Ramona il place pe Marian


Ramona, fata nou intrata in casa Nora pentru mama 3, a pus ochii pe Marian si a marturisit acest lucru celorlalte fete din concurs. Ea a mai spus despre Marian ca “ce e frumos si lui Dumnezeu ii place”, dar asta nu inseamna ca va interveni in relatia lui cu Violeta, care il asteapta afara.

Ce credeti ca se va intampla cu Ramona si Marian pe parcursul emisiunii?

5 comentarii la “Ramona il place pe Marian”

  1. 5
    maria Says:

    nu o sa se intample nimic deoarece marian o iubeste prea mult pe violeta

  2. 4
    Claudia Says:

    Ramona poate vrea citeva informati despre MARIAN de la Alina poate si de la Ionut dar si de la Alex despre VIOLETA pt a il avea pe MARIAN si nu stie cum si ce sa faca sa le ceara si deaceia vrea sa plece.Nu ma va mira daca vor avea o relatie in viitor.

  3. 3
    yoyo Says:

    lui marian ii sta foarte bine cu violeta.ramona nu are fata de el.e km uratik dupa parerea mea.ma bucur k a iesit afara,,k sa poata sa-si continue frumoasa relaie de dragoste cu violeta,inceputa in casa.akm se poate vedea clar dak ei 2 chiar se iubesc sau nu.bafta in continuare.

  4. 2
    fany Says:

    cred ca marian o iubeste pe violeta foarte mult.si nu stiu de ce a venit ramona in casa ,daca nu vrea sa faca nici un cuplu.

  5. 1
    diana Says:

    nu cred ca va fi ceva intre Ramona si Marian …. Marian parca singur nu stie ce vrea de la viata dar cu siguranta nici cu Violeta nu va fi… e una sa fii frumos si alta e sa stii sa gindesti…. el trebuie sa mai creasca sau sa mai faca ceva scoala…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free