NPM3: Georgiana si Mihai s-au despartit


Fostii concurenti Nora pentru mama 3, Georgiana si Mihai, care formau un cuplu, s-au despartit de mai bine de o luna. Cei doi s-au separat fara remuscari, ramanand amici.

Motivul despartirii, spune Georgiana, a fost “nepotrivire de caracter”, pe cand Mihai a spus ca relatia mergea bine pana de curand cand a inceput sa scartaie si au decis ca e mai bine sa se desparta.

Care credeti ca au fost adevaratele motive ale despartirii celor doi? Credeti ca ei se vor impaca?

7 comentarii la “NPM3: Georgiana si Mihai s-au despartit”

  1. 7
    Adriana Says:

    Se potriveau cei doi.ar trebui sa se impace!

  2. 6
    Dorulet Says:

    Cred ca Georgiana s-a saturat sa ia hotarari si pentru Mihai. Eu cred ca Mihai este un baiat prea moale, fara personalitate si e normal ca fata din preajma lui sa se plictiseasca daca el nu se implica si tot ce spune ea este bine!Imi pare rau pentru ei, dar mai bine acum dacat mai tarziu. Ii dau un sfat lui Mihai sa fie mai hotarat, ca altfel va ramane burlac, nu se va putea insura daca nu doreste sa devina “Barbat”!

  3. 5
    FLORI POIEST Says:

    GEORGIANA ERA PRE SCLIFOSITA

  4. 4
    roxxi Says:

    georgiana cam facea ce vroia din mihai dar spera la premiu

  5. 3
    anda deltov Says:

    Mare pacat! A fost perechea mea favorita. Am avut incredere in maturitatea si intelegerea Georgianei. Mihai cred ca nu a vrut sa se maturizeze inca. Asta e : el prea copilaros, ea prea matura.

  6. 2
    danuta Says:

    Georgiana era prea fitoasa,cu toate k nu parea,Mihai e un bait bun cu suflet de aur cu sigurata va gasi persoana potrivita….

  7. 1
    Sabauroby Says:

    mie mila de Mihai bietul de el

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free