Gabriela Cristea a ramas fara telefon la turci


Aflata in vizita in Turcia, unde a filmat recent pentru emisiunea ei de la Kanal D, “Nora pentru mama”, Gabriela Cristea a ramas fara telefonul mobil, care i-a fost furat. Chiar daca nu a mai reusit sa-si recupereze mobilul, vedeta crede ca a avut noroc, totusi, ca nu a fost pagubita si de alte lucruri.
Telefonul nu se afla in geanta, ca de obicei, ci Gabriela il lasase in studioul de filmare. Astfel, hotii nu s-au ales decat cu mobilul, in timp ce actele, banii si alte obiecte personale ale vedetei au fost in siguranta. Prezentatoarea tv si-a anuntat imediat sotul, pe Marcel Toader, ca i s-a furat mobilul, iar la intoarcerea in tara a avut o surpriza placuta: Marcel ii cumparase deja un telefon nou-nout.

Gabriela spune insa ca va avea mari batai de cap pentru a-si reface intreaga agenda telefonica, unde avea inregistrate multe contacte importante. Dupa doua saptamani petrecute in Turcia, la Istanbul, vedeta si sotul ei au petrecut Pastele in familie, in Romania.

“Sarbatorile Pascale sunt un prilej de relaxare, dar totodata de meditatie pentru mine. Imi place sa fiu in compania celor dragi, sa povestim, sa ne sfatuim, sa ne distram, insa nu sa facem petreceri cu muzica zgomotoasa”, spune Gabriela. Prezentatoarea tv a fost ocupata cu filmarile pana in preajma Pastelui, dar s-a revansat apoi fata de Marcel si de cativa prieteni, alaturi de care a gatit si a mers la o biserica din Bucuresti.

Sursa: www.gardianul.ro

10 comentarii la “Gabriela Cristea a ramas fara telefon la turci”

  1. 10
    furia neagra Says:

    prostilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 9
    furia neagra Says:

    mai bine schimbati numele din nora pentru mama in nora pentru prosti

  3. 8
    nana Says:

    CE E CU LUCRURILE CE LEA SPUS ALA

  4. 7
    furia neagra Says:

    Nici un baiat nu poate sa se uite la vreun film ca in cepe nora pentru mama ,sunt baiat ,sunt baiat va spun io sunteti o adunatura de handicapati ca va uitati la em,isiunea asta !

  5. 6
    furia neagra Says:

    nora pentru mama enaspa

  6. 5
    karin Says:

    RUSINE SA TI FIE! NE DAI LECTII LA TV SI IN EMSIUNE FACI TOTUL INVERS.NU ESTI O MODERATOARE IMPARTIALA,FAVORIZEZI PE UNII SI FACI JOCUL TURCILOR INTERESINDU TE DOAR BANII.ESTI JALNICA SI FARA TUPEU DAR NU AVEM CE ASTEPTE DE LA TINE.CARACTERUL TAU LASA DE DORIT,ADICA ESTE JOSNIC SI TE POTRIVESTI DE MINUNE CU VERONICA!DU TE INVIRTINDU TE SI PRICEPE ODATA CA IN ROMANIA EXISTA SI OAMENI CU CAP SI NU DAU 2 BANI GAURITI PE CEI CA VOI!

  7. 4
    simonamaria Says:

    imi pare rau pentru ceea ce vi s a intamplat ,dar cu siguranta nu este o problema furatul telefonului pentru dvs.,,are balta peste,,oricum sunteti o moderatoare de nota 11,tineti-o tot asa,va respect si va urez succes in continuare.si la mai multe emisiuni.simona buzau

  8. 3
    Laura Says:

    CE COINCIDENTA SI ANDREA SI GABRIELA AU PROBLEME CU TELEFONUL, IN
    TURCIA.

  9. 2
    Laura Says:

    OARE NU L-A GASIT ANDREA???

  10. 1
    ionela Says:

    imi pare pt tine GABRIELA.dar asa se intampla peste tot.se fura p rupte.data viitoare sa fii pregatita pt orice.imi place mult de tine,s urmaresc aproape toate emisiunile.iti sta foarte bine alaturi de sotul tau,MARCEL TOADER.sunteti 2 frumosi.felicitari.bafta pe mai departe s in casnicie s cu emisiunea.s fii mai dura k concurentii.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free