Marian-Violeta, relatie fulger – oare de ce?


Cu totii am observat schimbarile bruste de opinie ale lui Marian si ale Violetei. Cum de ei s-au indragostit atat de repede unul de altul? Cu totii ne punem intrebarea: de ce au format o relatie asa repede?… fara sa mediteze, fara regrete pentru ce lasa in urma, fara nici o remuscare..
Cum ramane cu Alexandru si Alina… au fost pur si simplu mintiti in fata atata timp? Nu putem judeca pe nimeni pentru deciziile pe care le ia, dar s-au destramat 2 cupluri pentru a se forma unul.

Ne punem intrebarea: Nu cumva Marian si Violeta se cunosteau din afara concursului?

Ce credeti ca se va intampla cu cei 4 pe parcursul emisiunii?
Va las pe voi sa comentati aceste lucruri.

47 comentarii la “Marian-Violeta, relatie fulger – oare de ce?”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    radu viorica Says:

    Imi pare rau de Alex si de d-na Ildiko ei sufera cel mai mult.Violeta este o scorpie care nu vrea decat sa isi bata joc si este pe interes.Alina nu stie ce vrea,iar Marian a format un cuplu cu Violeta doar sa nu ramana singur nu ca ar avea sentimente fata de Violeta.Vreau sa le spun la toti sa nu o mai voteze pe d-na Ioana sa iasa pe primul loc ca habar are sa lege doua cuvinte cand ii pune gabi cate o intrebare incepe si rade astai femeie.

  2. 29
    anka Says:

    marius e intradevar dragut dar e incult…se vede ca nu a terminat nici macar liceul pt ca habar nu are sa se exprime…probabil ca el stie ce vrea sa zica dar vocabularul extrem de limitat nu ii permite sa se faca inteles…cat despre violeta e exact opusul, adik nu e frumoasa(daca mi se permite as putea spune ca e chiar urata :) ) dar e o persoana care cel putin stie sa vorbeasca…cat despre iubire nu cred ca poate fi vorba intre ei.interesul e mare iar premiul de la finalul concursului ii determina pe multi sa “calce pe cadavre” asa ca e posibil ca cei 2 sa se fi cunoscut in afara casei si totul sa si fost o strategie

  3. 28
    anka Says:

    marius e intradevar dragut dar e incult…se vede ca nu a terminat nici macar liceul pt ca habar nu are sa se exprime…probabil ca el stie ce vrea sa zica dar vocabularul extrem de limitat nu ii permite sa se faca inteles…cat despre violeta e exact opusul, adik nu e frumoasa(daca mi se permite as putea spune ca e chiar urata :) ) dar e o persoana care cel putin stie sa vorbeasca…cat despre iubire nu cred ca poate fi vorba intre ei.interesul e mare iar premiul de la finalul concursului ii determina pe multi sa “calce pe cadavre”

  4. 27
    maryposa Says:

    buna seara.nu stiu de ce dar mie imi da impresia ca Gabriela are ceva cu Alina.pt ca orice ar zice Alina are ceva de comentat,dar cand comenteaza Andreea nu zice nimik.iar despre Marian si Violeta?nu va tine mult timp …

  5. 26
    irenne Says:

    De Violeta chiar mi se face scarba! Se vede clar ca el n-o place pe ea, nici nu prea are ce! Iar Marian asta e vai de capul lui, chiar nu stie ce vrea, dar clar o place pe Alina. Insa n-are taroe de caracter, de personalitate nu mai vorbim!

  6. 25
    dory Says:

    parerea mea..se cunosteau dinainte si au intrat pt marele premiu..e evident..de unde atata siguranta pe violeta? de unde atata iubire pe kpul lor dupa 2 zile? 2 mincinosi..falsitate..

  7. 24
    maria Says:

    nu cumva se cunosc din afara Marian si VIOLETA nu am inteles vorbelelui Marian cum ca [acum nu o sa mai iesim niciodata din casa ]ce avrut sa spuna?nu imi place de ei si-au cladit o relatie pe suflete ranite si asta nu se face in viata .Trebuie sa te gandesti si la cei de langa tine.Marian crede ca in viata e suficient sa fii frumos dar nu-i adevarat trebuie sa ai si ceva in cap .parerea mea nu credeti?

  8. 23
    elekes danusia Says:

    MA BUCUR CA AU FORMAT UN CUPLU SUNT IDEALI, BESTIALI
    MOARE LUMEA DE CIUDA!!!!!!!!!

  9. 22
    Lavynya Says:

    Nu o mai condamnati atat pe Alina! Nu este vina ei k nu l-a placut pe Marius sau Marian (cum l-o chema). Intr-adevar,intre ea si Violeta nu exista termen de comparatie. Alina este mult superioara. Eu cred ca relatia Violeta-Marian este o strategie si nu m-ar mira k cei doi sa se cunoasca din afara concursului. Cat despre doamna Ioana,mama saptamanii,nu am cuvinte. Ganditi-va un pic cum era doamna Mihaela sau matusa lui Dragos. Acestea meritau cu adevarat,dar dansa…Pt mine nu reprezinta un model si nici Marian nu mi se pare atat de dragut inkt sa merite k mama lui sa fie votata. Bravo Alina!!! esti cea mai tare! Nu credeam k o fata de varsta ta poate fi asa de matura.

  10. 21
    emy. Says:

    O FATA DEOSEBITA ESTE ROXANA ,EA A VENIT IN CONCURS SA SE AFIRME ,NICI DE CUM SA-SI GASEASCA BAIAT IN CASA .
    PENTRU CA IN CASA NU VIN BAIETII CU CAPU PE UMERI CI NUMAI CEI PUTUROSI SI PROSTI, ASA CA PT. ROXANA N-AS VEDE UNU SA -I FIE PE MASURA!
    IMI PLACE PUTIN SI DE GIORGIANA, DAR TOT LA FEL NU CRED CA MIHAI SE POTRIVESTE CU EA.
    IN PRIMU RAND ARE O VARSTA F. FRAGEDA ;MA REFER LA MIHAI;

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free