Nora pentru mama 4


Va invitam sa publicati orice recomandare sau dorinta in ceea ce priveste emisiunea Nora pentru mama 4. Ce ati dori sau ce nu ati dori sa vedeti la Nora pentru mama 4 ?

63 comentarii la “Nora pentru mama 4”

  1. 1
    doina Says:

    M-as bucura foarte mult daca ati fi mai atenti la selectia concurentilor pentru urmatoarea serie de NPM (mai ales la mame).Macar sa stie sa vorbeasca romaneste bine, pentru ca eu una m-am saturat sa vad la televizor tot felu de aratari (precum Ildiko).Mamele sa fie mame in adevaratul sens al cuvantului, nu niste simple femei pline de rautate, intrigoase, invidioase, pline de ura, avare dupa mancare si bani, si uneori chiar si nesimtite.Am urmarit toate editiile de NPM de pana acum, dar va promit solemn ca daca la editia a patra voi vedea concurenti ca la editia a treia, nu ma voi mai uita la aceasta emisiune.Sper ca mesajul meu sa aibe rasunet, desi cred ca e cam tarziu.Concurentii cred ca au cam fost alesi deja.Poate ma insel, nu stiu.

  2. 2
    nelu Says:

    Si eu sunt de acord cu Doina,faceti o selectie mai amanuntita ,concurentii sa fie mai responsabili,sa fie sanctionati cand gresesc ,face-ti in asa fel incat acestia sa aiba ceva de facut sa nu mai stea toata ziua de cearta. Am crezut ca veti fi din ce in ce mai buni ,cu cat aceasta emisiune are mai multe editii,dar m-am inselat,a-ti mers precum racul -inapoi.Daca d-na Cristea va mai fi prezenta aceasta emisiune sa-si chimbe comportamentul,sa fie impartiala,sa nu mai tina cu anumiti concurenti.Va doresc o editie NpM4 mult mai buna decat celelalte ! MULT SUCCES ! ! !

  3. 3
    petra Says:

    poate ca noi toti cei de aksa ar dorii sa nu mai vada asemenea oameni cum au fost la seria a-iia, adica ar trebuii sa le fie interzise prin contract injuraturile si toate celelalte cuvinte care s-au folosit de-a lungul celorlalte sezoane.
    Sper ca la seria a4-a sa vedem niste concurenti mai inteligibili si cu ’scoal vietii
    “, in special mamele viitorilor miri.In rest toate cele bune si astept noul sezon cu nerabdare, asa k sper sa nu ma dezamagiti.ceau

  4. 4
    adela Says:

    eu imi doresc sa fie in direct si finala sapt

  5. 5
    Madalina Says:

    as dori sa se puna accentul mai mult pe cupluri! cuplurile sa petreaca mai mult timp impreuna ptr ca mai important este cum se inteleg cuplurile decat mamele cu fetele!si cred ca daca ar fi un singur dormitor pentru fete nu s-ar mai forma tabere si ar fi toate mai unite….datile mai multe momente de distractie…amenajatile locuri speciale pentru distractie pentru ca din cauza plictiseli incep sa se certe!in rest tinetio tot aja.

  6. 6
    andaD Says:

