Bogdan Zaiet, 24 ani Campulung-Muscel – descalificat


Ultima formă de învăţământ absolvită: facultatea
Ocupaţia: asistent manager

Este o fire dinamică şi detestă să stea degeaba. Are grijă de aspectul lui fizic. Merge la o sală de forţă. Adoră călătoriile, fotbalul şi pescuitul. Pentru a câştiga inima alesei sale, ne-a declarat că ar face tot ce i-ar sta în putinţă din punct de vedere material, spiritual şi moral.

Deşi nu recunoaşte în mod deschis, Bogdan e un tip destul de romantic. Ne-a povestit că în trecut, de 1 martie, a plecat împreună cu fosta iubită la mare, că să admire răsăritul soarelui. Îşi doreşte o parteneră înaltă, cu ochii verzi sau albaştri, plină de viaţă şi matură în gândire, alături de care să înceapă o nouă viaţă.

Bogdan a venit neînsoţit de mama lui. El a spus că are o preferată, dar nu vrea să dea nume. A dezvăluit doar că este blondă cu ochi verzi sau albaştri.

84 comentarii la “Bogdan Zaiet, 24 ani Campulung-Muscel – descalificat”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Ciprian Says:

    Totusi cati ani ai 25 sau 31?Fama sa inteleg

  2. 29
    claudia Says:

    Bogdan si Valentina sunt facuti unul pt altul eu vreau k ei sa castige concursul pt k sunt o pereche de nota 10

  3. 28
    LOREDANA Says:

    se potriveste q valentina.are kalitatile unut baiat de insurat

  4. 27
    myhaela Says:

    Imi place fff mult Bogdan!mu bucur k formeaz un cuplu q Valentina,pt k si ea e favorita mea(e o sqmpik).sper k relatia lor sa se consolideze….fiindk Valentina nu-mi pare prea atasata de el…si n-o inteleg..e un bombonel de baiat!nu-l lasa sa-ti skpe!le urez mult succes!

  5. 26
    lavinia Says:

    mie sincer nu-mi place deloc d valentina.de la inceput a venit cu figuri si cand bogdan a spus ca are o preferata si ca e blonda imediat s-a gandit la ea. putea fi oricare fata din casa. si nu-mi place ca il considera o proprietate. nu mi-a placut afirmatia” bogdan e al meu, e proprietatea mea”, se putea exprima altfel. in rest el e destul d dragut si de matur si d aceea cred ca ea nu face de el.

  6. 25
    maria Says:

    cred ca sunt facuti unul pt. altul;amandoi cu gura mare .si obraznici!!

  7. 24
    andreea arsene Says:

    NU

  8. 23
    adinacluj Says:

    cel mai stilat si frumos baiat din casa…valentinei ii sta mult mai bine cu noua culoare la par….se potrivesc dar parca totusi el e peste oricare fata din casa. Bafta!!!

  9. 22
    viorica Says:

    cred ca sant facuti unul pt altul

  10. 21
    cata Says:

    ii sta bine cu valentina sunt frumosii amandoiii

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free