Madalina: “Imi este rusine de parinti!”


madalina-mpfm6-plange

Vezi ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 17.01.2017, ora 14:

Separarea parintilor a distrus sufletul lui Madalin. Telefonul tatalui a trezit emotii puternice in sufletul lui Madalin, cu greu alinate de ceilalti concurenti.

Mama lui Madalin a fost foarte afectata de comportamentul fiului ei! Lacrimile au curs valuri la plecarea doamnei Constantina din competitie.

La ceasul despartirii, doamna Constantina i-a oferit fiului ei in dar o pleiada de sfaturi inlacrimate! Mama lui Madalin a intrat in legatura telefonica pentru a-l incuraja pe concurent sa mearga mai departe in competitie.

Madalinei ii este foarte rusine de parinti si de ceilalti concurenti, in urma celor intamplate la petrecerea burlacitelor.

Fetele au organizat petrecerea burlacitelor, iar un stripper si-a facut aparitia. Concurentele nu au agreat indecenta lui.

Desi i-au imitat miscarile, fetele s-au plans de tratamentul la care au fost supuse de stripper.

Cat de mult s-a schimbat Andrada in cei doi ani ce despart sezonul 4 de cel actual? Acum 2 ani concurenta era mult mai rebela la petrecerea burlacitelor impreuna cu stripperii.

Intre Alina si Laurentiu a avut loc un sarut pasional, astfel, ceilalti concurenti considera ca acestia formeaza un cuplu.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free