Iesirea Laurei din casa NPM3


La finalul acestei saptamani, surprinzator sau nu, Laura a fost cea care a parasit Aleea Dragostei. Desi a avut doar o singura nominalizare, din partea doamnei Ildiko (care a iesit Mama Saptamanii), aceasta a fost deajuns ca Laura sa parasesca aceasta competitie.

Inainte de iesirea din casa, aceasta a declarat ca doamna Stela este si va ramane pentru ea ca o a 2-a mama..reusind astfel sa o sensibilizeze pe doamna Stela..

Ce parere aveti despre iesirea Laurei? Credeti ca doamna Ildiko a nominalizat corect?

15 comentarii la “Iesirea Laurei din casa NPM3”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    niko Says:

    bine ca a iesit,oricum statea toata ziua in camera ,nu voia sa vorbeasca cu nimeni,dupa cate am inteles este cu gabriel,cred ca se merita unul pe altul

  2. 9
    gabitza Says:

    Am asteptat cu sufletul la gura deznodamantul eliminarilor si m-am bucurat enorm ca a iesit Laura.Cred ca in sfarsit s-a facut dreptate .

  3. 8
    mira22 Says:

    MA BUCUR FOARTE MULT CA A IESIT LAURA AFARA DIN CASA :) )

  4. 7
    CoryGeo Says:

    Bine ca a iesit Laura …

  5. 6
    nikoleta Says:

    nu merita sa iasa laura…scorpia acolo e andreea si mironosita de mihaela…niste scorpii..d-na ildiko e o unguroiaca proasta

  6. 5
    RALUCA Says:

    FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,TREBUIA DATA DE MULT AFARA .EA TREBUIA SA IASA IN LOCUL VALENTINEI…

  7. 4
    mara Says:

    Ma bucur f mult k a iesit Laura din casa pana si fetele din casa s*au bucurat mai mult sau mai putin…pot spune k in sfarsit s*a facut dreptate…In sfarsit a facut ceva bun si Dna Ildiko…..

  8. 3
    terry Says:

    Buna ziua sunt Terry din VULCAN. Imi pare bine ca a iesit Laura din casa deoarece nu facea altceva decatsa barfeasca cu d-na Stela care m-as bucura foarte mult sa iasa si ea din casa. Barfeau si in emisiunile difuzate in direct nu recunosteau sau ziceau ca a fost o gluma. Mie una nu mi se pare a fi o gluma mai ales sa barfesti persoanele care nu se afla langa tine dar se pare ca in lipsa de ocupatie Laura, caci nu facea nimic in casa, ii placea sa vorbeasca pe la spate alte persoane din casa nora pentru mama.

  9. 2
    tonya Says:

    Nu stiu unde e frumusetea la Laura,eu nu o gasesc nici la fizic,nici la caracter,arata ca o penala,iar comportamentul ei e infect,a stiut doar sa barfeasca cu d-na Stela(doua tate, in adevaratul sens al cuvantului), dar gusturile nu se discuta.Ma bucur ca a iesit.Zic si eu la fel:BRVO D-NA ILDIK!!!

  10. 1
    iully Says:

    Ma bucur foarte mult k Laura a iesit din casa……Nu era alceva decat “fandosita’ casei…..nici o fata nu s-a intristat de plecarea ei….S-a facut in sfarsit dreptate!!!Laura statea de ornament in casa./…..k la cat de frumoasa e…Nu avea ce cauta in casa……Bv;o DOAMNA ILDIKO!!!!!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free