67
    Anonim Says:

    Elena este o persoana increzuta,care jigneste pe toata lumea,indiferent ca este de varsta ei sau mai mare,nu o intereseaza.Psihologia nu e de ea,pentru ca nu stie sa se conporte cu oamenii.D-na Maria este o DOAMNA,nu merita sa ii cumpere la Elena absolut nimik.Elena are impresia ca are intotdeauna ultimul cuvant,sper sa gaseasca pe cineva sa o puna la punct.Sper ca Diana sa castige concursul,pentru ca merita.Este o fata care stie ce vrea de la viata,nu jigneste pe nimeni,chiar daca este atacata.Se vede ca Dianei nu ii lipsesc cei 7 ani de-acasa,cum ii lipsesc la Elena.Parintii Elenei au gresit,lasand dupa ea si facandu-i toate poftele.

  68. 68
    miha Says:

    urata mai esti

  69. 69
    emmz Says:

    o urata o vrajitoare ma sperie

  70. 70
    minda Says:

    fata asta are probleme psihice.cred ca nu prea a fost contrazisa acasa avand aceste probleme si acum este socata ca nu e ea buricul bamantului

  71. 71
    M4D4L1N Says:

    Ce antipatica poti fi creaturo. Ai un bot de rata de ma amuza mereu :) )

  72. 72
    gabriellla Says:

    crezi ca nu puteai rezista pana afara fara relatii intime…..puteai sa ceri sa nu te mai voteze ca sa poti iesi din casa si sa iasa si bogdan dupa tine….se pare ca deviza ta este REGULILE SUNT FACUTE CA SA FIE INCALCATE…pacat de d-na Maria…de ce mereu trebuie sa ridici vocea,cum deschizi gura ai mereu ceva impotriva celor spuse de catre oricine……daca la varsta asta reactionezi asa ,nu stiu ce o sa faci peste vreo 15 ani:-s:-ss

  73. 73
    Roxana Says:

    Elena .. am suferit alaturi de tine , de cate ori ai plans , am plans alaturi de tine si daca as fi putut as fi intrat in direct , intram si imi spuneam opinia . imi pare bine ca ati iesit aman2 si nu separat . elena nu trebuie sa asculti opiniile nimaniu , mie mi se pare un lucru normal ce ati facut si daca ati facut ceea ce nu prea cred . va potriviti erati cei maif rumosi din toata casa ! daca poti si vrei .. mi`ar placea sa mai conunic cu tine si sa stiu ce ai facut mai departe cu bogdan pt ca mi`ar placea extrem de mult sa va casatoriti si sa intemeiati o familie completa .. te rog daca poti dai add : just_me_roxxa@yahoo.com sunt si eu din constanta si mi-as dorii sa mai vorbim cel putin sa mai stiu de tine si de bogdan ce ati facut mai departe . te pup elena si ai grija de mine , la nora pt mama 4 ramai preferata mea , chiar daca ai iesit . roxana din constanta

  74. 74
    Roxana Says:

    ai grija de tine … scz emotiile :* .. sper sa fii fericita alaturi de cei dragi si mult succes in viatsa nu asculta de rautatile altora :*

  75. 75
    RUXANDRA Says:

    nu merita sa fie descalificata .. :|

  76. 76
    Roxana Says:

    chiar nu merita .. :| .. care avetsi id ei ;;) il vreau si euu:*

  77. 77
    mona Says:

    lasati-o in pace ce tot aveti cu ei…cred ca ar trebui sa fie descalificati si alina,vlad si veronica…..mai bine se intelege ca alina cu vlad au facut ceva alina arata ca o c*rva,era aeriana rau de tot…dupa ce au iesit ea a deschis usa si probabil s-a uita sa vada daca a lasat vreun indiciu ceeva…si veronica e varza e frumoasa nimic de spus dar ar trebui sa se preocupe doar de ea si atat…

  78. 78
    aaaaa Says:

    nici aqm nu-mi vine sa cred k a foast descalifikta:((((((…imi pare fff rau:((((((
    era PREFERATA MULTORA,nu merita asta…:(((( PAKT…:(

  79. 79
    iacob andreea laura Says:

    pacat ca a-ti iesit….nu a fost deloc corecta deciziia comisiei…halal emisiune….pana acum am urmarit aceasta emisiune dar de azi nu ma mai atrage nimik la acest realyti show…nu au fost concurenti in casa care sa nu fii incalcat vreo regula a acelei case…dar se pare ca sunt cum a zis si veronica concurenti favoriti ai comisiei…vai si amar….DECIZIE INCORECTA….clar!!!

  80. 80
    Mih Says:

    E FOARTE INTERESANT CE SPUNE ada:
    Imi vine sa rad cand te vad la tv.Nu pot sa cred ca o c*rva ca tine a ajuns la npm.Esti o prefacuta si esti akolo numai pentru bani si pentru a-ti gasi un baiat pt ca toti te cunosc si stiu ce sugatoare de p*la esti……Esti o m*ista si nu esti in stare decat sa furi prietenii prietenelor tale.De asta nu are nimeni incredere in tine si nu ai nici un/o prieten/a.Poate vrei sa povestesti romanilor cum te f*teai cu alex ionescu si te-a prins prietena lui, care culmea era una din cele mai bune prietene ale tale.Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui razvan….i l-ai furat geaninei.Te f*teai cu el intr-o camera in timp ce ea era in cealalta.Si geanina a fost una din cele mai bune prietene ale tale.Sa-ti fie rusine m*isto….si cate alte lucruri perverse nu ai mai facut.Esti o prefacuta.Toti din caracal te cunoastem.