    Urmaresc emisiunea “Nora pentru mama” de la debut, recunosc ca am fost neplacut surprinsa deoarece a mers regresiv si nu progresiv cum mi-am dorit. Datorita moderatoarei Gabriela Cristea Toader mi-am facut nervii pachet si i-am tinut acolo pana la finalul N.P.M.3. Daca selectia pentru N.P.M.4 va fi la fel de slaba, nu cred ca voi mai avea putere sa urmaresc emisiunea ce va incepe in septembrie. Stradaniile organizatorilor se indreapta spre a le face viata cat mai comoda si placuta concurentilor dar daca acestia nu vor fi bine selectionati nu vor sti sa aprecieze si se vor pierde in nimicuri si vulgaritati. In acest fel noi telespectatorii vom fi privati de emisiuni frumoase. Consider ca trebuie sa se organizeze mici concursuri intre concurenti cu teme inspirate chiar din titlul si tema emisiunii. Mamele sa fie bine instruite pentru a fi tolerante , bune povatuitoare si chiar bune invatatoare, sa le impartaseasca fetelor din experienta lor de viata, de gospodine, de mame. Prin ocuparea timpului cu actiuni de unde fiecare ar avea de invatat, nu cred ca vor mai avea timp sa se certe pe mancare , cine a facut sau nu curatenie si alte maruntisuri din acestea care sincer, nu fac cinste nu numai concurentilor dar natiei romane in general. Cine a urmarit emisiunea n.p.m.3 (ma refer la strainii care au dorit sa priveasca emisiunea si bineinteles vorbitori de l.romana) au tras concluzia ca suntem un popor de comozi, de needucati si de avari dupa bani nemunciti, de pomanagii. In speranta ca vom fi luati in seama si ni se vor indeplini dorintele, astept cu nerabdare N.P.M.4. Forumistilor le doresc o vara placuta in continuare si sa ne intalnim cu forte proaspete si comentarii pertinente in septembrie.

  7. 7
    andaD Says:

    Sa nu se inteleaga gresit, scuze, de dragul moderatoarei mi-am pus nervii la pachet, datorita profesionalismului ei , dragalaseniei si diplomatiei cu care a facut fata la “n” situatii, altfel nu as fi ajuns sa privesc emisiunea pana la final.

  8. 8
    amalia Says:

    as dori ca npm4 sa fie mai mult in direct si finala saptamanii la fel k asa ar fi mult mai fain si mai important!!!iar despre concurenti ce sa zik sper sa nu fie ca npm3 k atunki nu crecdca am sa mai ma uit,aiki a fost prea multa cearta si deja a devenit pliktisitor!!!acuma sa vedem ce va fi.eu astept cu nerabdare npm4!va pup.ceau

  9. 9
    ramona Says:

    incep cu concurentii;sa fie alesi cu grija nu conteaza ca sunt oameni simplii s-au de la tara pt ca toata lumea e egala dar sa aiba bun simt .La npm3 cei din oras erau mahalagioaice si nesimtite dar cei din provincie cu bun simt Gabriela sa vorbeasca m-ai putin nu de cate ori au concurentii ceva de zis sa intervina ,,am si eu un prieten care face si desface,,ca nu ne intereseaza sa lase conc sa vb ei sa nu-i intrerupa,sa fie emisiunea cat m-ai mult in direct si in specialCAND DESCHIDE PLICUL TELESPECTATORILOR SA VEDEM SI NOI PROCENTAJUL SA NU FAVORIZEZE PE NIMENI CUM A FACUT LA NPM# CU ANDREEA sa m-ai puna telefoane la dispozitie sa putem intra m-ai mult in direct sper sa fim luati in seama de catre organizatori si o ora de difuzare sa vada si cei tineri ex;18

  10. 10
    AnNy Says:

    concurentii sa fie alesi cu mare grija….si cred ca nimeni nu mai vrea sa fie mahalagismul kre a fost la npm 2 si npm 3…….

  11. 11
    anonim Says:

    As dori ca la NORAPENTRUMAMA4 toate transmisiile sa fie directe finala saptamanii sa fie directa si chiar si marea finala,cred ca ar trebui sa nu fie atatia bani pusi in joc si atatea lucruri luxoase,as dori ca fiecare concurent in parte sa nu aiba un comportament atat de vulgar,dar la fel ca si comportamentul sa ii fie si limbajul unul normal.

  12. 12
    mateiioan Says:

    Sant de acord cu toate cele spuse de Ramona:1.Toate emisiunile sa fie in DIRECT 2.Toate finalele in DIRECT 3.Cat mai multe telefoane in direct.4TRANSPARENTA TOTALA.5.SUCCES!!!!

  13. 13
    Claudia-Catalina Says:

    Toata emisiunea in direct chiar si eliminarile.Cit mai multe ore de emisie chiar si duminica.Telefoane cit mai multe in direct pt a ne spunem parerea in totalitate.Staful sa selectioneze concurenti cu bun simt si cu dorinta reala de a participa la NPM.

