Mai multi concurenti isi doresc eliminarea lui Valentin din competitie


strategii-competitionale-eliminare-valentin-mpfm6

Afla ce alte strategii s-au mai pus la cale.

Rezumat MPFM6 din 11.02.2017, ora 14:

Lorena, Ali, Georgiana, Petru, Adriana, Petru B si Vali isi vor afla destinul competitional. Concurentii vechi au votat pentru colegii lor exilati.

Andrada si Valentin sunt rivalii lui Petru si Ali. Replici acide s-au aruncat intre cele doua tabere.

Adriana este suparata pe Andrada si Valentin, din cauza glumelor facute la adresa ei. Concurenta le-a declarat razboi.

Petru B: “Vii in competitie sa te casatoresti, nu sa faci strategii si sa dai in toti! Imi place mult de cuplul Mihai si Mihaela! Am avut o strategie! De Alina mi-a placut cel mai mult! Am vazut ca a fost cu Laurentiu si apoi ca place pe altcineva si am zis ca nu! Am vrut sa ma apropii de Andrada deoarece ea este puternica dar am zis ca nu, sa nu fac asta doar pentru bani! Daca Valentin pleca, Andrada nu ramanea singura aici! Nu ma puteam apropia de ea deoarece este prietena de Ana, fosta mea iubita, dar m-am gandit la acest lucru!”

Pericolul eliminarii face ca strategiile sa infloreasca precum ciupercile dupa ploaie! Adriana: “Il eliminam pe Valentin, iar Petru B are cale libera spre inima Andradei”

Rivalitatea dintre Edith si Petru B s-a intins la cote maxime. Cei doi si-au spus cuvinte dure unul celuilalt. Petru B l-a suspectat pe Madalin ca ar fi obiectul atractiei pentru Edith.

Un concurent a avut parte de o mare surpriza. Mama lui Madalin a revenit in competitie ca sa-l ajute sa castige concursul.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Un comentariu la “Mai multi concurenti isi doresc eliminarea lui Valentin din competitie”

  1. 1
    Adriana Says:

    Poate isi doresc multi concurenti, poate multi telespectatori… dar pentru rating… ei ce ziceti ? Oare cine este primul care vrea circ ?!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free