Intrarea in casa a noi concurenti: Marian impreuna cu mama sa Ioana


Noi concurenti au pasit in casa Nora pentru mama: Marian si mama sa doamna Ioana. Acestia au intrat inca de la inceput cu drepturi depline.

Marian, in varsta de doar 19 ani a declarat ca intra in casa Nora pentru mama pentru Alina, aceasta fiind preferata lui.

Doamna Ioana, desi deabia intrata in casa a fost nevoita sa faca o nominalizare: Mihaela.

Cum credeti ca se vor integra cei 2 in casa Nora pentru mama?

8 comentarii la “Intrarea in casa a noi concurenti: Marian impreuna cu mama sa Ioana”

  1. 8
    miedzul Says:

    Doamna Ioana cate clase ai? Doua ca trenul? Cred ca de aia nu deschizi gura si cand o deschizi spui numai prostii. Sau nu deschizi gura sa nu ti se vada dintii pusi cu stropitoarea: dinte, pauza, gaura, carie, lipsa. Cand deschizi gura si vorbesti umplii casa de porumbei. Se vede lipsa de cultura… Mdeh… femeie de la TZARA dar RAU DE LA TZARA. N-ai invatat nimic bun in casa aia. AAAA Ba da ai luat in greutate si te imbraci cum nici in cele mai frumoase visuri n-ai visat. Apropo nu cumva esti cam prietena cu Bachus? De Marian ce sa zic… lipsa de cultura. Nu se compara concurentii de la NPM 1 cu cei de la NPM 3. Ma intreb… La NPM 4 (daca va mai fi, ca vad ca doamna Gabriela abia-abia mai incape pe ecran – cred ca a luat cam 10 Kilograme pe luna de cand e la NPM) ce concurenti vor mai intra in casa. HOOAH nici nu vreau sa ma gandesc

  2. 7
    ionela Says:

    pe marian il ador:X:X:X:X genul meu de baiat care imi place…… ma indragostesc de el la fiecare emisiune in care il vad….. dar stiu ca nu pot face nimik..ptr ca iubirea dintre el si violeta este ff puternica si asta s-a vazut….. va ramane doar un vis lasat undeva in urma…probabil si in sufletul meu…. multa bafta si capul sus marian ca poti…te ador…..:*:*****:*:*:*:*:*:*:*:*:*X:X:XX:XX:X::*:*:*:

  3. 6
    calin Says:

    au intrat moimele i casa

  4. 5
    ane Says:

    marian e cel mai frm din casa…mie asa mi s pare:X:X:X…

  5. 4
    cristina Says:

    eu nu i suport pe acesti doi oameni.de cand tot iasa mama sapt ioana se crede miezu.daca mai iese si sapt asta jur ca nu ma mai uit la emisiune

  6. 3
    andreea arsene Says:

    imi place marian chiar si dna ioana

  7. 2
    ElyD Says:

    imi place MARIAN si dna IOANA sper sa se inteleaga bine in casa .Sa formeze un cuplu in casa cu ALINA miar placea foarte mult!!!

  8. 1
    CoryGeo Says:

    Sincer ma bucur ca a mai intrat un baiat cu o mama in casa … Imi place de MArian si de D-na Ioana ….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free