Mireasa Saptamanii vs. Mama Saptamanii


Asa cum am fost deja obisnuiti Mireasa si Mama Sapatamanii au iesit aceleasi: Roxana si doamna Ildiko.

De ce credeti ca cele 2 sunt preferate de public asa mult? Care fata si care mama in locul lor credeti ca ar fi meritat aceste titluri?

10 comentarii la “Mireasa Saptamanii vs. Mama Saptamanii”

  1. 10
    any Says:

    ESTI DE GROAZA. TI-AR PLACEA DE ANDREEA CA SI NORA. ADEVARUL CA NU SE POTRIVESTE CU STEFAN.CU CATALIN MAI MERGE.SPER SA SE FACA O INTORSATURA DE 360DE GRADE.IMI PLACE FOARTE MULT DE ANDREEA. MAI LASA BARFA DE OPARTE.BARFESTI PREA MULT.

  2. 9
    Adina Says:

    nu pot s inteleg cine o voteaza pe mihaela de iese mai mereu p primele locuri…nu are cuplu..nu iese cu nimic in evidenta..mi se pare ciudat

  3. 8
    andreea arsene Says:

    merita VIOLETA e cu bun simnt si e ffffffffffffffffffffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaa

  4. 7
    dana Says:

    merita Roxana sa fie aleasa,e foarte finuta

  5. 6
    alisss Says:

    D-na Ildiko este cea mai tare mama din casa ……..tinetio tot asa !!!!!!!!!!!!

  6. 5
    calimero Says:

    esti super tare,tineo tot asa

  7. 4
    CoryGeo Says:

    Merita Roxana sa iasa mireasa saptamanii … Iar ca mama saptamanii nu cred ca D-na Ildiko e cea mai potrivita … Sa vedem pe parcurs ….

  8. 3
    loricik Says:

    bai io zic k ioana e cea mai buna pt mireasa dar nu numai a saptamanii ci si a intregului concurs as vrea sa o cunosc si eu o vreau si ca sora……..

  9. 2
    giulibia Says:

    Mie imi place enorm de mult Ioana.Este o fata deosebita si mi-a placut f mult din momentul in care a intrat in casa.Mi-as dori f mult sa reusesc sa vb cu ea dupa ce o a sa iasa din casa.De asemeni imi plac f mult Andreea si Mihaela.Sper din tot sufletul sa intre in casa un baiat care sa o placa pe Ioana si ei sa castige concursul.

  10. 1
    tonya Says:

    Da,merita cu prisosinta Roxana sa fie nora saptamanii,are cel mai frumos caracter din casa.Stie sa se comporte in orce situatie.Si chiar dk spun unii ca e falsa,bravo ei,inseamna ca stie foarte bine sa se prefaca.Oricum, ramane preferata mea.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free