Andrada si Valentin, la un pas de a abandona competitia


andrada-valentin-mpfm6-la-un-pas-de-abandon

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 10.02.2017, ora 14:

In urma altercatiei cu Petru, Cosmin a cerut ajutorul medicilor. Concurentul a ajuns la spital pentru investigatii amanuntite.

Strategiile infloresc pe masura ce nunta surpriza se apropie! Absenta pozitiei de protejat i-a facut pe concurenti sa puna la bataie cele mai dure strategii.

Adriana versus Valentin: Parintii si-au declarat razboi. Schimb de replici acide intre Adriana si Valentin, cei doi concurenti s-au acuzat reciproc ca nu le pasa pe proprii copii.

Petru s-a ceartat acid cu Valentin, rivalul sau din competitie. Concurentul considera ca “dusmanul” sau va pleca curand din concurs. Petru catre Valentin “O sa pleci in curand!”

Petru a atacat-o verbal si pe Andrada: “Cum poti sa stai alaturi de Valentin? Esti o femeie de moravuri atat de usoare incat te-ai uitat la un om ca Valentin pentru a castiga competitia! Nu mi-as lua o nevasta ca tine nici daca m-ar plati!

Andrada a iesit din platou plangand, iar Valentin a urmeazat-o.

Petru B considera ca Petru a depasit masura prin atacurile sale la adresa Andradei si a lui Valentin. Petru catre Petru B: “Tu esti doar tabla de sah!”

Concurentii vechi din casa Mireasa pentru fiul meu nu ii accepta pe exilatii gratiati, drept care vor face orice ca sa-i dea afara.

Andrada si Valentin s-au aflat la un pas de a abandona competitia, nunta si premiul pus in joc.

Atat mama Andradei, cat si mama lui Valentin au intrat in direct pentru a-si sustine copiii sa ramana in competitie.

Mama lui Valentin catre fiul ei si Andrada: “Fiti puternici, nu faceti pe placul nimanui!”

Mama lui Valentin despre Petru: “Nu respecta pe nimeni, nu se respecta nici pe el!” Petru a avut un schimb dur de replici cu mama lui Valentin.

Petru, Madalin si Laurentiu au avut chef de farse, tarziu in noapte. Valentin a intrat in conflict cu ei, din cauza glumelor.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free