  14. 14
    Claudia-Catalina Says:

    Sa nu mai vad si auzi certuri din nimicuri. Sa se poata discuta pe orce tema. Sa aibe cit mai multe sarcini de indeplinit. REGULAMENTUL SA FIE RESPECTAT IN TOTALITATE SI DE CONCURENTI DAR SI DE ORGANIZATORI nu cum sa intimplat cu andreea si cei 5 NPM3

  15. 15
    Claudia-Catalina Says:

    Sa se puna accentul mai mult pe cupluri ca doar de aceia sau inscris si au fost selectati pt participare.Fiecare concurent sa se preocupe de el si de cuplul lui si sa nu il preocupe f. mult ceilalti ,parerile si TRECUTUL lor.

  16. 16
    Claudia-Catalina Says:

    Prezentatoarea sa nu fie partinitoare si sa nu mai dea fara scop pe nimeni afara din emisie,(asa cum a facut cu Alina iar pe Andreea nimeni nu o putea face sa taca).Voturile sa fie aratate in fata camerelor si pretul votului mai mic pt a vota oricine.

  17. 17
    Claudia-Catalina Says:

    Fosti concurenti sa fie invitati la NPM4 pt a ne spune noutatile din viata lor.IN PRIMUL RIND AS VREA SA FIE INVITATI ALINA,IONUT SI D-NA ANTONETA PT CA AU FOST SI VOR RAMINE FAVORITII MEI SI VREAU SAU AFLU NOUTATI DE LA SI DESPRE EI. Mult succes NPM4.

  18. 18
    ALIN Says:

    Sant de acord cu toate cele spuse de Ramona:1.Toate emisiunile sa fie in DIRECT 2.Toate finalele in DIRECT 3.Cat mai multe telefoane in direct.4TRANSPARENTA TOTALA.5.SUCCES!!!!

  19. 19
    Ana Says:

    Aveti cam multe pretentii de la un show …lasati organizatorii in pace ca stiu ei ce au de facut!

  20. 20
    Ana Says:

    Ne-am obisnuit,noi,telespectatorii,sa suspectam pe toata lumea de toate relele…fiecare isi realizeaza emisiunea asa cum doreste si cum crede ca este mai bine pentru Kanald!Iar prezentatoarea este o mare doamna,frumoasa,desteapta, eleganta,fina si de un profesionalism rar intalnit!

  21. 21
    bratu raisa Says:

    am urmarit toate editiile nora pentru mama si mi-as dori ca finala saptamanii sa fie in direct si sa se dea cel putin o ora pe zi imagini din casa nora pentru mama ( cele mai importante de pe durata unei zile ) . de asemenea o idee la care organizatorii s-ar putea gandi este : la finalul unei saptamane concurentii sa lupte in diferite probe pentru ceva special ( exemplu: o camera numai a unuia dintre ei care sa contina poze cu cei dragi de acasa ) . consider ca aceste noutati in programa emisiunii i-ar face pe cei de acasa sa stea cu sufletul la gura .succes !

  22. 22
    rita Says:

    -As dori ca personajele… fete, mame sau baieti sa nu apara in emisiuni in direct sau inregistrate decat daca s-au pregatit: machiaj,tinuta haine si coafura!
    -Prin contract sa se stipuleze ca, pt fiecare incalcare a regulamentului vor plati din banii adunati emisiune de emisiune..
    -Sa serveasca masa la ore stabilite si impreuna…
    -Sa nu li se mai spuna ce se bartfeste despre ei (noi vom vedea din materiale)sa vedem daca au spirit de observatie si stiu sa aleaga..
    -Sa aleaga fetele si sa vedem daca le accepta mamele baietilor… Oricum este un Show si de aceea trebuie ceva atipic.Multumesc!

