Nora pentru mama 4


Va invitam sa publicati orice recomandare sau dorinta in ceea ce priveste emisiunea Nora pentru mama 4. Ce ati dori sau ce nu ati dori sa vedeti la Nora pentru mama 4 ?

63 comentarii la “Nora pentru mama 4”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    AnNy Says:

    concurentii sa fie alesi cu mare grija….si cred ca nimeni nu mai vrea sa fie mahalagismul kre a fost la npm 2 si npm 3…….

  2. 9
    ramona Says:

    incep cu concurentii;sa fie alesi cu grija nu conteaza ca sunt oameni simplii s-au de la tara pt ca toata lumea e egala dar sa aiba bun simt .La npm3 cei din oras erau mahalagioaice si nesimtite dar cei din provincie cu bun simt Gabriela sa vorbeasca m-ai putin nu de cate ori au concurentii ceva de zis sa intervina ,,am si eu un prieten care face si desface,,ca nu ne intereseaza sa lase conc sa vb ei sa nu-i intrerupa,sa fie emisiunea cat m-ai mult in direct si in specialCAND DESCHIDE PLICUL TELESPECTATORILOR SA VEDEM SI NOI PROCENTAJUL SA NU FAVORIZEZE PE NIMENI CUM A FACUT LA NPM# CU ANDREEA sa m-ai puna telefoane la dispozitie sa putem intra m-ai mult in direct sper sa fim luati in seama de catre organizatori si o ora de difuzare sa vada si cei tineri ex;18

  3. 8
    amalia Says:

    as dori ca npm4 sa fie mai mult in direct si finala saptamanii la fel k asa ar fi mult mai fain si mai important!!!iar despre concurenti ce sa zik sper sa nu fie ca npm3 k atunki nu crecdca am sa mai ma uit,aiki a fost prea multa cearta si deja a devenit pliktisitor!!!acuma sa vedem ce va fi.eu astept cu nerabdare npm4!va pup.ceau

  4. 7
    andaD Says:

    Sa nu se inteleaga gresit, scuze, de dragul moderatoarei mi-am pus nervii la pachet, datorita profesionalismului ei , dragalaseniei si diplomatiei cu care a facut fata la “n” situatii, altfel nu as fi ajuns sa privesc emisiunea pana la final.

  5. 6
    andaD Says:

    Urmaresc emisiunea “Nora pentru mama” de la debut, recunosc ca am fost neplacut surprinsa deoarece a mers regresiv si nu progresiv cum mi-am dorit. Datorita moderatoarei Gabriela Cristea Toader mi-am facut nervii pachet si i-am tinut acolo pana la finalul N.P.M.3. Daca selectia pentru N.P.M.4 va fi la fel de slaba, nu cred ca voi mai avea putere sa urmaresc emisiunea ce va incepe in septembrie. Stradaniile organizatorilor se indreapta spre a le face viata cat mai comoda si placuta concurentilor dar daca acestia nu vor fi bine selectionati nu vor sti sa aprecieze si se vor pierde in nimicuri si vulgaritati. In acest fel noi telespectatorii vom fi privati de emisiuni frumoase. Consider ca trebuie sa se organizeze mici concursuri intre concurenti cu teme inspirate chiar din titlul si tema emisiunii. Mamele sa fie bine instruite pentru a fi tolerante , bune povatuitoare si chiar bune invatatoare, sa le impartaseasca fetelor din experienta lor de viata, de gospodine, de mame. Prin ocuparea timpului cu actiuni de unde fiecare ar avea de invatat, nu cred ca vor mai avea timp sa se certe pe mancare , cine a facut sau nu curatenie si alte maruntisuri din acestea care sincer, nu fac cinste nu numai concurentilor dar natiei romane in general. Cine a urmarit emisiunea n.p.m.3 (ma refer la strainii care au dorit sa priveasca emisiunea si bineinteles vorbitori de l.romana) au tras concluzia ca suntem un popor de comozi, de needucati si de avari dupa bani nemunciti, de pomanagii. In speranta ca vom fi luati in seama si ni se vor indeplini dorintele, astept cu nerabdare N.P.M.4. Forumistilor le doresc o vara placuta in continuare si sa ne intalnim cu forte proaspete si comentarii pertinente in septembrie.

  6. 5
    Madalina Says:

    as dori sa se puna accentul mai mult pe cupluri! cuplurile sa petreaca mai mult timp impreuna ptr ca mai important este cum se inteleg cuplurile decat mamele cu fetele!si cred ca daca ar fi un singur dormitor pentru fete nu s-ar mai forma tabere si ar fi toate mai unite….datile mai multe momente de distractie…amenajatile locuri speciale pentru distractie pentru ca din cauza plictiseli incep sa se certe!in rest tinetio tot aja.

  7. 4
    adela Says:

    eu imi doresc sa fie in direct si finala sapt

  8. 3
    petra Says:

    poate ca noi toti cei de aksa ar dorii sa nu mai vada asemenea oameni cum au fost la seria a-iia, adica ar trebuii sa le fie interzise prin contract injuraturile si toate celelalte cuvinte care s-au folosit de-a lungul celorlalte sezoane.
    Sper ca la seria a4-a sa vedem niste concurenti mai inteligibili si cu ’scoal vietii
    “, in special mamele viitorilor miri.In rest toate cele bune si astept noul sezon cu nerabdare, asa k sper sa nu ma dezamagiti.ceau

  9. 2
    nelu Says:

    Si eu sunt de acord cu Doina,faceti o selectie mai amanuntita ,concurentii sa fie mai responsabili,sa fie sanctionati cand gresesc ,face-ti in asa fel incat acestia sa aiba ceva de facut sa nu mai stea toata ziua de cearta. Am crezut ca veti fi din ce in ce mai buni ,cu cat aceasta emisiune are mai multe editii,dar m-am inselat,a-ti mers precum racul -inapoi.Daca d-na Cristea va mai fi prezenta aceasta emisiune sa-si chimbe comportamentul,sa fie impartiala,sa nu mai tina cu anumiti concurenti.Va doresc o editie NpM4 mult mai buna decat celelalte ! MULT SUCCES ! ! !

  10. 1
    doina Says:

    M-as bucura foarte mult daca ati fi mai atenti la selectia concurentilor pentru urmatoarea serie de NPM (mai ales la mame).Macar sa stie sa vorbeasca romaneste bine, pentru ca eu una m-am saturat sa vad la televizor tot felu de aratari (precum Ildiko).Mamele sa fie mame in adevaratul sens al cuvantului, nu niste simple femei pline de rautate, intrigoase, invidioase, pline de ura, avare dupa mancare si bani, si uneori chiar si nesimtite.Am urmarit toate editiile de NPM de pana acum, dar va promit solemn ca daca la editia a patra voi vedea concurenti ca la editia a treia, nu ma voi mai uita la aceasta emisiune.Sper ca mesajul meu sa aibe rasunet, desi cred ca e cam tarziu.Concurentii cred ca au cam fost alesi deja.Poate ma insel, nu stiu.

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free