Roxana şi Alina, prietenie pe muchie de cuţit


Pe parcursul concursului cele două concurente au fost apropiate şi s-au sprijinit de fiecare dată. Excursia de la Istanbul nu a fost prea fericită pentru Roxana. Concurenta a avut un schimb dur de replici cu Lucica, Mama săptămânii.

Roxana a simţit atunci nevoie de sprijinul Alinei care a întârziat să apară. Alina şi-a motivat atitudinea susţinând că nu era de acord cu jignirile rostite de Lucica la adresa prietenei ei, dar nu dorea să intre în alte dispute.

Sursa: www.kanald.ro

6 comentarii la “Roxana şi Alina, prietenie pe muchie de cuţit”

  1. 6
    maria Says:

    eu nu cred ca alina poate sa fie prietena cu cineva si roxana sa nu mai aiba incredere in ea ca doar stie ce ia facut si lui violeta.Alina este o mare prefacuta si este perversa nu il iubeste pe ionut deloc sta in casa numai pt bani

  2. 5
    katy Says:

    Alina nu loate fi prietena nimanui pentru ca nu stie ce e aia.ea vrea doar sa primeasca,nu si sa dea.La fel a fost si cu Violeta.S-a vazut ca nu vrea sa intre in conflict cu Lucica atita timp cit e ,,muma” saptaminii.asa ca decit o asa prietena, mai bine lipsa!Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu!

  3. 4
    melania Says:

    alina sa sti ca imi place foarte mult de tine si de ionut sa coti de el sa nuti bati joc de el ca ar fii pacat si eu cred ca nu ai mai avea noroc in dragoste daca nul respecti pe ionut si pe mama lui nu te lua dupa nimeni.a ndrea se crede prea desteapta dar nu este du pa cum se tine la facut cite trasnee toate este buna dar in rest la nimic se potriveste cu iubitusau,de doamna lucica imi place foarte mult caci este o femeie foarte educata si cu bun simt sii il admir pe catalin ffffffffff mult si imi place de el. dar nici la nora pt. mama 1 nici la nora pt. mama 2 nu o existat atita ura si dusmanie si atita circ ca la nora pt. mama 3 este sub toata critica ce se intimpla in emisiuni, se cred care mai de care destepte,si nu au nici un pic de respect fetele fata de mame asta inseamna lipsire de educatia de acasa si de bun simt ,dar o sa vada ele cind o sa fie mame si ele la rindul lor,si eu sunt mama de fete pe alina si pe ionut ,catalin alex si toate mamele le iubesc mult vam pupat si sa fii tare alina nu te lasa paaaaaaaaaaaaaaa tineo tot asa.d-na ildiko sa nu mai plinga ca nu se merita si are dreptate la tot ce spune dinsa dar va rog sa nu mai plingetii, daca ar iesi din concurs andreea si prietenul ei nu ar mai fii certuri in casa,roxana si de tine imi place dar nu inteleg un luru de ce nu formezi nici un cuplu in casa?matuse ta de ce se tine asa mare si tare ca o sa dea pe d-na lucica in tribunal,ce vrea sa demonstreze cu asta la o lume intreaga? sa fiti mai cu bun simt fetelor si nu va mai comportati asa ca va sta fffffffffffffffffffff urit si e pacat ca stricati prestigiu la parintii.

  4. 3
    Claudia Says:

    In orce relatie si mai ales intre 2 prietene exista uneori si pareri diferite dar prin comunicare se rezolva foarte multe. Sunt sigura ca afara relatia lor va fi foarte buna. Amindoua au suflet bun si se vor intelege. Roxana nu l vota pe Ionut deloc.

  5. 2
    ADA Says:

    ALINA E FFF REA SI NASUL P SUS…..ROXANA da-l afara p inganfatul de ionut……e ff lingusitoare alina…nu merita nimik bun…merita numai critici rele la adresa ei//////roxana nu mai avea incredere in ALINA k nu-ti este prietena….

  6. 1
    bella Says:

    ALINA CONTROLEZA TI CUVINTELE, ESTI PREFACUTA, MINCINOASA SI CHIAR PERICULOASA. NU AS VREA O PRIETENE CA TINE, MI AR FI FRICA SA NU BAGI ,,CUTITUL;; IN SPATE. ROXANA A GRESIT MULT CAND TI-A ACORDAT INCREDEREA. NICIODATA NU RECUNOSTI CE SPUI. TE DOARE CAND ALTCINEVA TE ,,BARFESTE” DAR TU AI VOIE SA JIGNESTI. TU ESTI SUB NIVELUL MARII, DAR TE POTRIVESTI CU ASA ZISA SOACRA A TA. RUSINE FATO, DUTE AFARA SI FA TI JOCUL PREFACUT.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free