    CRED CA E ADEVARAT….E O PSIHOPATA SI DEMENTA….DACA NU-L STARNEA PE BOGDAN POATE CA NU SE MAI AJUNGEA IN SIT. ASTA
    ORICUM…MA BUCUR

  81. 81
    rafaela Says:

    Elena as vrea sa stii ca imi pare foarte rau ca ati iesit va admir f mult.Ce mai faceti,ati ramas impreuna sau v-ati despartit?mi-ar parea f rau sa aflu asta,stiu ca va iubiti.pe Veronica o va pedepsi d-zeu,si voi nu nu va uitati la relele care se scriu despre voi si iubiti-va mult.va pup si mult succes

  82. 82
    Mih Says:

    MA BUCUR CA AI PLECAT “PA”

  83. 83
    rodyk@ Says:

    bine k a iesit k era tare nesuferita si antipatika.prea mandra de ea si de fapt era praf.pana si cand deschidea gura jignea sau vorbea numai aberatii.uuff.akum ma uit cu drag la emisiune.desi nu a fost corecta decizia comisiei daca stam sa ne gandim la faptul k si veronika a incalcat regulamentul si merita acelasi lucru.insa veronika parka are si momente mai bune.

  84. 84
    BLONDY Says:

    HIDOASA RAU SI FOANFA MAI ALES CUM VORBEA NUMAI IN FIGURI DE PAR*SUTA.

  85. 85
    lucia simida Says:

    mai,mie sincer mi-a placut de elena,parerea mea este k mai desteapta se crede veronica si nici macar iubit nu are………concluzia la cat se da de superioara nu are nici macar admiratori,saraca……..as vrea sa iau legatura cu tn,elena,un id,cv?

  86. 86
    minda Says:

    sper sa fi invatat ceva din tot ce a facut in concurs.a fost victima educatiei parintilor care i-au bagat in cap ca e buricul pamantului si propriilor fite

  87. 87
    valy Says:

    imi pare rau ca ati iesit desi nu trebuia . totusi trebuia scoasa din casa urata aia de veronica sper sa iasa cat mai repede e cea mai naspha fata din casa . in rest numai fericire in viata

  88. 88
    anonima Says:

    Pentru cei care erau interesati daca elena cu bogdan au ramas impreuna va pot spune ca da…kiar aseara i-am vazut intr un local in caracal impreuna si par ca se inteleg foarte bine ;-)

  89. 89
    diana Says:

    e super tare fata se imbraca mijto dar …. nu trebuia SA IASA

  90. 90
    RoOcS Says:

    Elena:X
    imi pare ff rau k ai ieshit din casa npm..erai preferata mea impreuna cu Bogdan sh mama lui(Maria).
    Sper sa ramanetzi impreuna!
    Va iubesc!

  91. 91
    Lacrima Says:

    Mahalagioaica in adevaratul sens al cuvantului…

  92. 92
    lia Says:

    Tot binele din lume pt.Elena si Bogdan….sunteti niste dulci si nu mi se pare corect ca ati fost eliminati….si Vero a gresit si de ce nu a fost eliminata?????nu e corect….bafta mai departe Elena si Bogdan

  93. 93
    cris Says:

    esti o tipa super din toate punctele de vederesa nu iti para rau k ai fost eliminata,cu voi s/a facut o nedreptate,fara voi nu mai are farmec concursul, dar asta e .
    Bafta in viitor,si cred k o sa ai k esti frumoasa,desteapta,esti ok.

  94. 94
    slavi Says:

    bine ca a iesit din concurs era o enervanta

  95. 95
    pettro Says:

    tare mult as vrea sa mai stiu de voi Elena@Bogdan k de cand ati iesit din concurs nu mai stiu nik .ce mai faceti?tot impreuna sunteti?pup pe amandoi

  96. 96
    alina Says:

    nu mai stim nimc de vo!!!!datine un semn

  97. 97
    loredana Says:

    preferata mea!!!!faci un cuplu frumos cu bogdan sper sa ramaneti impreuna!!!

  98. 98
    andreea Says:

    nu prea inteleg de ce trebuia aceasta fata judecata pentru un filmulet in care dansa decent, cred eu, la o petrecere…in fine, sper sa ramana cu Bogdam se potrivesc

  99. 99
    mariana Says:

    lena ti-ai mai facut vreo operatie estetica? ca in concurs erai tare urata. nu stiu ce a vazut golanul de Bogdan la tine

  100. 100
    sorina Says:

    IUBITIVA TOT ASA CUM ATI ARATATO INAINTE DE ATI FI ELIMINATI ASTA ENERVEAZA LUMEA MAI BINE ZIS CEI CARE NU STIU CE INSEAMNA IUBIREA VA SALUT PUPICI

  101. 101
    mariana Says:

    ce se mai stie de Elena si Bogdan de la NPM4 mai sunt impreuna sau au terminat-o

  102. 102
    barakuda Says:

    nu are incredere in oameni? dar de pe ce planeta a-venit? si cum de traieste printre oameni? cu ce moneda dai cu a-ia primesti,nu exista om superior altui om ci doar diferenta de a gandi e diferita,de ce pana in prezent nu au fost in stare sa lege o prietenie trainica cun final fericit,ce cautati aici? si apoi nustiu de ce-si pierde lumea timpul cu voi ,e toamna la campania agricola cu voi ……………………

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free