Georgiana a parasit emisiunea Nora pentru mama


Aseara Georgiana a fost eliminata de doamna Lucica.

Ce parere aveti de plecarea Georgianei?

120 comentarii la “Georgiana a parasit emisiunea Nora pentru mama”

Pages: « 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 110
    Mihaela Says:

    chiar imi pare rau k a plekat dar nu asi fi vrut sa plece Alinuta sau Vivisor.asta e un concurs nu un (hotel) :D

  2. 109
    iubiree? Says:

    ma bucur sincer k a plekat sclifosita aia..nu o suportam..urata si proasta…dumnezeule!! urmeaza andreea-doamne juta!! fetita asta e o nesimtita fara limite si are un limbaj..de mai bine te lipsesti..de-asta o tin astia in casa sa faca circ..mi-e scarba de ea knd o vad, kiar daca in ultimul timp se comporta mai altfel.. oricum scopul emisiunii e iubirea?? hai sa fim seriosi..pare ca e balacareala ca la usa cortului… ma poate contrazice cineva??

  3. 108
    Ionut. Says:

    Cory unde esti.te doresc.

  4. 107
    baran angela Says:

    Pacat mare k a iesit georgiana pt k facea un cuplu frumos cu mihai iar dovada k intradevar se iubeau sa vazut prin faptul k doar la o saptamana aiesit si mihai.Ar fi frumos sa reintre in casa.Nu vedeti k Lucifera dezbbbbina tote cuplurile din casa care chiar se iubesc,vrea sa ramana ea sa fak nunta cu feciorul ei ,pe care n.o sa.l mai ea nici bunika de barbat.SCOATETI-O AFARA PE LUCIFERA park e o vrajitoare

  5. 106
    steluta Says:

    nu inteleg .ce fel de nora pt mama este acest concurs ,daca dati afara toate cuplurile,cine se mai casatoreste in casa,poate o maritati pe lucica ca pornita pe cupluri tare.giorgiana era cuplul meu preferat

  6. 105
    IOANA Says:

    Marius o iubeste cu adevarat pe Violeta sau fac asta in lipsa de ocupatie in casa Nora pentru mama.

  7. 104
    IOANA Says:

    Roxana cred ca il asteapta pe Mutu in casa Nora pentru mama dar din pacate el este casatorit si Roxana poate sa viseze in continuare la un fotbalist.

  8. 103
    IOANA Says:

    Alina si Ionut sunt un cuplu perfect din toate punctele de vedere.Mi-as dori ca cei doi sa castige acest concurs pentru ca merita cu adevarat.

  9. 102
    IOANA Says:

    ANDREEA E O VACA SI O FATA FARA CARACTER.

  10. 101
    petronela Says:

    hmmm….Alina esti preferata mea…tine-o tot asa…de D-na Lucica ce sa spun…imi place de ea pt ca stie sa se apere….pe Andreea n-o suport se vede ca e mai vagaboanda dupa comportament,e agresiva…sper sa se schimbe…in rest mi se pare k doctoru’ s-ar potrivi cu Roxana….si Violeta mi se pare o fata ok:)

Pages: « 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free