Bogdan Zaiet, 24 ani Campulung-Muscel – descalificat


Ultima formă de învăţământ absolvită: facultatea
Ocupaţia: asistent manager

Este o fire dinamică şi detestă să stea degeaba. Are grijă de aspectul lui fizic. Merge la o sală de forţă. Adoră călătoriile, fotbalul şi pescuitul. Pentru a câştiga inima alesei sale, ne-a declarat că ar face tot ce i-ar sta în putinţă din punct de vedere material, spiritual şi moral.

Deşi nu recunoaşte în mod deschis, Bogdan e un tip destul de romantic. Ne-a povestit că în trecut, de 1 martie, a plecat împreună cu fosta iubită la mare, că să admire răsăritul soarelui. Îşi doreşte o parteneră înaltă, cu ochii verzi sau albaştri, plină de viaţă şi matură în gândire, alături de care să înceapă o nouă viaţă.

Bogdan a venit neînsoţit de mama lui. El a spus că are o preferată, dar nu vrea să dea nume. A dezvăluit doar că este blondă cu ochi verzi sau albaştri.

84 comentarii la “Bogdan Zaiet, 24 ani Campulung-Muscel – descalificat”

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    SiLvIu Says:

    a fost un mincinos ……nu merita pe valentina

  2. 69
    LAvinia Says:

    pakat k a fugit din casa…acu tre sa mai plateasca si 35000 de euro:|…si`o facut`o cu mana lui si imi pare rau… si eu cred k o iiubea pe Valentina pt k facea crize de gelozie:)) ,,,era prea gelos:|

  3. 68
    dinca niculina Says:

    Bogdan sincer imi pare rau de ce ai facut…….nu trebuia.Acum cred ca si tie iti pare rau si regreti ce ai facut dar nu mai ai ce face.Sa stii ca tu erai cel mai prezentabil baiat din casa.Acum ce face mama ta Bogdan,daca tu ai plecat in anglia?Sincer…….nu pot sa stiu ce-a fost in capul tau.Uitate la Andreea o fata nu barbat,si se lupta ca morile de vant,nu da inapoi deloc.Acrescut in ochi telespectatorilor.Asa trebuia sa faci si tu,dar nu ai avut ambitie.Eu nu te judec ca nu-mi sta in fire pt ca si eu am sase baieti si o fata de 22 de ani care casunasem pe ea sa intre in casa npm si ea nu a vrut.Acum cand vad ce este acol zic ms ca nu a acceptat .Nu te condamn dar trebuia sa stai sa te fi nominalizat fetele si iesai cu capu sus.Dar acum faptul este consumat.

  4. 67
    crystyna Says:

    esti prea varza pt secolu asta…bosorogule

  5. 66
    crystyna Says:

    sper k valentina sa te uite cat mai repede …….esti prea fraier……nu aveai u fata de ea………………………u o sa ramai cu mama ta………..k e greu saii gasesti o nora pe placul ei…………..esti un mincinos

  6. 65
    anika Says:

    andreea afara nu erai asa,cei cu tine in casa????????????????//////////?????????????????? cred ca nu ai vazut ce trebuia sa vezi acolo (casatoria —– PREMIUL )

  7. 64
    anika Says:

    Bogdan,un infumurat un mos in corp tinar,neintarcat inca,teleghidat de la pupitrul ;MAMA” Valentina ai acceptat prietenia lui mult prea repede,si te-ai lasat amagita de aspectul lui fizic dar numai atit avea.

  8. 63
    lory Says:

    bai ,eu nu inteleg cum a putut valentina care e o scumpa si o draguta sa se uite la tine!si mama ta cum a indraznit sa o faca i toate felurile.nu iti e rusine??????

  9. 62
    Lucica Says:

    Bäiatule eu cred cä tu esti bolnav mintal si sfatul meu e sä mergi sä-ti faci un control si ai scäpa mai bine de toate necazurile ce le ai cu kanal d,cind se va dovedi cä ai probleme cu capul.

  10. 61
    ema Says:

    a fost preferatul meu si se potrivea cu roxana dar ca a sarit gardul ma dezamagit.Si tatal meu e bolnav de inima .dar i-am pus stenturi si e ok adica nu e grav alearga dici si mama ta cred ca e in starea tatalui tau.Imi pare rau ca ai mintit .Chiar am vrut sa ne intralnim afara.am vrut sa intru in direct la nora pentru mama.am 19 de ani.iti las o poza cu mine daca vrei sa ne intalnim lasa pe forum un mesaj catre mine.
    http://farm3.static.flickr.com/2266/2105780311_29cfc2a11a.jpg

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free