Roxana – Mireasa Saptamanii


In aceasta saptamana, Roxana a iesit Mireasa Saptamanii, fiind urmata pe locul 2 de Andreea.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Roxana este votata atat de mult de telespectatori?

83 comentarii la “Roxana – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    zeca iulica Says:

    Esti o fata de treaba dar nu vad rostul tau in concurs sincer.!

  2. 79
    oana Says:

    ESTI TARE NU LUA IN SEAMA CE SPUNE DOAMNA IOANA CU BANII SA FII PUTERNICA

  3. 78
    MAKO Says:

    Apropos, se tot bate moneda despre Roxana ca, desi nu formeaza un cuplu, sta in concurs doar pentru bani.
    Cei care comenteaza asa, fie nu cunosc regulile fie sunt rau intentionati. Se stie clar ca, numai un cuplu poate castiga concursul. Asa ca, nu vad unde este intentia Roxanei de a castiga banii?
    Poate iesi pe primul loc, insa din editiile anterioare, doar un cuplu poate castiga marele premiu.
    Daca s-a schimbat regulamentul si eu nu stiu, rog sa mi se spuna.

  4. 77
    MAKO Says:

    Este o bucurie ca mai intalnesti si astfel de tineri ca ROXANA. Pe langa faptul ca este foarte frumoasa (lucru recunoscut chisr si de Stela), are o noblete inascuta, are caracter, rafinament, diplomatie si mai are si INTELIGENTA.
    Felicitari parintilor ei pantru asa copil. Poate ar fi cazul sa se aplece mai multi tineri si parinti asupra unor astfel de caractere. Daca nu esti nascut sa fii delicat, diplomat, cel putin poti fi educat sau autoeducat.
    Modul ei de gandire este unul foarte sanatos mai ales ca traim intr-o societate plina de superficialitati, o societate care, daca nu se redreseaza la timp, va avea mult de pierdut privind viitorul tinerilor. Asta e! Traiesc cu speranta ca poate se mai recupereaza ceva si ma multumesc cu gandul ca fiica mea traieste intr-o alta lume si a reusit sa isi probeze adevarata valoare. Sper ca si aici copiii care sunt interesati sa realizeze ceva substantial numai prin munca, istetime, tenacitate sa reuseasca.
    Imi repugna insa atitudinea unor superficiali care au tupeu si in loc sa ia exemplu de la cei buni, cauta sa-i morfoloasca cu o nerusinare de nedescris. Ma intreb ce fel de parinti au. Ce au facut la scoala?
    In fine…
    Am spicuit diverse comentarii si recunosc ca am gasit si unele f pertinente, frumoase, normale. E drept, nimeni nu e pe gustul tuturor, dar de aici si pana la a nu mai desparti lucrurile bune de cele nocive este mult. Ca sunt preferinte pro si contra pentru anumiti concurenti , iarasi e ok; insa a nu rationa ce este corect fata de ce este rau, nu mai este ok.
    Uitati un paradox: preferata mea este Roxana si nu mai enumar motivele insa, desi nu o plac pe Andreea, recunosc ca si ea are momente bune. Nu imi place insa la ea ca nu stie sa vorbeasca (nu a fost sfatuita ca ea cand se precipita (agita) vorbeste inteligibil). Ca nu stie sa fie diplomata. Ca poti sa fii dur si sa iti expui punctul de vedere chiar si divergent, da cu diplomatie, asa cum procedeaza Roxana. Ca la Roxana vine din interior, din educatie este evident, dar si Andreea prin autoeducatie ar putea sa fie la fel. Numai sa vrea.
    Ca Roxana nu are un cuplu, nu este nici-o problema pentru ca in afara de Violeta si Marian (la care este vizibila dragostea lor), ceilalti sunt neconvingatori.

  5. 76
    dananico Says:

    roxana esti o mare prefacuta, de altfel se vede de la o posta ca de fapt iti doresti premiul, si nici de cum sa-ti gasesti un fat frumos in acest concurs

  6. 75
    cristina Says:

    nu am nimic cu ea si nici nu ii reprosez ceva dar nici eu nu ii vad rostul…. sper sa apara si fat-frumosul ei……….

  7. 74
    ramneantu codruta Says:

    roxana nu ar mai trebui sa stea in casa nu ii vad rostul pt ca parca nici nu ar fi e transparenta

  8. 73
    yonut Says:

    esty cea mai naspa oana este de o mie de ori mai buna decit tine increzuto

  9. 72
    jhon Says:

    ESTY CEA MAI TAREEEEEEEEEEEE

  10. 71
    steluta Says:

    as vrea ca acest comentariu sa l auda si roxana.nu inteleg de unde atatea voturi pt ea ,sigur are relati undeva “sus “pt nu face absolut nimic sa merite sa fie ea mireasa saptamani .dupa cum ia transmis parinti sa nu renunte ca o sustine sau referit ca o voteaza pt a castiga bani.ea nu o sa faca cuplu niciodata pt ea niciun baiat nu e bun ,baieti cu bani nu vin la nora pt mama aia gasesc afara fete mult mai bune si afaraca ea.

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free