Razboi intre Valentin-Andrada si exilatii gratiati


petru-l-a-avertizat-pe-valentin

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 09.02.2017, ora 14:

Concurentii din casa Mireasa pentru fiul meu considera ca Adriana si Petru B vor forma un cuplu, chiar daca cei doi nu se cunosc prea bine. In timp ce Adriana a marturisit ca il place pe Petru, acesta a spus ca nu s-ar vedea intr-un cuplu cu concurenta.

Dorinta lui Andrei de a parasi competitia a dat multe strategii peste cap! Cum va arata clasamentul pe patru martie, la nunta surpriza? Concurentii care formeaza un cuplu vor accepta sa se casatoreasca din dragoste sau doar pentru bani?

Tatal lui Edith isi doreste nunta intre fata sa si Geo, pe 4 martie. Edith ezita sa se casatoreasca, de0arece considera ca nu este inca momentul pentru asa ceva.

Petru B considera ca Edith si Geo vor face nunta pe patru martie. Petru B “Edith este foarte fascinata de Geo”

Petru considera ca gala de sambata va fi una definitorie, iar competitia va deveni mult mai intensa. Petru “Dupa gala de sambata competitia va deveni mult mai intensa!”

Razboi intre cuplul Andrada-Valentin si exilatii gratiati! Valentin despre exilatii gratiati: “Sunt niste mascarici!”

Ali considera ca intrarea Andradei in competitie a distrus un sezon si a provocat plecarea a jumatate dintre concurenti.

Petru considera ca Valentin trebuie sa-si ia bodyguarzi cand va iesi din competitie, deoarece nu este simpatizat de public. Petru catre Valentin “Esti indoctrinat de nevasta precum preotul de dascal!”

Laurentiu i-a oferit mamei sale un buchet de flori, semn de iubire si apreciere pentru cea care i-a dat viata.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 9 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free