Cătălin nu o mai vrea pe Roxana


Concurentul şi mama lui au aşteptat cu sufletul la gură momentul în care Roxana îi va onora cu un răspuns. Cum acesta întârzia să apară, Cătălin şi Lucica au început să devină suspicioşi.

Au impresia că Roxana este influenţată de alţi candidaţi din concurs, geloşi pe prietenia ce s-ar lega între ei. Mai mult decât atât, Lucica bănuieşte că Roxana nu ar fi o partidă atât de bună pentru fiul ei deoarece o consideră neserioasă, suspectând că fata îşi doreşte o carieră de fotomodel.

Sursa: www.kanald.ro

19 comentarii la “Cătălin nu o mai vrea pe Roxana”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 19
    cryna Says:

    NU IMI PLACE DE EI 2, Catlin si Mama lui sper sa iasa mai repede afara ca nu imi vine sa ma mai uit la emisiune cind ii vad .ea pare educata dar injura si vorbeste ca la usa cotului.

  2. 18
    dana Says:

    Eu cred ca trebuie sa-l luam pe fiecare concurent asa cum este el,
    fara sa-l criticam. Nu avem cum sa-i cunoastem in totalitate. Spre exemplu Roxana ni se arata asa cum vrea ea, altii sunt
    mai
    dezinvolti si sinceri, merita criticati? Catalin si mama lui nu se feresc sa-si arate trairile, gandurile, parerile, chiar daca nu ne convin noua. Pentru asta eu ii apreciez. Cum sa-mi spun parerea despre cineva care este artificial?

  3. 17
    diana Says:

    Catalin nui nasu lu Roxana…. Roxana va avea de la viata ce isi doreste si cu siguranta acesta nui Catalin!!! va pup dulce…

  4. 16
    Anonim Says:

    Catalin este puiu mami !!!!!!!

  5. 15
    Anonim Says:

    Buna.Parerea mea despre Lucica este ca se aseamana cu o zdreanta.

  6. 14
    Popa Maria Romina Says:

    Buna. Ma numesc Romina si stau in Spania.Sunt o fana a emisiunii nora pentru mama si as dori sa imi exprim anumite pareri despre concurenti.In primul rand vreau sa spun despre Andreea ca este foarte clantoasa,in emisiune de fiecare data cand ma uit vad doar certuri peste certuri, mie nu imi place asa ceva, parca ati fi niste TATE. Despre Catalin ce sa spun, decat ca lui Roxana nu cred ca ii place de el si in primul rand fata poate sa-si aleaga singura iubitul. Fi tare Roxana.

  7. 13
    good.angel67 Says:

    Nu o plac in mod deosebit pe Roxana dar trebuie sa recunosc k este o fata cu o gandire rationala si ne.a demonstrat asta inca o data refuzandu.l pe flacaul de Catalin.Cred ca acest baiat nu a avut nici un fel de atractie fata de aceasta domnisoara doar ca a incercat la insistentele mamei sale ,care este in stare sa faca orice doar ,doar l.o insura cumva si vor pune mana si pe potul cel mare din concurs.

  8. 12
    ema Says:

    imi pare rau ca s-au certat si catalin era fin si roxana

  9. 11
    gheorghe maria aurelia Says:

    imi pare bine ca roxana nu la acceptat pe catalin ca nu era pentru ea este prea frumoasa roxana pt un barbat urat precum catalin ar fi mai bien sa iasa afara

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free