Bogdan o place pe Roxana


Bogdan, fostul concurent si iubit al Valentinei in casa Nora pentru mama 3, incearca sa ajunga la inima Roxanei. Acesta a declarat intr-o conversatie telefonica faptul ca o place pe Roxana..si i-a oferit mai multe cadouri care au fost chiar pe placul acesteia.

Mai multi concurenti din casa (de exemplu Ioana) au afirmat faptul ca Bogdan a marturisit ca o placea pe Roxana inca de la inceput, dar ca a stat cu Valentina pentru ca nu avea destul curaj pentru a o aborda pe Roxana.

…Ce parere aveti de faptul ca, desi initial a declarat ca o iubeste pe Valentina, Bogdan a renuntat foarte usor la aceasta relatia, iar acum o vrea pe Roxana?

16 comentarii la “Bogdan o place pe Roxana”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    sorina Says:

    Abureala!!!!!!!!!!cine la-r mai crede?e un prefacut! de ce nu a ramas in concurs sa demonstreze ca o place pe Roxana?!

  2. 15
    alina Says:

    Bogdan a fost un prefacut de la anceput binenteles se gandea ca ajunge si el la marele premiu formand un cuplu de comprezenta cu Valentina care chiar pusese suflet pt el.mama,mama ce se mai prefacea ca o iubeste pe Valentina dar cand colo……oricum nu facea el de Valentina ea este foarte scumpa pe cand el vai, vai.Roxana nu are rost sa ancurce cu el asa o sa-i faca si ei daca ai placea antradevar de ea statea cu ea an casa de cand a intrat nu ca si-a dat seam aacuma ca o place VRAJEALA sau pt ca mama lui la andrumat spre ea ca nu o placea pe valentina si ia zis de roxana.vai el tine legatura cu fam Roxanei si ea habar nu avea.

  3. 14
    Cami Says:

    Bogdan a intrat, la inceput, intr-o gradina plina de flori. Ca era Maria, Ioana, Ana sau Roxana, toate erau frumoase, atragatoare. Faptul ca a ales una l-a bucurat,dar… vai…floarea aceea avea spini si se numea Valentina. Timpul a trecut. Cercul s-a strans. Fiecare floare a mers pe adierea ei. A ramas doar una…doua…stinghere, asteptand sa fie culese. Este nedrept ca o ,,floare,, ca Roxana sa nu aiba protectorul ei. Atunci, a indraznit si………

  4. 13
    mery Says:

    parerea mea este ca bogdan este un nehotarat si nu prezinta incredere. pe roxana as sfatuio sa se gandeasca mai mult la acest lucru.

  5. 12
    alina.bozianu Says:

    Bogdan e un prefacut .Roxana nu cred ca o sa-i cada la picioare doar pt faptul ca i-a facut un cadou costisitor.Cred ca Roxana trebuie sa analizeze acest lucru.

  6. 11
    lavinia Says:

    valentina este frumoasa,pacat ca nu a stiut sa o aprecieze iar roxana e prea desteapta sa se uite le el

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free