Roxana – Mireasa Saptamanii


In aceasta saptamana, Roxana a iesit Mireasa Saptamanii, fiind urmata pe locul 2 de Andreea.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Roxana este votata atat de mult de telespectatori?

83 comentarii la “Roxana – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    anonim Says:

    Roxana sa se duca acasa ca si asa nu are pereche in casa si asa o tine canal de pe post de manechin.Andreea e cea mai potrivita pentru a fi tot timpul pe locul 1

  2. 49
    MELA Says:

    parerea mea este ca Roxana este ca apa sfintita ,nici nu drege nici nu strica,sta degeaba acolo

  3. 48
    eweline Says:

    Roxana e frumoasa, desteapta, dar nu are nici un merit in casa. Sta sa faca gaura in canapea. Cred ca face parte din decor. Daca ar fi toate ca ea, ne-am plictisi. Eu consider ca nu are de ce sa fie votata.

  4. 47
    rsimona Says:

    ROXANA E FRUMUSICA,FOTOGENICA SI…CAM ATAT;NU STIU CE GANDESTE;MA INDOIESC CA POATE..ASA CUM A DOVEDIT SI TESTUL PSIHOLOGIC CU DESENUL COPACULUI;E DECORATIVA SI STA UNDE O PUI!

  5. 46
    Dana Says:

    Merita fiindca sta la locul ei si are grija ce vorbeste. Pe de alta parte o consider ca facand parte din recuzita, nu-mi spune nimic si nici nu are nici un aport la aceasta emisiune. Dupa parerea mea ar trebui sa iasa pentru ca se confunda cu peisajul, daca n-ar baga-o in seama dna Gabriela, ar trece neobservata.

  6. 45
    pui Says:

    TINE-O TOT ASA ROXANA .ESTI CEA AI CALCULATA DINTRE TOATE DAR NU INTELEG DC NU VREI SA IL CUNOSTI MAI BINE PE CATALIN? ESTE UN BARBAT IN AEDARATUL SENS AL CUVANTULUI SI ATI FACE O PERECHE REUSITA .EL ESTE CU CAPUL PE UMERI CHIAR DAK A AVUT CONFLICTE CU STEFAN NU SE COBOARA LA NIVELUL LUI IAR STEFAN NICIODATA NU VA FI ASA CUM ESTE CATALIN.INCEARK SA IL CUNOSTI MAI BINE .ESTI O DULCE.M

  7. 44
    mari Says:

    esti tare

  8. 43
    ELY Says:

    nu trebuie sa puneti intrebarea de ce Roxana este votata? pt ca nu intra in conflicte inutile,este destul de diplomata si sti care ii este locul in emisiune. chiar daca nu are cuplu merita sa fie votata poate asa si-ar dori o mama sa aiva o nora.

  9. 42
    anushqueVl Says:

    Roxana e constienta ca e filmata nonstop si incearca sa dea bine la tv si dupa parerea mea ar trebuie sa se duca acasa, Andreea e preferata mea si ea nu se ascunde sub nici o perdea in comparatie cu Roxana, Andreea merita sa castige concursul si e si foarte frumoasa iar Dona Lu e buna numai de scandaluri atat stie sa faca, afara cu eaaaaaaaaaa

  10. 41
    stela gana Says:

    Roxana, esti cea mai tare din concurs !!!!!!!!!!!!! Clar, esti frumoasa, desteapta, cuminte si in banca ta. Toata lumea din casa sa i-a exemplu de la tine. Esti un exemplu, te admir si te votez.

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free