Marian si d-na Ioana au parasit casa Nora pentru mama 3


Seara eliminarilor 25.04.2009, o seara care pune in fiecare saptamana concurentii si telespectatorii pe jar, a fost una plina de surprize si lucruri neasteptate asa cum de altfel suntem obisnuiti.

“Nora pentru mama 3″ a hotarat sa gazduiasca in fiecare seara de eliminari, doi meditatori (printesa Briana Caragea si Costin Marculescu), care sa-i ajute pe concurenti sa pastreze armonie in casa, si sa medieze conflictele dintre acestia.

Concurentii si telespectatorii au fost surprinsi de asemenea de cunoscuti din industria muzicala, care i-au incantat de-a lungul serii cu muzica lor si au incercat sa faca atmosfera mult mai placuta…

Din seara de sambata nu au putut lipsi binecunoscutele eliminari… de baieti de aceasta data. Fetele au fost nevoite sa faca nominalizari …Marian si Ionut fiind cei care s-au numarat printre voturile facute de acestea.

Deoarece Marian a avut cele mai multe nominalizari (5), iar Roxana, una dintre fete care l-a votat, a iesit pe locul 1, acesta a fost nevoit sa paraseasca concursul, impreuna cu mama sa.

Cu lacrimi de bucurie, Marian si doamna Ioana, au parasit concursul cu increderea ca iubirea adevarata este afara…si anume Violeta.

Credeti ca Marian si Violeta vor mai forma un cuplu in afara casei Nora pentru mama 3 ?

14 comentarii la “Marian si d-na Ioana au parasit casa Nora pentru mama 3”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    iubitica Says:

    nu cred k relatia celor 2 va continuua as vrea k mihaela si alexandru sa castige premiul

  2. 13
    maria Says:

    eu sunt sigura ca o sa continue relatia pt ca se iubesc foarte mult

  3. 12
    dana Says:

    Felicitari, doamna ioana, pentru familia frumoasa pe care o aveti!

  4. 11
    Claudia Says:

    Poate momentant da dar nu pt mult timp. Fericirea lor e cladita pe nefericirea altora.Cred ca la orce problema mai serioasa nu vor sti cum sa procedeze datorita caracterul lor.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free