  23. 23
    rita Says:

    -Meniul sa fie stabilit de concurenti si organizatori pt o saptamana si sa aiba obligatia de a contribui fiecare concurent la pregatirea lui..
    -Concurentii sa fie personaje care au ceva de spus …

  24. 24
    mirela Says:

    abia astept inceperea noului concurs …………si ar fi bine daca a-ti face ca in strainatate unde emisiune ca asta se poate urmari mai multe ore seara fara organizator si se poate vedea cum se organizeaza si cum se conport concurentii……….credema ar fi ceva nou si mult mai interesant iar lumea ar fi cu ochi pe aceasta emisiune ….ginditiva la vorbele mele

  25. 25
    tudor Says:

    in primul rand mi-as dori sa vad concurenti cu varste cuprinse intre 24-35 ani si nu copii care au venit doar pentru premiul pus in joc. emisiunile ar trebui sa fie transmise in direct atat cele zilnice cat si finalele saptamanii si chiar si marea finala. este mult mai interesant asa si trairile sunt mult mai profunde. deasemenea mi-ar placea ca mamele sa intre de la bun inceput in casa si nu pe parcurs si fiecare baiat sa fie insotit de mama. concurentilor eliminati nu ar trebui sa li se acorde n sanse de a reintra in casa. este un concurs si trebuie tratat ca atare.trebuie sa invete ca in viata nu se castiga mereu ci se mai si pierde. oricum abia astept sa cunosc noii concurenti.

  26. 26
    claudelu Says:

    buna,mi-as dori ca aceasta emisiune sa fie mai mult difuzata in direct,iar seara sa tina mai mult.faceti emisiunea aceasta doar pt cei “batrani”care au timp ziua?iar pt noi care muncim ziua,ce facem?ganditi-va la toata lumea…parerea mea.as vrea sa fie selectati mai bine concurentii caci de hahalele si fara bun simt ne-am saturat.sa fie dati afara din primul anturaj,si cna-ul sa fie mai mult cu okii pe voi,organizatorii.gabriela sa nu sa mai lalaiasca atat de mult ,sa fie mai directa si sa ne arate si plicurile si noua,telespectatorii. va multumesc,iugani

  27. 27
    denysa_22 Says:

    buna,as dori sa stiu cand incepe o noua competitie nora pt mama 4 va rog trimiteti-mi un e-mail la adresa mea denisa_frumusika18@yahoo.com va multumesc frumos.

  28. 28
    Daniela Florea Says:

    E sooper emisiunea dar nu imi place faptul ca nu se poate intra in direct in timpul emisiunii ,makr de am putea trimite sms-uri in timpul emisiunii care sa se afiseze pe ecran.Asa am putea sa ne exprimam mai multi parerea .Va multumesc.

  29. 29
    Danny2010 Says:

    Dorinte: concurenti cu povesti de viata impresionanta:)
    2. serile eliminarilor sa se transmita live din studio cu legatura directa in casa
    3. public in studio (dar nu unul platit care habar nu are de emisiune cum au fost pensionarele alea)
    4. Eliminarile se se produca astfel. Marti mamele sa faca nominalizari si din fetele numite publicul sa aleaga pana vineri sau sambata pe cine vor sa elimine, asa ar fi mai interesant.
    5. Baietii sa locuiasca impreuna cu fetele, mamele sa vina temporar in casa, sa ste ain afara casei.
    6. Sa nu existe titlul de nora sapt si mama sapt, voturile sa existe doar pentru a elimina, asa vad rostul voturilor si poate ar vota mai multi (poate)
    7. Emisiunea sa fie impartita in trei bucati:
    Prima: de luni pana vinerea de la 20 la 21.30 numai cu materiale , iar in doua dintre zile joia si vinerea sa fie emisiune in direct cu comentarii la adresa celor petrecute, emisiune din casa.
    A doua: sa existe o emisiune separat, undeva pe la 16 sau 17 in care fosti concurenti sa comenteze editia actuala, pe post de invitati permanenti, asa nu se uita nici celelalte editii.
    A treia parte: Seara eliminarilor, sambata sua vinerea in direct, in jur de 4 ore.
    Ce ziceti? ;)

  30. 30
    Petronela Says:

    Emisiunea e super tare.Eu de-abia astept sa inceapa.Binenteles ca am cateva sugestii:sa se transmita in direct,abia atunci suntem si noi ,telespectatorii,in pielea concurentilor,traim odata cu ei emotiile concursului,sa se dea inregistrari cu concurentii in emisiuni noaptea,cat mai mult posibil,de-abia se umple spatiul cu ceva interesant.Concurentii ar trebui alesi dupa alte criterii,de ex.ar trebiu primiti in casa numai concurenti care vor sa se casatoreasca,nu care vin pentru nu stiu ce experienta.

