„Noră pentru mama”, cu băieţi târâţi la casting


Al treilea sezon din reality-show-ul difuzat de Kanal D are puştoaice care visează la maşini albe, dar şi băieţi cu capul pe umeri şi supravegheaţi din interior de mame. „Adevărul” este singura publicaţie care a intrat în casă şi care a vorbit cu concurenţii din acest sezon. Am descoperit că fetele vor maşini de fiţe, iar băieţii speră să-şi găsească partenera.

Concurenţii ar face sacrificii să pună mâna pe un ziar sau o revistă şi spun că se bucură de orice vizită, mai ales că unii au mai mult de două luni de când au pierdut contactul cu exteriorul.

Toate fetele visează la bruneţi, dar spun că aşteaptă de la ei numai iubire şi respect şi că banii nu contează. Mamele băieţilor care au o pereche în casă nu ar spune pentru nimic în lume ceva rău de fata aleasă de odraslele lor şi susţin că nu contează de unde provine aceasta.

Mai multe concurente şi-ar cumpăra maşină dacă ar câştiga cei 500.000 de lei puşi în joc.

Răspunsul cel mai relevant l-a dat una dintre ele, care a spus că nu ştie ce fel de maşină şi-ar lua, doar că ar fi albă. Alta ar închiria un Audi Q7 pentru câteva ore, „aşa, de fiţe”.

Fetele nu au uitat nici de latura afectivă şi ar ajuta o casă de copii cu o parte din bani. Pentru a vedea cât de mult contează banii pentru concurenţi, a fost lansată întrebarea: te-ai căsători din interes sau nu? „Mai toate găseau motive pentru care s-ar căsători pentru bani”, a declarat moderatoarea programului, Gabriela Cristea.

Aceasta crede că „pentru mame banii contează mai mult decât pentru băieţi, care sunt puţin poeţi. Mamele contabilizează totul şi se gândesc şi la ziua de mâine”.

Uneori a fost nevoie de repetarea întrebării pentru a obţine adevărul de la concurenţi. Contrar a ceea ce se spune despre băieţi, că se maturizează mai greu decât fetele, cei din casă ştiu ce aşteaptă de la prezenţa în emisiune.

Show aproape „nefardat”

Gabriela Cristea spune că emisiunea este „aproape nefardată”. „De fapt, subiectele sunt lansate tot de ei, de nevoile şi situaţiile prin care trec”, explică aceasta. Clasicul război noră – soacră a rămas indecis.

Despre cât de „soacre” sunt mamele din casă, Gabriela spune că „dacă ar trebui să trăieşti cu doamnele în casă, ai trăi bine mersi”. Cele mai multe fete din competiţie sunt din Bucureşti, dar există concurente şi din alte localităţi. Kanal D a încercat să acopere toată ţara, dar şi o paletă de personalităţi.

Gabriela Cristea crede că România este reflectată în proporţie de 70%-80% în  personajele din casă. Aproximativ 700 de tineri s-au prezentat la casting, iar fetele au fost mai deschise la experienţă.

Monitorizaţi non-stop

Concurenţii sunt monitorizaţi non-stop şi există reguli stricte în casă. E greu să-şi satisfacă plăcerile lumeşti fără a fi descoperiţi, deoarece nu ar avea unde. Doar în cabina de duş şi la WC-uri nu sunt camere de filmat.

Cu toate astea, înainte de finalul concursului, pentru că sexul are un rol important în viaţa oricărui cuplu, au două săptămâni de vacanţă, în afara casei. „Nu suntem absurzi, nu poţi să-i răpeşti omului plăcerea trupească”, spune moderatoarea.

Când trebuie să vorbească în prezenţa mamelor, băieţii sunt mai inhibaţi. Exemplul vine tot din sezonul trecut.

Când încă nu se cunoscuseră fetele cu băieţii, le lăsam pe fete să vadă ce fac băieţii. Mamele spuneau: «Oooo, fiul meu nu e aşa. Fiul meu nu vorbeşte aşa»”, a mai spus prezentatoarea.

Sursa: www.adevarul.ro

2 comentarii la “„Noră pentru mama”, cu băieţi târâţi la casting”

  1. 2
    CERASELA Says:

    AM SPUS VALENTINA BOGDAN NU SE POTRIVESC SA SI DOVEDIT A DAT BIR CU FUGITI .GEORGIANA NICI ATIT MIHAI E PREA MIC PT EA .

  2. 1
    deyutza Says:

    Buna ziua!Dupa parerea mea,cel mai stabil cuplu din casa NPM3 este cel al Valentinei ,si cel al Georgianei!va pwp!pa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free