Nora pentru mama 4


Va invitam sa publicati orice recomandare sau dorinta in ceea ce priveste emisiunea Nora pentru mama 4. Ce ati dori sau ce nu ati dori sa vedeti la Nora pentru mama 4 ?

63 comentarii la “Nora pentru mama 4”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Petronela Says:

    Emisiunea e super tare.Eu de-abia astept sa inceapa.Binenteles ca am cateva sugestii:sa se transmita in direct,abia atunci suntem si noi ,telespectatorii,in pielea concurentilor,traim odata cu ei emotiile concursului,sa se dea inregistrari cu concurentii in emisiuni noaptea,cat mai mult posibil,de-abia se umple spatiul cu ceva interesant.Concurentii ar trebui alesi dupa alte criterii,de ex.ar trebiu primiti in casa numai concurenti care vor sa se casatoreasca,nu care vin pentru nu stiu ce experienta.

  2. 29
    Danny2010 Says:

    Dorinte: concurenti cu povesti de viata impresionanta:)
    2. serile eliminarilor sa se transmita live din studio cu legatura directa in casa
    3. public in studio (dar nu unul platit care habar nu are de emisiune cum au fost pensionarele alea)
    4. Eliminarile se se produca astfel. Marti mamele sa faca nominalizari si din fetele numite publicul sa aleaga pana vineri sau sambata pe cine vor sa elimine, asa ar fi mai interesant.
    5. Baietii sa locuiasca impreuna cu fetele, mamele sa vina temporar in casa, sa ste ain afara casei.
    6. Sa nu existe titlul de nora sapt si mama sapt, voturile sa existe doar pentru a elimina, asa vad rostul voturilor si poate ar vota mai multi (poate)
    7. Emisiunea sa fie impartita in trei bucati:
    Prima: de luni pana vinerea de la 20 la 21.30 numai cu materiale , iar in doua dintre zile joia si vinerea sa fie emisiune in direct cu comentarii la adresa celor petrecute, emisiune din casa.
    A doua: sa existe o emisiune separat, undeva pe la 16 sau 17 in care fosti concurenti sa comenteze editia actuala, pe post de invitati permanenti, asa nu se uita nici celelalte editii.
    A treia parte: Seara eliminarilor, sambata sua vinerea in direct, in jur de 4 ore.
    Ce ziceti? ;)

  3. 28
    Daniela Florea Says:

    E sooper emisiunea dar nu imi place faptul ca nu se poate intra in direct in timpul emisiunii ,makr de am putea trimite sms-uri in timpul emisiunii care sa se afiseze pe ecran.Asa am putea sa ne exprimam mai multi parerea .Va multumesc.

  4. 27
    denysa_22 Says:

    buna,as dori sa stiu cand incepe o noua competitie nora pt mama 4 va rog trimiteti-mi un e-mail la adresa mea denisa_frumusika18@yahoo.com va multumesc frumos.

  5. 26
    claudelu Says:

    buna,mi-as dori ca aceasta emisiune sa fie mai mult difuzata in direct,iar seara sa tina mai mult.faceti emisiunea aceasta doar pt cei “batrani”care au timp ziua?iar pt noi care muncim ziua,ce facem?ganditi-va la toata lumea…parerea mea.as vrea sa fie selectati mai bine concurentii caci de hahalele si fara bun simt ne-am saturat.sa fie dati afara din primul anturaj,si cna-ul sa fie mai mult cu okii pe voi,organizatorii.gabriela sa nu sa mai lalaiasca atat de mult ,sa fie mai directa si sa ne arate si plicurile si noua,telespectatorii. va multumesc,iugani

  6. 25
    tudor Says:

    in primul rand mi-as dori sa vad concurenti cu varste cuprinse intre 24-35 ani si nu copii care au venit doar pentru premiul pus in joc. emisiunile ar trebui sa fie transmise in direct atat cele zilnice cat si finalele saptamanii si chiar si marea finala. este mult mai interesant asa si trairile sunt mult mai profunde. deasemenea mi-ar placea ca mamele sa intre de la bun inceput in casa si nu pe parcurs si fiecare baiat sa fie insotit de mama. concurentilor eliminati nu ar trebui sa li se acorde n sanse de a reintra in casa. este un concurs si trebuie tratat ca atare.trebuie sa invete ca in viata nu se castiga mereu ci se mai si pierde. oricum abia astept sa cunosc noii concurenti.

  7. 24
    mirela Says:

    abia astept inceperea noului concurs …………si ar fi bine daca a-ti face ca in strainatate unde emisiune ca asta se poate urmari mai multe ore seara fara organizator si se poate vedea cum se organizeaza si cum se conport concurentii……….credema ar fi ceva nou si mult mai interesant iar lumea ar fi cu ochi pe aceasta emisiune ….ginditiva la vorbele mele

  8. 23
    rita Says:

    -Meniul sa fie stabilit de concurenti si organizatori pt o saptamana si sa aiba obligatia de a contribui fiecare concurent la pregatirea lui..
    -Concurentii sa fie personaje care au ceva de spus …

  9. 22
    rita Says:

    -As dori ca personajele… fete, mame sau baieti sa nu apara in emisiuni in direct sau inregistrate decat daca s-au pregatit: machiaj,tinuta haine si coafura!
    -Prin contract sa se stipuleze ca, pt fiecare incalcare a regulamentului vor plati din banii adunati emisiune de emisiune..
    -Sa serveasca masa la ore stabilite si impreuna…
    -Sa nu li se mai spuna ce se bartfeste despre ei (noi vom vedea din materiale)sa vedem daca au spirit de observatie si stiu sa aleaga..
    -Sa aleaga fetele si sa vedem daca le accepta mamele baietilor… Oricum este un Show si de aceea trebuie ceva atipic.Multumesc!

  10. 21
    bratu raisa Says:

    am urmarit toate editiile nora pentru mama si mi-as dori ca finala saptamanii sa fie in direct si sa se dea cel putin o ora pe zi imagini din casa nora pentru mama ( cele mai importante de pe durata unei zile ) . de asemenea o idee la care organizatorii s-ar putea gandi este : la finalul unei saptamane concurentii sa lupte in diferite probe pentru ceva special ( exemplu: o camera numai a unuia dintre ei care sa contina poze cu cei dragi de acasa ) . consider ca aceste noutati in programa emisiunii i-ar face pe cei de acasa sa stea cu sufletul la gura .succes !

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free