Iesirea Laurei din casa NPM3


La finalul acestei saptamani, surprinzator sau nu, Laura a fost cea care a parasit Aleea Dragostei. Desi a avut doar o singura nominalizare, din partea doamnei Ildiko (care a iesit Mama Saptamanii), aceasta a fost deajuns ca Laura sa parasesca aceasta competitie.

Inainte de iesirea din casa, aceasta a declarat ca doamna Stela este si va ramane pentru ea ca o a 2-a mama..reusind astfel sa o sensibilizeze pe doamna Stela..

Ce parere aveti despre iesirea Laurei? Credeti ca doamna Ildiko a nominalizat corect?

15 comentarii la “Iesirea Laurei din casa NPM3”

 1. 1
  iully Says:

  Ma bucur foarte mult k Laura a iesit din casa……Nu era alceva decat “fandosita’ casei…..nici o fata nu s-a intristat de plecarea ei….S-a facut in sfarsit dreptate!!!Laura statea de ornament in casa./…..k la cat de frumoasa e…Nu avea ce cauta in casa……Bv;o DOAMNA ILDIKO!!!!!

 2. 2
  tonya Says:

  Nu stiu unde e frumusetea la Laura,eu nu o gasesc nici la fizic,nici la caracter,arata ca o penala,iar comportamentul ei e infect,a stiut doar sa barfeasca cu d-na Stela(doua tate, in adevaratul sens al cuvantului), dar gusturile nu se discuta.Ma bucur ca a iesit.Zic si eu la fel:BRVO D-NA ILDIK!!!

 3. 3
  terry Says:

  Buna ziua sunt Terry din VULCAN. Imi pare bine ca a iesit Laura din casa deoarece nu facea altceva decatsa barfeasca cu d-na Stela care m-as bucura foarte mult sa iasa si ea din casa. Barfeau si in emisiunile difuzate in direct nu recunosteau sau ziceau ca a fost o gluma. Mie una nu mi se pare a fi o gluma mai ales sa barfesti persoanele care nu se afla langa tine dar se pare ca in lipsa de ocupatie Laura, caci nu facea nimic in casa, ii placea sa vorbeasca pe la spate alte persoane din casa nora pentru mama.

 4. 4
  mara Says:

  Ma bucur f mult k a iesit Laura din casa pana si fetele din casa s*au bucurat mai mult sau mai putin…pot spune k in sfarsit s*a facut dreptate…In sfarsit a facut ceva bun si Dna Ildiko…..

 5. 5
  RALUCA Says:

  FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,TREBUIA DATA DE MULT AFARA .EA TREBUIA SA IASA IN LOCUL VALENTINEI…

 6. 6
  nikoleta Says:

  nu merita sa iasa laura…scorpia acolo e andreea si mironosita de mihaela…niste scorpii..d-na ildiko e o unguroiaca proasta

 7. 7
  CoryGeo Says:

  Bine ca a iesit Laura …

 8. 8
  mira22 Says:

  MA BUCUR FOARTE MULT CA A IESIT LAURA AFARA DIN CASA :) )

 9. 9
  gabitza Says:

  Am asteptat cu sufletul la gura deznodamantul eliminarilor si m-am bucurat enorm ca a iesit Laura.Cred ca in sfarsit s-a facut dreptate .

 10. 10
  niko Says:

  bine ca a iesit,oricum statea toata ziua in camera ,nu voia sa vorbeasca cu nimeni,dupa cate am inteles este cu gabriel,cred ca se merita unul pe altul

 11. 11
  alisss Says:

  nu valentina trebuia sa iasa , dar ma bucur ca a iesit laura…

 12. 12
  ElyD Says:

  ma bucur ca a iesit LAURA nu stia alceva decat sa barfeasca cu dna STELA BRAVO dna ILDIKO

 13. 13
  diana blondutza Says:

  ma bucur ca a iesit laura dar o spun cu o durere in suflet pentru ca in ultimele 2 saptamani dinaintea iesirii ei chiar mi sa parut simpatica……..mie una imi place de andreea cel mai mult…este cea mai tare fata…foarte frumoasa si desteapta….:X:X:Xte iubesc andree`ooo!!!

 14. 14
  andreea arsene Says:

  ma bucur ca a iiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeesssssssssssitttttttttt e ok ca a iesit

 15. 15
  luminita Says:

  laura este o naspa in casa nu isi avea locul se crede prea frumoasa dar cred ca niciodata nu sa analizat sa se vada ca pe linga faptul ca este urita mai este si cocosata

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free