Valentina si Bogdan, nu formeaza un cuplu in afara casei


Valentina si Bogdan, primul cuplu format in casa Nora pentru mama 3, nu a fost atat de longeviv precum s-ar fi crezut la inceput.

Bogdan a parasit Cetatea Dragostei fara o explicatie clara a motivului care l-a determinat sa faca acest lucru, iar Valentina a trait cu speranta ca acest eveniment nefericit va fi trecator si ca in momentul in care va fi afara alaturi de el se vor impaca…insa nu a fost asa.

Cei doi s-au intalnit in afara casei si au discutat despre lucrurile ramase neexplicate, dar acest lucru nu a reusit sa-i apropie din nou. In consecinta, cei doi au stabilit sa ramana despartiti.

Ce parere aveti de relatia pe care cei doi au avut-o in casa Nora pentru mama 3 si de cele intamplate in final ?

6 comentarii la “Valentina si Bogdan, nu formeaza un cuplu in afara casei”

  1. 6
    Anonim Says:

    Bogdan si Valentina ar fii ramas impreuna daca nu era mama lui bogdan care sa il influentezee….Sper macar ca daca nu mai sunt impreuna sa fii ramas amici…..

  2. 5
    ADA Says:

    valentina nu-l mai accepta p bogdan k partener de viata….u meriti ceva mai bun….pt k esti o fata ff frumosa si desteapta…..

  3. 4
    simonamaria Says:

    nu exista iubire intre nimeni din caca ,,nora pentru mama,doar platonica….oricat ar incerca ei sa convinga publicul telespectatot ca nu este asa ,nu rezolva nimic……..simona buzau

  4. 3
    mita Says:

    este o fata desteapta,frumoasa si merit un baiat bun

  5. 2
    fany Says:

    bogdan a placuto pe valentina,dar a fost influentat de mama lui.

  6. 1
    diana Says:

    Valintina nu e bina sa visezi!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free