Bogdan Zaiet, 24 ani Campulung-Muscel – descalificat


Ultima formă de învăţământ absolvită: facultatea
Ocupaţia: asistent manager

Este o fire dinamică şi detestă să stea degeaba. Are grijă de aspectul lui fizic. Merge la o sală de forţă. Adoră călătoriile, fotbalul şi pescuitul. Pentru a câştiga inima alesei sale, ne-a declarat că ar face tot ce i-ar sta în putinţă din punct de vedere material, spiritual şi moral.

Deşi nu recunoaşte în mod deschis, Bogdan e un tip destul de romantic. Ne-a povestit că în trecut, de 1 martie, a plecat împreună cu fosta iubită la mare, că să admire răsăritul soarelui. Îşi doreşte o parteneră înaltă, cu ochii verzi sau albaştri, plină de viaţă şi matură în gândire, alături de care să înceapă o nouă viaţă.

Bogdan a venit neînsoţit de mama lui. El a spus că are o preferată, dar nu vrea să dea nume. A dezvăluit doar că este blondă cu ochi verzi sau albaştri.

84 comentarii la “Bogdan Zaiet, 24 ani Campulung-Muscel – descalificat”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    ale_ale Says:

    mi ai parut ok dar esti un mamoooooooooos asculti numa de maicata

  2. 59
    raluca Says:

    Erau un cuplu prumos dar nu a fost deloc frumos din partea lui cum a facut cu valentina.Nu se pune asa punct unei relatii.Urat!!!!

  3. 58
    raluca Says:

    imi place

  4. 57
    Ana-Maria Says:

    Am o parere buna despre el,pare cel mai dragut baiat din casa!

  5. 56
    ana-maria Says:

    bai fratilor dak nik akm n are voie l disco atunci knd….knd o s fie batrana,hai fiti sreiosi k doar n l-a inselat ,d c tot o condamnati p valentina,da p bogdan nu,sau p parinti lui,mai laes maicasa kre spune pe post k c s tot mozoleste c ea,astea-s vorbe d mama,hai s fim seriosi,valentina merita un baiat mai bun,c tte k tine l el o s treaca s peste asta.

  6. 55
    SILVIA VASILOANCA Says:

    Bogdan,
    Hotararea ta in legatura cu Valentina mi se pare corecta, deoarece ea nu trebuia, o data iesita din casa sa trimita fotografii in costum de baie prietenului tau.Nici nu trebuia sa aiba tupeul de a-i spune tatalui tau ca era obosita pentru ca a fost la discoteca.
    Daca intentiile ei erau serioase nu trebuia sa procedeze astfel.Nu inteleg de ce toti te condamna pentru asta;la urma urmei fiecare dispune de el insusi si este liber sa faca ce doreste, atat timp cat isi poate asuma consecintele.
    Eu admir faptul ca esti constant in alegerea ta si iti doresc noroc!

  7. 54
    rebeca Says:

    vreau sa cred k spui adevarul dar nu reusesc…dupa mine erai cel mai ok baiat din casa…si nu inteleg de ce ai ramas asa de fixat pe anumite idei care nu au nici un fondament real..decat filmuletele pe care ti le-ai facut tu in creier….nu trebuia sa te desparti de valentina…nu cere mai mult decat ai putea sa primesti..e doar o fata..nu poate nimeni sa-si analizeze chiar asa fiecare miscare si vorba pe care o spune…toti gresim..la fel si ea..are doar 20 de ani..rabdare!!!!si tu ai gresit…pune in balanta tot si daca chiar o iubesti incearca sa fi cu ea…ce ai de pierdut?esti foarte dificil oricum!!!si greu de multumit!mult noroc sa ai..

  8. 53
    cargab Says:

    imi pare rau ca m-am inselat in privinta ta Bogdan esti penibil
    vorbesti de varsta de parca ai avea cel putin 60 de ani
    mai baiete esti un copil necopt

  9. 52
    dia Says:

    mi-a placut mult d ti dar pacat d ce-ai acuzat-o p Valentina sincer aproape toata lumea are o parere f buna despre ea chiar va statea f fain impreuna amandoi frumusei foc!!!eu sincer zic k ai sa regreti pt k ai lasat-o p Valentina

  10. 51
    catelusa Says:

    andreea asta e o mahalagioaica, taica-sau ala e lautar, pun pariu, si-a uitat acasa acordeonul! ce s amai spun demihaela aia care e f urata, la fekl si ma-sa!

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free