  31. 31
    aura Says:

    eu as dori sa alegeti bine concurenti si domna gabriela sai tina mai bine an fru cum se spune sa nui mai lase sa se anjure asa sau sa se certe an emisiuni mult suces pe mai departe npm4

  32. 32
    npm Says:

    poate nu or sa mai fie concurent ica cei de la nmp 3…alegeti mai bine

  33. 33
    ana Says:

    vai aura treci la scoala ca sa nu zic altfel..

  34. 34
    butterfly Says:

    buna!sincer si eu mi-as dori ca emisiunile sa fie in direct macar cele mai importante cum ar fi finala saptamanii si chiar ziua macar una din emisiuni sa fie in direct..in rest e totul ok imi place mult emisiunea si o urmaresc de la bun inceput..anul trecut imi doream si eu sa ma inscriu la npm4 dar am avut norocul sa imi gasesc perechea potrivita si acum sunt ff fericita..locuim impreuna si la anul este posibil sa facem si nunta..pup si bafta in continuare..cat mai multe editii

  35. 35
    lidia Says:

    buna!as dori ca emisiunile sa fie in direct ca ne am saturat numai cu inregistrari.npm3 au fost doar cateva ,daca vreti mai multa audienta speram sa fie in direct.daca nu pacat mare nare farmec.

  36. 36
    daniela Says:

    in primul rand ar trebui selectati concurenti cu varsta peste 25 ani ,pentru ca atunci ar fi mai credibili ca isi doresc intr-adevar sa se casatoreasca.La 19 ani,sincer nu cred ca vreo concurenta s-ar casatori din dragoste,ci doar pentru bani.

  37. 37
    florica Says:

    Rog si chiar insist sa se dea voie la telespectatori sa intre in direct prin telefon cu concurentii in timpul emisiunilor,sa discutam cu concurentii si sa ne spunem parerile cum a fos la “nora pentru mama 2″.Asa vom sta mai mult in fata ecranului cu mult drag.Nu cum s-a intamplat la “nora pentru mama 3″.

  38. 38
    marculescu mihaela Says:

    NU MI-A PLACUT NORA PENTRU MAMA 3,SUNT O SUPER FANA,SUNT PENSIONATA PE CAZ DE BOALA,DECI STAND ACASA URMARESC EMISIUNEA DE CARE MA ATASEZ,AM MEREU CONCURENTI PREFERATI,LA NPM 3 AU CASTIGAT CONCURENTII CU CARE TINEAM EU,LA FEL SI LA NPM 2,VREAU NEAARAT SA ADUCETI CONCURENTII DIN EMISIUNILE TRECUTE,SA VEDEM CARE MAI E VIATA LOR,NE-AM APROPIAT DE EI SI SUNTEM CURIOSI DE TOT CE SA INTAMLAT CU EI,LA NPM4 NEAPARAT TELEFOANE IN DIRECT,E LIPSA DE RESPECT ,DATORATI ASTA PT. REITINGUL VOSTRU TELESPECTATORILOR,OAMENII TIN SA-SI SPUNA PAREREA,GABRIELA SA VORBEASCA MAI PUTIN ,ASTA E METEAHNA TUTUROR MODERATORILOR AJUNSI LA O OARECARE NOTORIETATE,SE CRED CENTRUL UNIVERSULUI SI LE PLACE SA SE AUDA VORBIND,SI PE NOI NE EXASPEREAZA,OAMENI SUNTEM SI NOI,II FACETI UN BINE DACA II COMUNICATI ASTA ,SI SA MAI SLABEASCA,CA E SUPERBA DAR KG.TREBUIE ELIMINATE TOT PT. EA O FACE,VREM CONCURENTI FRUMOSI SI INTELIGENTI,SI DISCUTIILE SA FIE DESPRE RELATII SI DRAGOSTE ,NU BARFE,VA PUP

