Marian-Violeta, relatie fulger – oare de ce?


Cu totii am observat schimbarile bruste de opinie ale lui Marian si ale Violetei. Cum de ei s-au indragostit atat de repede unul de altul? Cu totii ne punem intrebarea: de ce au format o relatie asa repede?… fara sa mediteze, fara regrete pentru ce lasa in urma, fara nici o remuscare..
Cum ramane cu Alexandru si Alina… au fost pur si simplu mintiti in fata atata timp? Nu putem judeca pe nimeni pentru deciziile pe care le ia, dar s-au destramat 2 cupluri pentru a se forma unul.

Ne punem intrebarea: Nu cumva Marian si Violeta se cunosteau din afara concursului?

Ce credeti ca se va intampla cu cei 4 pe parcursul emisiunii?
Va las pe voi sa comentati aceste lucruri.

47 comentarii la “Marian-Violeta, relatie fulger – oare de ce?”

  1. 1
    nicoleta Says:

    nu din dragoste pt Marius,pt ca d-na Ioana iese mereu mama saptamanii

  2. 2
    alexia Says:

    marian a facut asta ca sa o faca geloasa pe alina……ca violeta aia e pocita rau :) )))) iar violeta ca e in limba dupa el….afara nu ar fi reusit sa aibe un prieten dragut ca el….
    violeta e constienta acum ca nu va iesi din concurs pt ca asa cum s a intamplat si la alte editii ….cei care au facut scandal si au facut ceva iesit din comun au de castigat…
    iar la faza cu 82 % voturi pt dna ioana……..deja exagerati prea mult…..prea multa regie

  3. 3
    tanya Says:

    imi place la nebunie cuplul MARIAN si VIOLETA…SUNT SUPERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII……BRAVOOOOOOOOOOOO BRAVOOOOOOOOOOOOO…SA CASTIGE CONCURSUL……AM SA VA VOTEZZZZ.VA PUP//IUBITI-VA K SA MOARA LUMEA DE CIUDA….

  4. 4
    tanya Says:

    PT K SE IUBESK,NU E CLAR???mie mi se pare fff clar…iar de ALINA mi-am fakut o parere fffffffff proasta despre ea dupa kte i-a fakut lui MARIUS….si tin sa cred k in aceea scrisoare este vb despre EA.,K S-A VANDUT PT BANII..

  5. 5
    alina Says:

    Nu-mi place deloc de violeta, e urata raaaaaau, e o mare prefacuta si face numai glume proaste mereu. Imi pare rau de Alex, cat despre Alina (e preferata mea) si Marian…mie mi se pare ca se potriveau. Marian m-a dezamagit rau de tot, iar violeta nu are fata de el. E un mare fraier.

  6. 6
    duti Says:

    stiti vorba “interesul poarta fesul” asa e si la violeta,e in concurs si isi urmareste scopul,cum dna ioana e mama saptamanii ce ii trebuia mai mult decat sa se cupleze cu fisu

  7. 7
    myhaela Says:

    Cei din ksa ar trebui sa se mai abtina la comentarii si sa-i lase in pace!sunt de acord k s-au grabit si nu s-au gandit la consecinte,dar lucrurile sunt consumate…au fost judekti suficient,gata

  8. 8
    myhaela Says:

    Oricum Alina nu-l vroia…nu?atunci,ce se face atata kz?imi pare rau de Alex..dar asta e!Roata se intoarce…pt k din kte am auzit si el a lasat p cineva afara.O sa trek peste asta!Kt despre Violeta,se vede clar k e topita dupa Marian,dar nu pot spune acelasi lucru si despre el!sunt convinsa k ink nu auitat-o p Alina.Cel mai probabil a faqt asta doar k sa o fak geloasa si dak e asa,atunci a faqt o mare greseala,fiindk aqm chiar n-o sa mai aiba nicio sansa q Alina!

