Georgiana a parasit emisiunea Nora pentru mama


Aseara Georgiana a fost eliminata de doamna Lucica.

Ce parere aveti de plecarea Georgianei?

120 comentarii la “Georgiana a parasit emisiunea Nora pentru mama”

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    claudia.arad Says:

    Lucica are o gandire ,,economica” ,jucand asa dur isi va strica imaginea.Oricum nmp3 nu mai poate fii ce a fost npm1,2.Georgiana este o fata de nota 10 merita tot ce e mai bun.Mihai tine la ea!

  2. 19
    Corina Says:

    Pacat ca a iesit Giorgiana.Inca odata lucifera si-a aratat colti,femeia asta este demonica,lucifera a ajuns sa conduca emisiunea,poate o luati ca moderatoare la emisiunea voastra.ameninta toata ziua cu avocatii si se da mare cu scolile ei si ale fiului ei cu averile ei,dar nu-si da seama ca in felul asta isi arata prostia,zice a este trecuta prin viata dar din pacate nu a invatat nimic pana la varsta ei,daca va rog se poate sa nu-i mai aratati fata lui Violeta,ca sincer ca femeie este un dezastru din toate punctele de vedere.lui lucifera si fiului ei,nu de alceva dar avem cosmaruri noaptea.Ioana habar nu are pe ce lume traieste,nu-i in stare sa scoata doaua vb din gura si mai este si plina de rautate,Marian este leit cu mama lui,se potriveste cu Violeta,amandoi sunt urati atat in interior cat si exterior,Andreea este singura care stie ce vrea,bravo Andreea tine-o tot asa,esti cea mai tare.Alina este prea plina de ea,este falsa,prefacuta.Roxana este de umplutura in casa,ii este frica sa deschida gura,probabil nu vrea sa-si arate prostia,ranjeste ca …..la camera,asta este tot ce poate sa faca?Emisiunea asta nu mai face doi lei de cand a intrat lucifera cu fiul ei in casa.

  3. 18
    irenne Says:

    Mare pacat ca a iesit Georgiana, nu-mi vine sa cred. Andreea a ramas singura. Cred ca cealalta tabara este foarte incantanta. Se pare ca totul le iese ca pe roate, sunt curioasa pana cand, trebuie sa se se intoarca roata!

  4. 17
    katy Says:

    O fi concurs dar nu asa, sa strici cupluri stabile si sa protejezi concurenti care nu stiu ce-si doresc.A eliminat-o pe Georgiana care avea cuplu si o tine pe proasta de Alina care nustie pe ce lume traieste.Pacat, mi-as fi dorit sa ramina daca nu pina la sfirsit, macar cit mai mult pt ca era un cuplu dragut,dar scarba de Lucica e ajutata sa faca rau tuturor. Cine tot o voteaza p-asta?!

  5. 16
    Vicky Says:

    Georgiana este o fata draguta si desteapta,este totusi un concurs si nu este nici o nenorocire ca a fost eliminata.Cuplul ei cu Mihai nu mergea prea bine iar de dragoste nici nu poate fi vorba s-a vazut clar ca nu se iubesc

  6. 15
    cargab Says:

    pacat
    se pare ca emisiunea nu mai face doi bani
    eu stiam ca urmaresc emisiunea nora pt mama dar m-am inselat este o mizerie imi este rusine sa ma mai uit
    rusine kanal D!rusine ca difuzati o asemenea mizerie si ca ati dat voie sa se transforme o emisiune draguta in asa o emisiune de 2 bani!

  7. 14
    Lucica-Wiena- Says:

    Ce pot sä spun inafarä de faptul cä aceastä doamnä nesimtitä care de cind a intrat in casä face numai timpeni e pentru mine o persoanä nulä.Habar nu am cine o mai voteazä pe aceastä doamnä si nu stiu la ce a intrat in casä o astfel de peroasä atit ea cit sie fiul dinsei sint niste nesimtiti si a fäcut din aceastä emisiune un circ. Rusine

  8. 13
    livia Says:

    ceausasca a facut cea mai mare greseala ca a eliminato pe GIORGIANA.MIHAI FI TARE.GEORGIANA O SA TE ASTEPTE AFARA.

  9. 12
    mariana Says:

    imi pare foare rau k a placat georgiana!!!!!!!!!!!!! preferam sa plece violeta

  10. 11
    mariana Says:

    imi pare foare rau k a placat georgiana!!!!!!!!!!!!! preferam sa plece violata

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free