Cătălin nu o mai vrea pe Roxana


Concurentul şi mama lui au aşteptat cu sufletul la gură momentul în care Roxana îi va onora cu un răspuns. Cum acesta întârzia să apară, Cătălin şi Lucica au început să devină suspicioşi.

Au impresia că Roxana este influenţată de alţi candidaţi din concurs, geloşi pe prietenia ce s-ar lega între ei. Mai mult decât atât, Lucica bănuieşte că Roxana nu ar fi o partidă atât de bună pentru fiul ei deoarece o consideră neserioasă, suspectând că fata îşi doreşte o carieră de fotomodel.

Sursa: www.kanald.ro

19 comentarii la “Cătălin nu o mai vrea pe Roxana”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    andrasa Says:

    Imi pare rau ca lucica a reusit sa o terfeleasca si pe Roxana, care este o fata extraordinara.foarte bine ca nu a acceptat sa se combine cu Catalin deoarece acesta nu are nici un discernamint , face numei ce ii dicteaza mama lul.Este de-a dreptul insuportabila situatia din casa nici nu ma mai mira faprul ca uneori tinerii din casa isi ies din minti , uitind de codul bunelor maniere.Aceasta femeie este o scorpie de neconceput, cineva pe alt forum spunea ca a fost securista si ca studiile le-a facut la Stefan Gheorghiu, nu am vrut sa cred dar acuma sunt convinsa de aceasta.Eu cred ca inainte sa intre in casa aceasta femeie a strins de informatii despre toti concurentii si a venit cu ginduri din cele mai rele , pentru ca ea crede ca detine adevarul absolut.Nu stiu cine o voteaza, dar pe mine m-a consternat comprotamentul acesteia fata de toti concurentii si mai ales fata de Andreea si Roxana.Stiu ele nu se aseamana dar ambele au unsulfet bun si se comporta ca toti ceilalti tineri de virsta lor, nu sunt ranchiunoase .Daca as fi in locul Roxanei eu as deschide actiune judecatoreasca pentru afirmatiile care le-a facut despre Roxana.Sa le fie rusine acestor doi impostori Lucica si Catalin.

  2. 9
    niku Says:

    lucica sasi ia babalicul si sa plece acasa caci fetele devirsta lui sint casatorite asa ca ia trecut vremea de insuratoare tocmai zicea maicasa ca copilul iei nu mai face copii atunci ce mai cauta in emisiune sasi caute una cu copii

  3. 8
    Elena Says:

    Draga noastra Gabi,

    Imi place emisiunea voastra; imi placi tu si activitatea ta, esti o femeie frumoasa, desteapta si in acest rol, mai ales, foarte pregatita-potrivita pentru acest post de moderator.
    Dar, nedorind sa pierdem prea mult timp niciuna dintre noi, voi fi cat mai scurt pe subiect, cu marea rugaminte sa primesti scuzele mele daca gresesc.
    Am vaga senzatie ca te porti echidistant cu toate mamele, fetele si baietii dar te suspectez ca ai avea oarece simpatie pentru mama lui Catalin, protejand-o.
    Daca lucrurile nu stau asa, inseamna ca aceasta isi ia singura mai mult curaj decat celelalte, adica pur si simplu isi permite, nu ii permiti tu.
    De ce spun asta? pentru ca in fiecare emisiune constat contrariata ca aceasta persoana (desigur frustrata ca fiul nu este combinat inca si alternand mereu situatii – ca ar avea alte obiective mai importante decat sa se cupleze aici cu cineva, apoi facand pe misterioasa dar pe jumatate mister pentru ca (Lucica)a spus pe sleau ca ar fi purtat o discutie cu Roxana si ar avea sperante pentru baiatul ei, Catalin – apoi, din cand in cand isi ridica sprancenele si-i cauta privirea domnisoarei pentru a primi raspunsul… neaparat pozitiv! Am vazut cum si-a trimis fiul sa-i bata la usa domnisoarei… asadar, STOP FILM!). Ce inseamna asta? Trage cu urechea, cauta informatii, pentru a se razbuna pe copila care efectiv nu are chemare fata de Catalin – si nu are ea insasi dar nu are nici din partea lui – adica din ambele sensuri, domnisoara nu doreste aceasta relatie. Si atunci, mama jignita si (nu destul ci FOARTE) obraznica o face sa planga pe Roxana, o banuieste pe o mama (Ioana) ca o influenteaza . Regret sa spun dar aceasta femeie este de departe cea mai rea din Casa!
    Are de spus ca doamna Ioana e prefacuta (parerea mea nu coincide: e o femeie sensibila Ioana, delicata chiar); a avut ceva cu o domnisoara care a iesit dincasa – imi scapa acum numele ei dar am placut-o pt ca ii tinea piept; o plac si pe Andreea pentru ca stie sa se apere. Dar aceasta femeie este chiar nesuferita: ii supara pe toti tinerii din casa! De ce n-o mustrati deloc? Nu aveti caderea, nu este obligatia dumneavoastra? Poate ca nu dar cineva ar trebui sa-i atraga atentia. Nu se poate sa-i faca pe toti sa sufere si apoi sa-i mai si jigneasca! Ba poate lesina omul daca se simte nevinovat si acuzat pe degeaba – NU E TEATRU DE COMEDIE – iar LUCICA ESTE “A DRACULUI” CUM SPUNE SINGURA! Rusine sa-i fie ca povesteste acumtot ce stie despre Stefan, matusa Roxanei etc (scriu cand se povesteste aceasta situatie). O admir pe blonda straina care, IN SFARSIT, parca m-a auzit pe mine, AKVILINA O PUNE LA PUNCT! BRAVO. M-AM MAI LINISTIT. DAR FEMEIA LUCICA NU MERITA IN CASA – CE SFATURI, CE SUFLETUL EI??? NIMIC. NU JOACA NIMENI TEATRU MAI BINE CA EA ! IATA GABI, ABEA ACUM AI REPETAT: LUCICA ACUZA PE TOATA LUMEA CA JOACA TEATRU. PACAT DE ATATA CHELTUIALA, DE ATATA ELEGANTA, DE ASA FRUMOASA EMISIUNE CU O FEMEIE DE PROASTA FACTURA, care povesteste continuu tot ce observa. Le face pe toate sa jure, sa-si dea cuvantul, sa dea argumente… dar cine e aceasta femeie? Observati, cred, ca n-am putut sa-i spun vreodata in acest comentariu doamna. Departe de femeia Lucica acest epitet! Toata admiratia pentru tine, pentru emisiune, pentru fetele straine, pentru fetele noastre – nu sunt fitoase, sunt fete normale; un pic Andreea, desi peltica in mod natural – un pic intepata la limba – dar in 90 la suta din cazuri e bine, trebuie sa fie asa; baietii, ca baietii – intotdeauna in urma fetelor la toate. Nu-i detest, sunt mama si de fata si de baiat; ii plac si pe ei dar mi-e ciuda ca nu sunt mai afectuosi, mai abili in anumite situatii, mai barbati si mai tacuti atunci cand mamele ii “asmut” in situatii urate, de barfa! De fapt, nici unui baiat nu i se intampla ce i se intampla lui Catalin. Iar el este un baiat cu un fond f bun – el e sincer – daca va fi ceva, va fi; daca nu, de ce sa se lupte atat? poate fi si afara, dupa ce iese din casa viitorul lui; doar ca este in fierbere mama lui care e vesnic in disperare ca el e “moale” si ca fetele nu-l cer, apoi ca nu-l vor. Daca l-ar fi lasat singur pe flacau, acesta ar fi fost in apele lui si s-ar fi descurcat mult mai bine. Este o intriganta si regret nespus ca nu v-am scris vorbe frumoase pe cum as fi dorit si am intrat pe aceasta pagina cu aceste randuri nesuferite despre o persoana ingrata: Lucica !