  9. 9
    iulia Says:

    eu cred ca trebuie sa fie lasati in pace sa-si traiasca iubirea..asa cum sunt ei urati sau mai putin destepti au dreptul sa iubeasca si sa fie iubiti.cei care comenteaza au alte interese.ei se potrivesc si eu o sa-i sustin in continuare…bravo

  10. 10
    rodykutza Says:

    nu pt k il iubeste pe marius….doar pt k d-na ioana iese mereu masma sapt si se salveaza d la eliminare…violeta e urata rau d tot…imi pare rau pt alina(e preferata mea)si marian ..dar m-a dejamagit total…pakt…o s vada pe parcursul relatiei k violeta a stat cu el din interes….

  11. 11
    pissy Says:

    EU CRED K NU TREBUIE SA I CONDAMNAM K SE PLAC SI K FORM UN CUPLU…DOAR MARIUS ESTE UN DRAGUT SI CN NU AR STA CU EL…..I MI PLACE D EI

  12. 12
    myhaela Says:

    Ar trebui sa fie lasati i pace!Se pare k se plac,se inteleg bn..asa urati qm spun unii k sunt,ceea c nu e adv!(voi cei kre spuneti asta,va credeti prea inzestrati?).iar reactiile Alinei sunt de oftik!probabil nu se astepta k Marian sa renunte asa usor si fb i-a faqt!sa-i mai iasa figurile din kp si sa nu se mai creada atat de superioara fatza de Marian!!!putina modestie i-ar prinde bine.

  13. 13
    aura_a Says:

    In legatura de cuplul Violeta-Marian e clar ca-i un joc din partea amandurora…mai ales ce-a declarat sambata seara… ca Marian si Violeta …o sa ramana pana la final….Eu nu stiu ce cauta Marian cu mama lui (care e plina de razbunare si ura…se vede in privirea ei) …ca mint intruna…au venit pt bani…si mai ales ca sunt foarte inculti…nu stiu sa lege doua vorbe.

  14. 14
    aura_a Says:

    Mi-as dori ca sa intre in casa cel care o simpatizeaza pe Alina…Marius parca il cheama ….tipul cu scrisoarea romantica…..cred ca o sa se vada atunci gelozia lui Marian.
    Ce show va iesi ….

  15. 15
    mara Says:

    Sincer ma bucur pt ei mie mi se pare k se potrivesc imi pare rau pt Alex dar asta e daca nu a stiut sa tina o fata langa el….despre Alina nu am cuvinte m’a dezamagit intr’un fel sau altu…cred k nu prea ii convine k Marius e cu Violeta si la tv pare k e un pic geloasa se tot consuma se cearta de cate ori are ocazaia cu el il face mincinos…daca nu ii pasa deloc de el pur si simplu il ignora…poate ma insel dar asta reiese din comportamentul ei….pt marius si violeta sa o tina tot asa k sa moara toti din casa …..

  16. 16
    sonia Says:

    sunt frumosi amandoi si le sta bine impreuna.Ar trebui lasati in pace

  17. 17
    lili Says:

    Daca era Carmen in casa ce s-ar fi intamplat daca se cupla cu alt baiat?

  18. 18
    andreiutza Says:

    eu zic asa…alina a fost o mare fraiera..pentru ca trebuia sa stie cum sa tina un baiat langa ea,nu acum sa se chinuie sa dem ca nu ii e ciuda,pt k se vede k nu e asa..

  19. 19
    andreiutza Says:

    mie mi se pare ca k marius isi cam bate joc de fete……pana acum o avut 2 din casa..oare cine mai urmeaza?:))) vorba lui bogdan”sa le ferin pe prietenele noastre ca nu se stie”:))))

  20. 20
    emy. Says:

    NU SE CUNOSC DIN AFARA, SI S-AU CUPLAT DIN PROSTIE NI-DE CUM CA AR FI DRAGOSTE!
    DOI COPII PROSTI, SE CUNOSC CA N-AU PIC DE CARTE NICI UNU NICI CELALALT…
    DAR NICI CU ALINA NU MI-E FRICA ,NU ESTE DEPARTE DE CEI DOI, ACUM SE VEDE CLAR CA-I PARE RAU CA L-A PIERDUT!

