“Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) primeste din ce in ce mai multe reclamatii din partea bucurestenilor referitoare la continutul audiovizual al emisiunii “Nora pentru mama”, difuzata la Kanal D.


Telespectatorii sunt nemultumiti de limbajul folosit in emisiune, de modul in care unii concurenti sunt eliminati sau de nerespectarea contractelor cu participantii, potrivit Newsin.

In afara de “Nora pentru mama”, bucurestenii reclama emisiunea lui Mircea Badea, “In gura presei” si pe cea a lui Mihai Gadea, “Sinteza zilei”, pentru limbaj violent. Reprezentantii institutiei au declarat ca din totalul sesizarilor, 90% sunt fondate si doar 10% nefondate.

Printre cei care fac sesizari se numara si politicienii, nemultumiti de reprezentarea in presa audiovizuala locala, dar si profesorii, care reclama calitatea scazuta a limbii romane folosita in audiovizual.

38 comentarii la ““Nora pentru mama”, Mircea Badea si Mihai Gadea, in topul reclamatiilor la CNA”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andrei Says:

    stefan esti needucat pentru tot ce ai zis si ai facut si cuplul vostru no sa tina foarte mult roxana si tu esti preferata mea si sper foarte mult sa te inpaci cu alina

  2. 19
    andrei Says:

    alina tine-o tot asa imi place te tine

  3. 18
    anana Says:

    elena ai dreptate,noroc cu serialele

  4. 17
    oameni astia sunt prosti Says:

    emisiunia asta este de rahat

  5. 16
    manu Says:

    imi pare rau de andrea ca sa logodit cu stefan pentru ca nu o merita

  6. 15
    elena Says:

    dragi organizatori incercati macar acum pe ultima suta de m. sa mai salvati ceva din ac. concurs , ildiko, stefan, stela alexandru si mai ales andreea -mahala au compromis total emisiunea trebuiau de mult indepartate, dar nici cu roxana, alina si violeta nu prea iese la capat ac. concurs care trebuie sa aiba in primul rand rol educativ , cu amenintari, de bataie si pumni in ochi cu un vocabular sub orice critica al miresei de pomina ildiko si iesirile fara continut dar cu o logoree rar intalnita ale andreei, ne faceti sa ne treaca pofta de kanal d va salveaza serialele minunate

  7. 14
    bazil Says:

    Ptr. LUCICA -WIENA : Daca nu-ti place limbajul d-nei LUCICA ,si-ti place limbajul si [ banuiesc ] si atitudinea lui ILDIKO sau al STELEI ,ATUNCI M-AM LAMURIT ,DOAMNA SAU D-SOARA. Mai concret scandalul il face STELA SI STEFAN ,deoarece sunt deranjati si vor sa scape de ceilalti concurenti care ar putea lua premiul. ,dar este o vb ,”isi da cu firma in cap”

  8. 13
    MOMEALA.ADRIAN Says:

    CE FRUMOASA E ANDREEA
    SI DE VIOLETA SI DE ILDICO SI DE STEFANA
    TE IUBESC ANDREEA SI PE VIOLETA
    AM 12 ANI SI MA CHIAMA ADRIAN

  9. 12
    Lucica-Wiena- Says:

    Da intradevär doamna aceasta Lucica de cind a intrat in casä a fäcut in asa fel incit sä fie toti concurenti si concurentele si chiar mamele foarte impotrivä si foloseste un limbaj foarte urit mie chiar nu-mi vine sä cred cä sa permis sä intre in casä o asemenea persoanä si cä continuä sä räminä in casä si poate va ajunge chiar in finalä. Si in legäturä cu voturile,eu le urmäresc mereu pe net si nu väd niciodatä ca doamna Lucica sä aibä cele mai multe voturi,de ce la sfirsit de säptäminä iese de fiecare datä mama säptämini? Nu e corect? A nominalizat tot ce avea intradevär o sansä in acest concurs,a fäcut din acest concurs un minica toatä . Päcat.

  10. 11
    ana-maria Says:

    Gabriela imi place foarte mult emisiunea Nora pentru mama 3 ,daca nu ar fi doamna lucica ar fi o emisiune beton.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free