“Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) primeste din ce in ce mai multe reclamatii din partea bucurestenilor referitoare la continutul audiovizual al emisiunii “Nora pentru mama”, difuzata la Kanal D.


Telespectatorii sunt nemultumiti de limbajul folosit in emisiune, de modul in care unii concurenti sunt eliminati sau de nerespectarea contractelor cu participantii, potrivit Newsin.

In afara de “Nora pentru mama”, bucurestenii reclama emisiunea lui Mircea Badea, “In gura presei” si pe cea a lui Mihai Gadea, “Sinteza zilei”, pentru limbaj violent. Reprezentantii institutiei au declarat ca din totalul sesizarilor, 90% sunt fondate si doar 10% nefondate.

Printre cei care fac sesizari se numara si politicienii, nemultumiti de reprezentarea in presa audiovizuala locala, dar si profesorii, care reclama calitatea scazuta a limbii romane folosita in audiovizual.

38 comentarii la ““Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    gigel Says:

    bravo violeta esti o fata super ;mult succes !gasiti va rog o modalitate si eliminati -o pe vaca de lucica sa n-o mai vedem pt. ca desparte toate cuplurile!

  2. 29
    stylat@ Says:

    andreea e…cea mai frumoasa….imi place ff multh de ea….iar dna lucica…sa mai iasa odatha ca e prea penibila…ma enrveaza

  3. 28
    elenalili99 Says:

    ioana si catalin se potrivesc

  4. 27
    barsan Says:

    buna,sunt dana a-s vrea ca aceste randuri sa le fie transmise celor din casa :1-daca nu a-s fii maritata la-si cauta pe catalin desi sunt mai mare ca el putin 2-cine se scuza se acuza ,referitor la vasele care nu le pune nimeni la loc ,3-si ce-a mai grava situatie ,nu am vazut nici o mama cu nora sau fara nora sa le dea fetelor vreun sfat despre ,cum se face o curatenie ,cum se pun tacamurile la masa ,ce sa aiba an casa daca se trezesc cu cineva la 12 noaptea acaca ,despre cum se face o mancare ,despre orce ,nu am vazut decat cearta ,despre cum se calca o pereche de pantaloni sau alteceva…………pa

  5. 26
    mama Says:

    buna as dori sa-mi zic parerea de d-na lucica e o femeie rea si nu mai scandat creaza endreea e super tare il iubeste pe stefan celelalte cupluri sin pe interess va multumesc mariana iasi

  6. 25
    andrei Says:

    va pupa andrei pe toti concurentii si pe gabriela

  7. 24
    andrei Says:

    marian si violeta sunteti un cuplu super si cuplul vostru o sa tina

  8. 23
    andrei Says:

    d-na lucica fiti cu capul sus ca o invingatoare si catalin ai grija de mama ta

  9. 22
    secret Says:

    sper sa faceti un cuplu pana la urma alina si ionut

  10. 21
    andreea Says:

    emisiunea este foarte reusita doar ca ma enerveaza unele persoane din casa de exemplu d-na ildiko,andreea,stefan si d-na
    stela

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free