  21. 21
    emy. Says:

    O FATA DEOSEBITA ESTE ROXANA ,EA A VENIT IN CONCURS SA SE AFIRME ,NICI DE CUM SA-SI GASEASCA BAIAT IN CASA .
    PENTRU CA IN CASA NU VIN BAIETII CU CAPU PE UMERI CI NUMAI CEI PUTUROSI SI PROSTI, ASA CA PT. ROXANA N-AS VEDE UNU SA -I FIE PE MASURA!
    IMI PLACE PUTIN SI DE GIORGIANA, DAR TOT LA FEL NU CRED CA MIHAI SE POTRIVESTE CU EA.
    IN PRIMU RAND ARE O VARSTA F. FRAGEDA ;MA REFER LA MIHAI;

  22. 22
    Lavynya Says:

    Nu o mai condamnati atat pe Alina! Nu este vina ei k nu l-a placut pe Marius sau Marian (cum l-o chema). Intr-adevar,intre ea si Violeta nu exista termen de comparatie. Alina este mult superioara. Eu cred ca relatia Violeta-Marian este o strategie si nu m-ar mira k cei doi sa se cunoasca din afara concursului. Cat despre doamna Ioana,mama saptamanii,nu am cuvinte. Ganditi-va un pic cum era doamna Mihaela sau matusa lui Dragos. Acestea meritau cu adevarat,dar dansa…Pt mine nu reprezinta un model si nici Marian nu mi se pare atat de dragut inkt sa merite k mama lui sa fie votata. Bravo Alina!!! esti cea mai tare! Nu credeam k o fata de varsta ta poate fi asa de matura.

  23. 23
    elekes danusia Says:

    MA BUCUR CA AU FORMAT UN CUPLU SUNT IDEALI, BESTIALI
    MOARE LUMEA DE CIUDA!!!!!!!!!

  24. 24
    maria Says:

    nu cumva se cunosc din afara Marian si VIOLETA nu am inteles vorbelelui Marian cum ca [acum nu o sa mai iesim niciodata din casa ]ce avrut sa spuna?nu imi place de ei si-au cladit o relatie pe suflete ranite si asta nu se face in viata .Trebuie sa te gandesti si la cei de langa tine.Marian crede ca in viata e suficient sa fii frumos dar nu-i adevarat trebuie sa ai si ceva in cap .parerea mea nu credeti?

  25. 25
    dory Says:

    parerea mea..se cunosteau dinainte si au intrat pt marele premiu..e evident..de unde atata siguranta pe violeta? de unde atata iubire pe kpul lor dupa 2 zile? 2 mincinosi..falsitate..

  26. 26
    irenne Says:

    De Violeta chiar mi se face scarba! Se vede clar ca el n-o place pe ea, nici nu prea are ce! Iar Marian asta e vai de capul lui, chiar nu stie ce vrea, dar clar o place pe Alina. Insa n-are taroe de caracter, de personalitate nu mai vorbim!

  27. 27
    maryposa Says:

    buna seara.nu stiu de ce dar mie imi da impresia ca Gabriela are ceva cu Alina.pt ca orice ar zice Alina are ceva de comentat,dar cand comenteaza Andreea nu zice nimik.iar despre Marian si Violeta?nu va tine mult timp …

  28. 28
    anka Says:

    marius e intradevar dragut dar e incult…se vede ca nu a terminat nici macar liceul pt ca habar nu are sa se exprime…probabil ca el stie ce vrea sa zica dar vocabularul extrem de limitat nu ii permite sa se faca inteles…cat despre violeta e exact opusul, adik nu e frumoasa(daca mi se permite as putea spune ca e chiar urata :) ) dar e o persoana care cel putin stie sa vorbeasca…cat despre iubire nu cred ca poate fi vorba intre ei.interesul e mare iar premiul de la finalul concursului ii determina pe multi sa “calce pe cadavre”

  29. 29
    anka Says:

    marius e intradevar dragut dar e incult…se vede ca nu a terminat nici macar liceul pt ca habar nu are sa se exprime…probabil ca el stie ce vrea sa zica dar vocabularul extrem de limitat nu ii permite sa se faca inteles…cat despre violeta e exact opusul, adik nu e frumoasa(daca mi se permite as putea spune ca e chiar urata :) ) dar e o persoana care cel putin stie sa vorbeasca…cat despre iubire nu cred ca poate fi vorba intre ei.interesul e mare iar premiul de la finalul concursului ii determina pe multi sa “calce pe cadavre” asa ca e posibil ca cei 2 sa se fi cunoscut in afara casei si totul sa si fost o strategie