  4. 7
    bebico Says:

    aici???????????

  5. 6
    Alexandru Says:

    In primul rand ROXANA nu l-a vrut pe Catalin si nici de cum Catalin nu o mai vrea pe Roxana ! :) ) :) ) . Catalin este vai de el.

  6. 5
    dan Says:

    cataline lasa figurantele,nu-s de tine.

  7. 4
    MAKO Says:

    Catalin nu o mai vrea pe Roxana, este deranjanta denumirea. ROXANA NU L-A VRUT NICIODATA PE CATALIN! L-a refuzat de ‘n ori si el cu maica-sa tot nu au inteles. Sperau ca, daca pun presiune pe ea, fata il va accepta cel putin de dragul concursului. Na, ca nu au reusit sa pacaleasca pe nimeni. Roxana, desi are 21 de ani, gandeste mai rational decat cei doi impreuna. Nici macar de complezenta nu a vrut sa formeze cuplu cu Catalin. Nici chiar pentru premiu. Si bravo ei; pentru ca astazi s-a vazut cat de josnici sunt amandoi. Si parca vad, ca dumneai si ‘junele’ au in continuare coltii scosi. Ce mai, mari oameni, mari caractere. Halal!

  8. 3
    ana Says:

    catalin o vrea pe roxana doar ca s castige marele premiu in rest nu i pasa de ea

  9. 2
    bejenaru constanta Says:

    pana la urma lucica si fiul ei au reusit sa improaste cu noroi si pe cea mai frumoasa fata din concurs,lucica mahalagioaica,sclerozata ,inraita mai mult din cauza fiiului prostutz traind laga fusta ei va ramane ;vai mama lui…..

  10. 1
    mary Says:

    ma numesc mari si sunt procuror criminalist. in primul rand vreau sa specifil faptul ca o admir mult pe roxana. lucica si fiul ei sunt clar: 2 NEBUNI. nu ma mira faptul ca la aceasta varsta catalin nu e insurat. va mai dura oarte mult pana a se insoare sau , foarte probabil, nu se va insura niciodata. este un baiat uratel, nu are maniere deloc, nu este un baiat intelegent sau destept precum se crede, si nici pe departe nu este un baiat cu situatie financiara buna cum se lauda (daca era asa, era imbracat altfel si el si mama lui). am un sfat ptr catalin: citeste manuale de stil, codul bunelor maniere si……mai naste-te odata, poate o sa-ti iasa a doua oara. in alta ordine de idei, mi-e drag si de andreea, nu sunt de acord cu ce a facut in privinta trisarii cu telefonul, ea stie f bine ca a gresit dar facand comparatie intre andreea si lucica…….lucica e monstruoasa. va multumesc

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free