“Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) primeste din ce in ce mai multe reclamatii din partea bucurestenilor referitoare la continutul audiovizual al emisiunii “Nora pentru mama”, difuzata la Kanal D.


Telespectatorii sunt nemultumiti de limbajul folosit in emisiune, de modul in care unii concurenti sunt eliminati sau de nerespectarea contractelor cu participantii, potrivit Newsin.

In afara de “Nora pentru mama”, bucurestenii reclama emisiunea lui Mircea Badea, “In gura presei” si pe cea a lui Mihai Gadea, “Sinteza zilei”, pentru limbaj violent. Reprezentantii institutiei au declarat ca din totalul sesizarilor, 90% sunt fondate si doar 10% nefondate.

Printre cei care fac sesizari se numara si politicienii, nemultumiti de reprezentarea in presa audiovizuala locala, dar si profesorii, care reclama calitatea scazuta a limbii romane folosita in audiovizual.

38 comentarii la ““Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    alina Says:

    andreia si stefan si doamna stela ar trebui sa iasa afara nu au de ce sa mai stea acolo sunt nu mai cu barfa,nimeni nu e bun de cat ei mai bine i-ati da afara nu au ce cauata acolo si asa fac un cuplu la vrajeala se vede ca nu se iubesc stau doar de fatada.

  2. 9
    ela Says:

    valentina si limbajul ei de mahala face emisiunea nora pt mama un dezastru,o catastrofa!!!fata asta sa plece la trotuar ,aklo de unde a venit!!!jarteaua mizilului,o intindeau toti…..dezgustator

  3. 8
    Gaby Says:

    Doamna Gabiela Cristea cit mai suportam mizeriile celor doua fete Andreia si Mihaiela la toate emisiunile le favorizati si dati in toate fetele si mamele si pe ele le protejati DECE? Sanctiuni nu sint? Ele nu au semnat un contract cind si-au asumat aceasta raspunedere de-a deveni vedete? Ruisine de asa emesiune tineretul nu are ce invata decit rautati.Vreti reting cu asa mizerii eram un pasionat de canal D ,dar acum mii scirba. Asa veti perde toti telespectatorii.

  4. 7
    simona-gabryela Says:

    mi-ar placea sa iese afara din casa andrea si stefan ma dispera amandoi ei strica toata emisiunea

  5. 6
    ramy_sexi Says:

    ce mai varzasi mama si sora are si violeta doar face parte din aceasi categorie …rusine sa le fie nu mai pot sa le sufar….. uuuuuuaaaaaaaaa zdrentelor!

  6. 5
    ramy_sexi Says:

    si bogdan cam minte dupa parerea mea si nu stie ce vrea se ia mai mult dupe parinti

  7. 4
    ramy_sexi Says:

    violeta este cea mai c*rva din casa si un monstru vreau sa iasa afara nu merita sa ste aksa

  8. 3
    ciocnelia Says:

    VREAU SA STIU SI EU DE CE VOTURILE DE PE FORUM SINT DIFERITE DE CELE ANUNTATE IN SEARA ELIMINARILOR?

  9. 2
    camita Says:

    da,cam lasa de dorit si mamele dar nici cu fetele cu scoala(facultate) nu “mi-e rusine”.ce se mai invata in scoli in ziua de astazi?halal cultura.acestea sunt operele profesorilor din invatamantul superior.cum au putut promova asemenea genii?oare ei sunt mandrii ce au promovat?oare nu-si pun intrebarea daca asemenea talente merita sa aibe o diploma in mana?RUSINE FETELOR!Va certati ca gaitele pentru bani,cat de urat va sade!va faceti si pe voi de ras dar va faceti si parintii de rusine etaland educatia de care beneficiati.sa zicem ca d-na ildiko o mai da in bara din lipsa educatiei ,dar fetele astea cu studii ce fac…? circ pe gratis,ce da foarte urat pe sticla.RUSINE…RUSINE…RUSINE…!

  10. 1
    mara Says:

    Calitatea limbii romane e la pamant in casa si asta ar trebui sa ii puna pe ganduri pe organizatorii acestui concurs…cum au fost ei de acord k sa intre in casa asa mame?

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free