  39. 39
    marculescu mihaela Says:

    A,SI CEL MAI IMPORTANT,NEAPARAT DAR NEAPARAT SA DATI IN RELUARE FINALA SAPTAMANII SI DUMINICA CUM ERA,SI IN ALTE ZILE ,NU RELUARILE FILMELOR TURCESTI DE 2 LEI,CACI SAMBATA AM DESEORI MUSAFIRI ,SAU PLEC EU DE ACASA ,SI SUFAAR CA MA-M UITAT TOATA SAPTAMANACA UN BOU SI NU-MI OFERITI POSIBILITATEA SA VAD FINALA,ASTA E CEEEL MA IINPPORRTAANTT,PLIZ

  40. 40
    Cristi Says:

    salut la toata lumea! abia astept sa inceapa nora pentru mama! de data asta poate selectia este mai buna si vor intra in casa oameni diferiti de ce a fost pana acum si spun asta ca m-am saturat de barfitoare si pustoaice care nu isi au sensul in concurs. nora pentru mama este un concurs matrimonial nu un concurs de “viitoare vedeta pe sticla” si ar trebui sa intre in casa fete si baieti care au o varsta in care au ajuns la un rationament mai stabil. si eu si familia mea vrem sa vedem oameni care au ceva mai aparte, vrem sa vedem originalitate, vrem sa vedem oameni inteligenti si sa auzim discutii interesante nu doar din viata de zi cu zi! vrem un concurs matrimonial educativ nu unu care sa influenteze violenta verbala si subcultura! vrem concurenti cu o anumita pregatire intelectuala nu toti pustii abia iesiti de pe bancile liceului care se limiteaza la discutii de zi cu zi! vrem oameni care sa fie dinamici, sa aiba initiativa si sa diversifice zilele petrecute in casa si cu altceva decat ” gatit”, “spalat”, “BARFAAA”.
    tineti cont si de noi, telespectatorii ca pana la urma noi suntem cei ce va sustinem!!!

  41. 41
    Ella Says:

    Sa vedeti ce surpriza va asteapta cata responsabilitate!!!:))) nu pierdeti nimik……….

  42. 42
    Denisa Says:

    vreau sa stiu si eu daca emisiunea de luni dimineata va mai fi reluare??pentru k nu am cum sa o vad plss dak aveti idee zicetimi i mie :*:*:*:*abea astept

  43. 43
    emyemyluta Says:

    eu sunt fan npm,dar sincer as vrea sa vad ca tinerii concurenti sa se distreze mai mult,sa se certe mai putin,iar mamele sa-si vada de-ale lor. acum sa vb. la bun cati dintre tinerii din ziua de azi stau cu parintii?
    foarte putin sincer vorbind!

  44. 44
    ank Says:

    dati relualri seara pt ca la 10 dimineata toti sunt la servici sau la scoala! ce audienta veti mai avea in cazul acesta? doar pensionarii si somerii vor putea viziona…

  45. 45
    lili Says:

    Poate schimbati ora de dimineata,pentru seara dupa ora 20-20,30.S-au dati-o in reluare dimineata pe la 5 saui dupa ora 23 seara.Am urmarit toate editiile m-am bucurat si am plans alaturi de concurenti.

  46. 46
    lili Says:

    Am vrea mai multe informatii despre concurentii di editiile 1-2-3.Ce s-a mai intamplat,ce fac….

  47. 47
    pao Says:

    am urmarit npm2 si 3,si mi-a placut mai mult npm 2 pt ca parca ei nu s-au aratat asa interesati de banii pusi in joc,chiar dc tatiana s-a despartit de dragos.
    as propune ca la nmp 4 sa nu se zica concurentilor pana la sf emisiunii dc castiga cva bani sau cati bani,doar asa s-ar vedea dc stau pt bani su nu

  48. 48
    nelu Says:

    astept sa inceapa- NPM4-succes in noua editie !

