Conflict dur intre Petru si Cosmin


conflict-dur-petru-cosmin-mpfm6

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 10.02.2017, ora 11.15:

Spectrul nominalizarilor i-a facut pe concurenti sa-si calculeze fiecare pas. Madalin a tras un semnal de alarma, iar fetele au cautat decizia perfecta. Edith: ”Haideti sa votam un cuplu, ca sa-si indeplineasca iubirea afara!”

Petru B a dat cartile competitiei pe fata. Adevarurile sale dureroase au rasunat in auzul tuturor. Banuind ca o place, Alina i-a marturisit lui Petru B in direct ca nu il place si nu este genul ei. Petru B a spus ca oricum nu ar fi indraznit sa se apropie de Alina.

Petru B MPFM4 s-a aratat extrem de nemultumit de zgomotul facut de disputele nocturne ale rivalilor. Petru B: “La miezul noptii, Valentin si Petru se certau! Aseara cand am incercat sa arat un exercitiu, Edith a inceput sa rada! Edith are scoala vietii, a inceput deja sa ma atace!”

Petru nu mai are limite. In direct, acesta nu s-a ferit sa-l jigneasca pe Cosmin. Cosmin: ”Petru a venit aici ca sa faca circ. Isi bate joc de noi!”

Petru: “Am vrut sa ii fac o farsa lui Cosmin si cand ma indreptam spre patul lui a intervenit Valentin! De aici a inceput cearta! Nu inteleg de ce Cosmin il „pupa in fund” pe Valentin!”

In prima faza, Cosmin si Madalina au plecat din emisiune, apoi au revenit si au lamurit situatia.

Petru: “Inainte sa intre in competitie, Cosmin a dormit la Valentin!”

Cosmin: “Ma simt in pericol! Petru mi-a bagat mana in gat! Doresc ca familia mea sa contacteze un avocat deoarece consider ca nu este respectat contractul meu!”

Andrada: “Petru va folosi criticile ce ni se aduc afara impotriva noastra!”

Cosmin a lesinat in timp ce se afla întins pe pat! Un echipaj medical a fost chemat de urgenta.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 februarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free