Emisiunea de azi, 15 septembrie 2009, de la ora 10:00


Invitatii speciali ai emisiunii de astazi au fost: doamna Emilia, Andrei, Dragos (NPM2) si Alexandru si Mihaela (NPM3).

Emisiunea de azi a fost guvernata de o atmosfera relaxanta, placuta si plina de umor, pe care Dragos si Andrei au creat-o, fiind mereu pusi pe glume asa cum de altfel ii stiam din editia Nora pentru mama 2.

De la ei am aflat ca:

Andrei a lucrat toata vara la mare impreuna cu mama sa, unde a fost asaltat de admiratoare care mai de care mai frumoase, fiind la un moment dat chiar aproape deĀ  a se casatori. Dornic de o noua aventura si hotarat de aceasta data de a face pasul cel mare, Andrei s-a inscris singur la Nora pentru mama 4.

Dragos a recunoscut ca o place pe Alexandra, dar relatia dintre ei nu poate continua din cauza distantei care ii desparte, si in prezent tin legatura insa doar ca amici.

Alexandru si Mihaela au ramas impreuna si locuiesc la Calarasi impreuna cu parintii ei. Acestia s-au angajat si vor sa stranga bani pentru a-si cumpara o casa.

Un comentariu la “Emisiunea de azi, 15 septembrie 2009, de la ora 10:00”

  1. 1
    anda deltov Says:

    Ma bucur pentru d-na Emilia si Andrei le urez succes in continuare. Ii salut pe Mihaelasi Alexandru. Sa faca tot posibilul sa ramana impreuna sa nu dea satisfactie dusmanilor.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free