Bogdan o place pe Roxana


Bogdan, fostul concurent si iubit al Valentinei in casa Nora pentru mama 3, incearca sa ajunga la inima Roxanei. Acesta a declarat intr-o conversatie telefonica faptul ca o place pe Roxana..si i-a oferit mai multe cadouri care au fost chiar pe placul acesteia.

Mai multi concurenti din casa (de exemplu Ioana) au afirmat faptul ca Bogdan a marturisit ca o placea pe Roxana inca de la inceput, dar ca a stat cu Valentina pentru ca nu avea destul curaj pentru a o aborda pe Roxana.

…Ce parere aveti de faptul ca, desi initial a declarat ca o iubeste pe Valentina, Bogdan a renuntat foarte usor la aceasta relatia, iar acum o vrea pe Roxana?

16 comentarii la “Bogdan o place pe Roxana”

  1. 1
    ADA Says:

    nu cred in iubirea lui bogdan pt roxana….bogdan nu e genul de baiat kre sa iubesk sincer si ku adevarat…imi pare rau pt valentina,pt k el si-a batut jok intr-un fel de ea…..

  2. 2
    timea Says:

    bogdane cauto pe roxana cand iasa ca sunteti frumos amandoi

  3. 3
    lory Says:

    nu kred k bogdan o place pe roxi chiar asa cum a afirmat doar pt a intra si poate castiga in finala marele premiu ceea ce a urmarit inca de la inceput, asta e parerea mea .

  4. 4
    andrada Says:

    Eu nu stiu ce sa zic, dar mi-ar placea sa intre Bogdan in casa si sa faca un cuplu cu Roxana

  5. 5
    Claudia Says:

    Roxana este frumoasa desteapta si inteligenta.Stie ce vrea de la viata si mai ales pe cine vrea linga ea in viitor.Decizia ii apartine. Cuplul VALENTINA si BOGDAN a fost sincera relatia lor sau nu?Ei 2 stiu adevarul dintre ei. Vina o au amindoi.

  6. 6
    ALEXANDRA ct Says:

    O vrea pe Roxana doar ca sa profite de ea , Roger a aratat ca stie sa lupte pt ai castiga inima Roxanei. Roger este mult mai bun decat ciudatul de Bogdan !

  7. 7
    katy Says:

    N-am o parere buna despre Bogdan si asa ca nu cred nici acu in propunerea lui de a avea o relatie cu Roxana.dar ea stie mai bine ce are de facut.Eu cred ca e destul de desteapta sa nu cada in ispita ca Bogdan n-o merita asa cum nu a meritat-o nici pe Valentina,care ar trebui sa multumesca Domnului ca s-a terminat asa.

  8. 8
    ell@ Says:

    Baiatul acesta, nu stie cum sa intre in posesia banilor.A stat ,a vazut ca Roxana tot iese nora saptamanii si s-a gandit ca e cazul sa “atace”.El, nu stie decat sa profite.Asa a facut si cu Valentina.Acum nu are mama bolnava, poate sa intre in casa?…..Pentru bani, cred ca o sa intre inclusiv mama lui!…Sper sa fie isteata si diplomata ca pana acum si sa nu dea curs acestei initiative de ultima or a a lui Bogdanel.Multa bafta Roxi si…poate cine stie… o sa aparea si jumatatea ta!

  9. 9
    dana Says:

    bogdan este un profitor

  10. 10
    dana Says:

    bogdan este un profitor si a intrat in casa mumai pt bani

  11. 11
    lavinia Says:

    valentina este frumoasa,pacat ca nu a stiut sa o aprecieze iar roxana e prea desteapta sa se uite le el

  12. 12
    alina.bozianu Says:

    Bogdan e un prefacut .Roxana nu cred ca o sa-i cada la picioare doar pt faptul ca i-a facut un cadou costisitor.Cred ca Roxana trebuie sa analizeze acest lucru.

  13. 13
    mery Says:

    parerea mea este ca bogdan este un nehotarat si nu prezinta incredere. pe roxana as sfatuio sa se gandeasca mai mult la acest lucru.

  14. 14
    Cami Says:

    Bogdan a intrat, la inceput, intr-o gradina plina de flori. Ca era Maria, Ioana, Ana sau Roxana, toate erau frumoase, atragatoare. Faptul ca a ales una l-a bucurat,dar… vai…floarea aceea avea spini si se numea Valentina. Timpul a trecut. Cercul s-a strans. Fiecare floare a mers pe adierea ei. A ramas doar una…doua…stinghere, asteptand sa fie culese. Este nedrept ca o ,,floare,, ca Roxana sa nu aiba protectorul ei. Atunci, a indraznit si………

  15. 15
    alina Says:

    Bogdan a fost un prefacut de la anceput binenteles se gandea ca ajunge si el la marele premiu formand un cuplu de comprezenta cu Valentina care chiar pusese suflet pt el.mama,mama ce se mai prefacea ca o iubeste pe Valentina dar cand colo……oricum nu facea el de Valentina ea este foarte scumpa pe cand el vai, vai.Roxana nu are rost sa ancurce cu el asa o sa-i faca si ei daca ai placea antradevar de ea statea cu ea an casa de cand a intrat nu ca si-a dat seam aacuma ca o place VRAJEALA sau pt ca mama lui la andrumat spre ea ca nu o placea pe valentina si ia zis de roxana.vai el tine legatura cu fam Roxanei si ea habar nu avea.

  16. 16
    sorina Says:

    Abureala!!!!!!!!!!cine la-r mai crede?e un prefacut! de ce nu a ramas in concurs sa demonstreze ca o place pe Roxana?!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free