Laurentiu si Alina au format un cuplu


laurentiu-alina-cuplu-mpfm6

Afla detalii.

Rezumat MPFM6 din 17.01.2017, ora 11.15:

Andreea isi doreste sa revina la formele cu care a intrat in competitie, iar Carmen Bruma i-a oferit cateva sfaturi de nutritie sanatoasa.

Carmen Bruma a venit la ”Mireasa pentru fiul meu” si le-a dezvaluit concurentilor secretele unei alimentatii sanatoase. Carmen Bruma: ”Conceptul de trai sanatos nu exista!”

Ramasa de putina vreme fara iubit, Edith este populara in randul noilor sositi, iar Ionut si-a luat inima in dinti si a trecut la fapte. Nu doar Ionut a incercat sa o curteze pe Edith, ci si Geo.

Alina si Laurentiu sunt din ce in ce mai apropiati, iar discutiile purtate de cei doi sunt din ce in ce mai lungi. Cei doi concurenti si-au gasit foarte multe lucruri in comun, ceea ce i-a apropiat. Intre cei doi a avut loc si un sarut.

Andrada le-a cerut baietilor sa inceteze cu farsele la adresa lui Vali. ”Vreau sa fie cea mai lunga gluma jucata in competitie!”, a replicat Valentin.

Andrada: “Mi-ar placea ca Valentin sa-si gaseasca nasul!” Valentin: “Nu exista!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 ianuarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free