  49. 49
    adina Says:

    buna sunt fana emisiunii ,npm ,am urmarit si 1,2si 3 dar as vrea sa ne informati despre toti concurenti de dinainte
    ,astept cu nerabdare sa inceapa desi stiu ca nu o sa mai manance sotul meu micul dejun decat pe la 12 si un pic
    ……………. multumesc va pup pe toti fani npm si va doresc bafta!!

  50. 50
    nora pentru mama Says:

    Imi place emisiunea si sper ca la npm4 sa nu mai fie atatea certuri.Poate selectati concurentii mai bine, nu cum a fost la 2 cu Carmen si cu Andreea la 3.
    Alegeti concurenti mai linistiti ca la npm1.

  51. 51
    mary Says:

    wow…si eu sunt curioasa ce o sa fie aici,la npm4…mi-as dori si eu sa fiu una din concurente:>..:P oare as mai putea de acum?:D

  52. 52
    livia Says:

    mi-as dori ca la nora pentru mama 4 sa nu mai vedem atatea certuri ,jicnirii si falsitate

  53. 53
    andreea Says:

    mie una numi place deloc de brandusa-mihaele e prea grasa si prea prefacuta
    si credca nu este pregatita pt a se casatori

  54. 54
    danuta Says:

    Un mesaj ptr andreea,nu mai fi rautacioasa cu B.M te intreb eu pe tine,tu dak ai fi fost in locul ei si lumea te-ar judecat dupa aspectul fizic,cum te-ai fi simtit?????????????????

  55. 55
    Zo Says:

    Mias dori ca brandusa sa fie scoasa din casa

  56. 56
    melinda Says:

    brandusa tinete tare an casa nu te lasa ,esti cea mai naturala fat de lingusitoarele din camera alaturata voua nu te lasa la mame te urmaresc din spania zi de zi

  57. 57
    ramona Says:

    si eu mi-as dori ca brandusa mihaela sa iasa afara din casa..si sa intre alta fata

  58. 58
    anda deltov Says:

    De ce trebuie sa vorbim asa urat despre o fata doar pentru ca este grasa. Poate ca are probleme de sanatate sau nu , este doar mancacioasa. Ce conteaza ? Prieteniile se fac oare dupa aspectul fizic sau dupa compatibilitatile dintre oameni? Brandusa este slaba comparativ cu B.M. dar ce folos ? Va place caracterul ei ? Mie nu! O prefer pe B.M. este o fata desteapta, educata, sensibila, cu bun simt si poti sa vorbesti cu ea despre multe lucruri pe cand cu Brandusa in afara de rautati, imitatii de prost gust si alte nimicuri ce poti vorbi? In timpul emisiunilor abia vorbeste ca sa nu aflam cat de mic ii este vocabularul. Asa ceva va place?

  59. 59
    lary Says:

    bv dyana ,veronica si alexandra..:)…suntetzi cele mai tari ..va rog frumos lasatimi o adresa de mesinger cu care pot sa va contactez ..

  60. 60
    nicoleta Says:

    mi se pare mie sau diana e tipa cu care canta liviu pustiu` unele piese pe taraf tv:))…Dia i se zice…mai ziceti-mi pareri poate mi se pare mie…:d

  61. 61
    izzy_izabela Says:

    hmmm tocma tu fc gesturile astea … tu ai fct suficiente ….prietenelor tale …. ce a ce insinuez ca iti fc tie mihaela .. deci tu le ai lut priteni prietnlor tale defapt ………….

  62. 62
    roxy _roxana Says:

    hai adriana (adica elena )nu mai fi asa fandosita …uiti cine esti pe la caracal .. ce mai mare c*rva …. le ai povestiti .. colegelor tale …. ce betiii fc tu ….si cine esti tu defapt …

  63. 63
    roxy _roxana Says:

    vreau sa vad dc ai curaj sa negi in emisiune .. si sa nu crezi k st rautati st defapt adevaruri

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free