“Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) primeste din ce in ce mai multe reclamatii din partea bucurestenilor referitoare la continutul audiovizual al emisiunii “Nora pentru mama”, difuzata la Kanal D.


Telespectatorii sunt nemultumiti de limbajul folosit in emisiune, de modul in care unii concurenti sunt eliminati sau de nerespectarea contractelor cu participantii, potrivit Newsin.

In afara de “Nora pentru mama”, bucurestenii reclama emisiunea lui Mircea Badea, “In gura presei” si pe cea a lui Mihai Gadea, “Sinteza zilei”, pentru limbaj violent. Reprezentantii institutiei au declarat ca din totalul sesizarilor, 90% sunt fondate si doar 10% nefondate.

Printre cei care fac sesizari se numara si politicienii, nemultumiti de reprezentarea in presa audiovizuala locala, dar si profesorii, care reclama calitatea scazuta a limbii romane folosita in audiovizual.

38 comentarii la ““Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 38
    TULI ALEXANDRU Says:

    IN ATENTIA [ CNA ] cum este posibil sa se difuzeze o emisiune care propaga VIOLENTA [ VERBALA ] . CARE DA EXEMPLU NEGATIV tinerei generatii – MODELATORUL este de vina ???- [asai ca pamintul este rotund ?] citat . asa se intimpla si la eliminari . se anunta cei propusi sa fie eliminati apoi se da drumul la vot !!? este corect
    Pcat aceasta emisiune a fost f buna ,apoi educatia a inceput sa scada ajungind pina sub limita bunului simt
    MA GINDESC OARE CEI DE LA [ CNA ] CE FAC ? UNDE SINT ??
    ASI FI BUCUROS SA PRIMESC UN RASPUNS daca se poate scris
    multumesc pentru atentia acordata !!

  2. 37
    Katy craita Says:

    mihaelaeste o prefacuta,este cunoscuta de fata buna……… la noi in Calarasi

  3. 36
    Roxana Says:

    ce a vazut alexandru la mihaela?e urata cu spume!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 35
    Roxana Says:

    Doamna Lucica trebuie sa iasa afara din casa.E o povara.DANSA SI CU FISU SUNT NEPOLITICOSI.De cand au venit ei in casa au inceput certurile.Asa ca nu mai vreau sa fie mama saptamanii.magarul ala de fisu nici nu stie sa iasa in public de unul singur meereu cu lucica.La anii care ii are se uita moartea la el.

  5. 34
    mareidiana Says:

    DUPA CE CRITERI ATI ALES CONCURENTI.MAJORITATEA SINT PLECATI RAU DE TOT.SA NUI JICNESC.MAI ALES VICTORIA CARE A INTRAT ACUM CU FIUSU SINT PENIBILI.CREDETI CA FACETI MAI MULT REITING CU ASA PERSONAJE.SA O SCUIPE PE MAMA LUI SA O BATA .DAR ASTA E CONCURSU CICA NORA PENTRU MAMA DRAMA SINTETI PENIBILI .

  6. 33
    adina Says:

    sonia mai bine te culci decat sa-ti dai cu parerea

  7. 32
    sonia Says:

    MA bucur ca a iesit Violeta nu o haleam de nici un fel sa iasa si Iubi ca sufera foarte mult ,poate isi mai face un tatuaj la iesire ca sa aiba ca amintire . Ce dezgustatori erau cand stateau bot in bot erau de o nesimtite crasa . ANDREEA esti o dulce imi place felul tau de-a fi ,cat despre Stefan sa fiti alaturi mereu macar in casa daca nu in viata as vrea sa luati premiul dar va pune piedica LUCICA care sincer arata rau de tot

  8. 31
    f lorica Says:

    da-ti-o afara pe andreea si pe stefan,cu stela cu tot-sunt niste prefacuti,mahalagii!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free