Georgiana a parasit emisiunea Nora pentru mama


Aseara Georgiana a fost eliminata de doamna Lucica.

Ce parere aveti de plecarea Georgianei?

120 comentarii la “Georgiana a parasit emisiunea Nora pentru mama”

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    cris24 Says:

    Georgiana este o fata cu bun simt,foarte draguta si destul de calculata.Era normal ca d-na Lucica sa isi urmeze planul bine pus la punct,acela de a scoate pe toate fetele din tabara adversa pentru a ramane ea cu cine o ,,respecta”. Nu vad ca relatia dintre ea si Mihai sa decurga in mod normal,deoarece nu se potrivesc,ea asteapta mult mai multe de la partenerul ei:seriozitate,maturitate,ceea ce ii lipsesc lui Mihai.

  2. 59
    ioana Says:

    alex trebuie sa aiba grija nu are numai tatal dus cu pluta se pare ca si maicasa este la fel . telespectatorii nu au ce vedea si ce invata de la acesti oameni . ganditiva ca se uita si copii la acest concurs .rusine.

  3. 58
    kati Says:

    nu stiu cine sustine pe dna lucica dar in locul ei prima data m as fi dus la dentist daca se tine asa mare dna

  4. 57
    aurel2009 Says:

    nu e o parere buna plecarea ei,formau un cuplu frumos cu Mihai

  5. 56
    dyana Says:

    imi pare ff rau ca a iesit giorgiana

  6. 55
    SORIN Says:

    NELUTU TU ESTI INCULTUL DESPRE CARE SCRI MAI SUS,INVATA INTAI SA SCRI CORECT,DUPA ACEEA FA-I INCULTI PE CEI CE INDRAZNESC SA ISI EXPRIME PAREREA.IA-O ACASA PE LUCIFERA DACA-TI PLACE ASA MULT DE EA,CA SINCER SA FIU URLA HORMONI IN EA SI IN VIOLETA.SUNT IN CALDURI FEMEILE ASTEA.NUMAI ASA VOM PUTEA URMARI IN CONTINUARE ACEASTA EMISIUNE IN LINISTE,VIOLETA ESTE O BUHAITA CA CEL MAI INRAIT ALCOOLIC.SCARBOASA RAU.:D

  7. 54
    CORY Says:

    NELUTU acele fete care scriu rau de “doamna “lucica DEMONICA, au dreptul la o parere,cand zici ca sunt nimfomane si haimanale cred ca te descri pe tine foarte bine,ca bine zici ANA MARIA afara cu lucifera,Aina,Viloleta si Ioana.AFARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.NELUTU TIE SA-TI FIE RUSINE ,COMUNISTULE.ESTI SIGUR CA PERSOANELE DESPRE CARE AI SCRIS SUNT NISTE FETE?POATE SUNT NISTE DOAMNE MAI IN VARSTA CA TINE.RUSINEEEEEEEEEEEEEEE :) ) :) ) :) ) :) )

  8. 53
    andreea Says:

    eu cred k STELE SI CU STEFAN vror banii,nu Doamna Lucica

  9. 52
    andreea Says:

    Doamna Lucica este o DOAMNA in adevaratul sens al cuvantului,pe cand GEORGIANA este o prefacuta………Doamna Lucica este o femeie inteligenta asa k……..

  10. 51
    andreea Says:

    imi pare bn k a plekt GEORGIANA…:))

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free