  30. 30
    radu viorica Says:

    Imi pare rau de Alex si de d-na Ildiko ei sufera cel mai mult.Violeta este o scorpie care nu vrea decat sa isi bata joc si este pe interes.Alina nu stie ce vrea,iar Marian a format un cuplu cu Violeta doar sa nu ramana singur nu ca ar avea sentimente fata de Violeta.Vreau sa le spun la toti sa nu o mai voteze pe d-na Ioana sa iasa pe primul loc ca habar are sa lege doua cuvinte cand ii pune gabi cate o intrebare incepe si rade astai femeie.

  31. 31
    anka Says:

    am urmarit emisiunea in acesta dimineata si materialul cu violeta si marian efectiv m-a scarbit…’domnisoara’ e o c…a si jumatate..eu ma intreb ce parere au parintii ei despre discutia cu privire la marimea ……..’feliei de pizza’ si la faptul ca ea era transpurata rau…discutia asta de cel mai prost gust ma determina sa cred ca desprea ea era vorba in scrisoarea aceea despre femeia care se vinde pe bani

  32. 32
    mimi Says:

    violeta vrea bani atat

  33. 33
    maria Says:

    AI DREPTATE CE FEL DE FATA SI VIOLETA SA VB. IN HALUL ASTA !NU MI-A PLACUT NICIODATA DE EA DAR ACUM NICI ATAT.A FOST DE PROST GUST EU ASA CRED .PROBABIL SE CREDE FOARTE SIGURA PE EA SI NOI NU NE DAM SEAMA CE A VRUT SA SPUNA CU……;MARIMEA FELIEI DE PIZZA; URAT DIN PARTEA EI !!!

  34. 34
    Alexandra Says:

    Violeta isi cam bate joc de toti

  35. 35
    luminita Says:

    violeta este o falsa e ca o purcea in calduri,

  36. 36
    luminita Says:

    ioana , mama lui marian nu stie sa se poarte cu cei din casa , sa i fie rusine de cuvintele adresate alinei.

  37. 37
    ely Says:

    nu cred k marius simte ceva pt violeta si nici invers………

  38. 38
    irenne Says:

    Chiar asa Violeta s-o fi gandind si la parintii ei? Nu s-ar zice! Mai are putin si se culca cu el in fata camerelor, serios ti se face greata!
    ioana, mama lui Marian e de o prostie rara, plangea aiurea de oftica nu de altceva!

  39. 39
    marya Says:

    Nu imi place cuplul MARIAN-VIOLETA!!!de ce il vede toata lumea pe Marian asa frumos???mie mi se pare chiar urat……dupa comportamentul Violetei cred ca despre ea este vorba in scrisoare;cred ca se vinde pe bani!

  40. 40
    marya Says:

    doamna IOANA mi se pare ciudata ,este foarte razbunatoare vrea sa para blanda dar este o vipera !

  41. 41
    dennia40 Says:

    nu mi place marian.. uitati va la mimica fetei cind vorbeste.. nu priveste in ochi e cu capul in pamint tot timpul, schiteaza gesturi de desgust sau plictiseala , urmariti gura lui si o sa vedeti despre ce e vorba..
    un om ascuns mincinos…

  42. 42
    elekes danusia Says:

    sunt cei mai cei ei sparg gheata dar alina oare de ce sta la locul ei oare se teme sa nu fie descoperita ca el e in scrisoare

  43. 43
    CERASELA Says:

    FFF MULT IMI DORESC SA CISTIGE PREMIU.MARIUS VIOLETA

  44. 44
    papusica32 Says:

    MA BUCUR CA AU FORMAT UN CUPLU,SUNT FRUMOSI LE STA BINE ,EU CRED CA VOR RAMANE INPREUNA SI VOR CISTIGA SI CONCURSUL,SPER…VA PUP MULT DRAGII MEII,CHIAR AS VREA SA VA CUNOSC….

  45. 45
    katy Says:

    violeta e o mincinoasa si marian un prost

  46. 46
    katy Says:

    ioana e o muta ascunsa zace multe in ia

  47. 47
    katy Says:

    violeta,marian si ioana sunt varza

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free