Marian-Violeta, relatie fulger – oare de ce?


Cu totii am observat schimbarile bruste de opinie ale lui Marian si ale Violetei. Cum de ei s-au indragostit atat de repede unul de altul? Cu totii ne punem intrebarea: de ce au format o relatie asa repede?… fara sa mediteze, fara regrete pentru ce lasa in urma, fara nici o remuscare..
Cum ramane cu Alexandru si Alina… au fost pur si simplu mintiti in fata atata timp? Nu putem judeca pe nimeni pentru deciziile pe care le ia, dar s-au destramat 2 cupluri pentru a se forma unul.

Ne punem intrebarea: Nu cumva Marian si Violeta se cunosteau din afara concursului?

Ce credeti ca se va intampla cu cei 4 pe parcursul emisiunii?
Va las pe voi sa comentati aceste lucruri.

47 comentarii la “Marian-Violeta, relatie fulger – oare de ce?”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    emy. Says:

    NU SE CUNOSC DIN AFARA, SI S-AU CUPLAT DIN PROSTIE NI-DE CUM CA AR FI DRAGOSTE!
    DOI COPII PROSTI, SE CUNOSC CA N-AU PIC DE CARTE NICI UNU NICI CELALALT…
    DAR NICI CU ALINA NU MI-E FRICA ,NU ESTE DEPARTE DE CEI DOI, ACUM SE VEDE CLAR CA-I PARE RAU CA L-A PIERDUT!

  2. 19
    andreiutza Says:

    mie mi se pare ca k marius isi cam bate joc de fete……pana acum o avut 2 din casa..oare cine mai urmeaza?:))) vorba lui bogdan”sa le ferin pe prietenele noastre ca nu se stie”:))))

  3. 18
    andreiutza Says:

    eu zic asa…alina a fost o mare fraiera..pentru ca trebuia sa stie cum sa tina un baiat langa ea,nu acum sa se chinuie sa dem ca nu ii e ciuda,pt k se vede k nu e asa..

  4. 17
    lili Says:

    Daca era Carmen in casa ce s-ar fi intamplat daca se cupla cu alt baiat?

  5. 16
    sonia Says:

    sunt frumosi amandoi si le sta bine impreuna.Ar trebui lasati in pace

  6. 15
    mara Says:

    Sincer ma bucur pt ei mie mi se pare k se potrivesc imi pare rau pt Alex dar asta e daca nu a stiut sa tina o fata langa el….despre Alina nu am cuvinte m’a dezamagit intr’un fel sau altu…cred k nu prea ii convine k Marius e cu Violeta si la tv pare k e un pic geloasa se tot consuma se cearta de cate ori are ocazaia cu el il face mincinos…daca nu ii pasa deloc de el pur si simplu il ignora…poate ma insel dar asta reiese din comportamentul ei….pt marius si violeta sa o tina tot asa k sa moara toti din casa …..

  7. 14
    aura_a Says:

    Mi-as dori ca sa intre in casa cel care o simpatizeaza pe Alina…Marius parca il cheama ….tipul cu scrisoarea romantica…..cred ca o sa se vada atunci gelozia lui Marian.
    Ce show va iesi ….

  8. 13
    aura_a Says:

    In legatura de cuplul Violeta-Marian e clar ca-i un joc din partea amandurora…mai ales ce-a declarat sambata seara… ca Marian si Violeta …o sa ramana pana la final….Eu nu stiu ce cauta Marian cu mama lui (care e plina de razbunare si ura…se vede in privirea ei) …ca mint intruna…au venit pt bani…si mai ales ca sunt foarte inculti…nu stiu sa lege doua vorbe.

  9. 12
    myhaela Says:

    Ar trebui sa fie lasati i pace!Se pare k se plac,se inteleg bn..asa urati qm spun unii k sunt,ceea c nu e adv!(voi cei kre spuneti asta,va credeti prea inzestrati?).iar reactiile Alinei sunt de oftik!probabil nu se astepta k Marian sa renunte asa usor si fb i-a faqt!sa-i mai iasa figurile din kp si sa nu se mai creada atat de superioara fatza de Marian!!!putina modestie i-ar prinde bine.

  10. 11
    pissy Says:

    EU CRED K NU TREBUIE SA I CONDAMNAM K SE PLAC SI K FORM UN CUPLU…DOAR MARIUS ESTE UN DRAGUT SI CN NU AR STA CU EL…..I MI PLACE D EI

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free